Дайте ми акъл...

• 2 923
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Не виждам кой знае каква драма... Това са нормални междуселски взаимоотношения.
Пример: баба ми живее в село, където освен кмет, няма никаква друга администрация. Цяло лято селото е на оскъден воден режим, а при опит на селяните да разберат какъв е проблема с водата, кметът отговаря: "че това не е моя работа" ....
Нищо нормално не виждам в това кмета да чупи ръце независимо селски или градски.
Говорете с Марин домата дали ще свидетелства и започвайте дело.

Не съм казала, че е нормално! Просто сега вдигате врява, ама утре ще е същото. Манталитета на селянина не може да промените. Пука му на кмета или на Едикой си Домат за бг-мама.

# 16
Аз бих извадила медицинско и бих подала тутакси оплакване в полицията.
+ раздухване на случая на всякакви инстанции + местните медии.
Много се дразня от някакви селски феодали с чувство за безнаказаност.
Вашият роднина, и то болен, има право да бъде защитен и кметът не е лошо да знае, че макар и луд, този човек
не е сам, а има една мобилизирана група роднини, готови да му скъсат нервите.

# 17
  Съдилища,медии,циркове в публичното пространсто,олелия до бога,бе въобще всичко както си му е редът.Подобни случаи не трябва да бъдат оставяни без последствия

# 18
  • София
Имаше някакъв кмет, който наред млатеше цялото село като така ги възпитаваше. Един с вид на истинска мутра - як, грамаден с бръсната глава... Не помня на кое село беше кмет. Чак стана медийна "звезда" като го показваха по разни телевизии, че селото пропищяло от него и хората не смеели да се разправят за нищо. Да не е същият кмет?
Ако не е, направете и този самозабравил се чукундур "медийно известен". Боже, какви идиоти виреят, а политиката  и властта ги правят малоумни!

Ценко Чоков се казва тоз кмет. На врачанското село Галиче.

Ето го

# 19
боже господи! от коя политическа сила е? Партията на рецидивистите?!

# 20
Laughing Нали е много... натурален. И методите му, и те такива.

# 21
Прилича на онзи психопата от Призън брейк...

# 22
  • София

О, нееееее. През 2007 година беше кандидат за общински съветник от Демократическата партия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 23
Този човек, след като има диагноза, не може ли да го минете на ТЕЛК и да му осигурите пенсийка, та поне медицинските грижи да излизат по-ефтино. А нещата не ги оставяйте така. Обезателно подайте жалба. Даже тук има отегчаващи вината обстоятелства поради диагнозата на вашия роднина и длъжнстта на кмета.

# 24
Близък роднина ли е, ако е такъв имате ли възможност да го вземете да живее при вас?А в този магазин продавачката е можело да извика полиция.Той този кмет да не се почерпил предварително,че ще чупи ръката на някого за една-две думи?

# 25
Като чета тази история си мисля , че това село си заслужава този кмет . Нали същите тези хора са го избрали ! Друг е въпроса , че той е с психични проблеми . Това да не е в камения век да си разчистваш сметките със сила ?
Предполагам , че макар и трудно ще се отзоват свидетели . Кварталният не може да не знае що за човек е този кмет .
Търсете недоволни съселяни , момчето с коня . Има още недоволни от кмета . Кръчмарят е бил там .Успех !

# 26
Като оставим всичко настрана, какъв е този кмет,
който за една приказка става и троши стол в ръката
на човек  Shocked

Вие наистина можете да съдите кмета  ooooh!
Отговор - селски. А за случката - с две думи, нямам думи. #Cussing out

# 27
Аз бих извадила медицинско и бих подала тутакси оплакване в полицията.
+ раздухване на случая на всякакви инстанции + местните медии.
Много се дразня от някакви селски феодали с чувство за безнаказаност.
Вашият роднина, и то болен, има право да бъде защитен и кметът не е лошо да знае, че макар и луд, този човек
не е сам, а има една мобилизирана група роднини, готови да му скъсат нервите.

Мишел, ето ти съвета, действай.

# 28
  • Costa Rica
Не ти трябва акъл. Трябва ти добър адвокат.

# 29
Както са ти казали,като за начало падайте жалба срещу кмета на селото.
Вече ще е бивш кмет след тая случка.

Общи условия

Активация на акаунт