Вадите ли всичко от себе си...., или...

• 2 882
  • 50
  •   1
Отговори
...до къде сте навътре със задръжките...?

Не ми търсете правописни грешки и не питайте от къде ми е хрумнала темата.

Вие не сте по - различни от мен. Кога го правите ( сдържането на емоции) , какво жертвате и колко ви струва?

Аз се улавям доста често, че разсъждавам първосигнално в много ситуации..., но за добро, или за зло " позирам" за да не ошашкам публиката Mr. Green

Не говоря за шизофения.

Абе става въпрос за това, кога реагираме по начин , " по който трябва", а не така, както ни идва от вътре и какво печелим и губим от това?

# 1
Винаги реагирам така както трябва, изключение прави само случаят, когато съм на няколко бири  Mr. Green Не, шегувам се! Истината е, че при мен няма конфликт между мислите и чувствата, а ако има - то е за кратко! Иначе не се страхувам да шокирам хората около себе си, твърде малко държа на мнението на другите, за да си го слагам като приоритет...Това не означава, че правя ужасни и непозволени неща, просто имам своя философия и свои ценности, и не позволявам много, много на другите да ми влияят... Да, имам сантиментални моменти, но това са само момнети, след които отново се връщам към здравия разум! А още по - общо казано, онова, което е шокиращо за едни, е съвсем нормално за други! Mr. Green Ако днес се полюлея на детска люлка в парка, защото така ми е хрумнало, макар да съм на 27 години и да тежа 70 кг, някои може да го сметнат за лудост, но ако имам нужда от това, ще го направя, дори да ме гледат всичките 1500 съседи от многоетажния блок... И за да не ви отегчавам, като професор Вучков, само ще кажа, всичко е приемливо, стига да не вреди на другиго!Прави си кеф без да вредиш - това е моята философия! Mr. Green
Разфилософствах се, сори, ама нали нямам ефир  Joy Joy Joy

# 2
Аз например редовно "позирам" в Споделете, за да съм на ниво. Ровя в гугъл по различни въпроси, чета кориците на дебели книги, откривам различни сложни думички и после по два дни дебна повод да вкарам наученото в употреба.  Hug

# 3
Аз например редовно "позирам" в Споделете, за да съм на ниво. Ровя в гугъл по различни въпроси, чета кориците на дебели книги, откривам различни сложни думички и после по два дни дебна повод да вкарам наученото в употреба.  Hug

Темата не е за комплекси и форумски образи и подобия, моля Stop

# 4
  • Му Кинд Оф Плаце
Първо се сетих за йогите и техните прочиствания  Joy После разбрах, че не говорим за ако.

Мислите си често спестявам, защото, обикновено, са крайни и непопулярни, свиркам си и следващия път си отбелязвам с кого да не контактувам повече. Контактът с повърхностни и глупави хора ме изтощава, а най-ме е яд като им вляза в разговора (на прима виста-Джуличка). В резултат най-много си го отнасят близките ми-те биват запознавани с цялата крайност и непримиримост на бесния ми характер.
За късмет в повечето време съм мила и добра, с тенденция към шеги.

Сутрините ми започват с поглед в огледалото и репликата "Не си социопат, не си социопат..."

# 5
Ooo доста съм въздържана бих казала.Много рядко реагирам първосигнално...вече. Тези,които ме познават знаят,че могат да очакват всичко от мен като прелее чашата,но дотогава съм сдържана и мигам умно Mr. Green.Но прееле ли....ммммм вадя всичко от себе си  и  казвам  право куме в очи.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 23:23 от mama toni

# 6
Първо се сетих за йогите и техните прочиствания  Joy После разбрах, че не говорим за ако.

Мислите си често спестявам, защото, обикновено, са крайни и непопулярни, свиркам си и следващия път си отбелязвам с кого да не контактувам повече. Контактът с повърхностни и глупави хора ме изтощава, а най-ме е яд като им вляза в разговора (на прима виста-Джуличка). В резултат най-много си го отнасят близките ми-те биват запознавани с цялата крайност и непримиримост на бесния ми характер.
За късмет в повечето време съм мила и добра, с тенденция към шеги.

Сутрините ми започват с поглед в огледалото и репликата "Не си социопат, не си социопат..."
Cool! Mr. Green

# 7
  • Ямбол
Сдържам се да ти отговоря.

Все по-често си налагам да се сдържам.

# 8
С близките ми реагирам първосигнално.
В работата премислям, държа се "както трябва".
С приятелите си не съм директна.
Случвало се е даден човек да ми обиди или
нарани.Не съм казвала нищо.Ако последва
извинение (някога) забравям моментално за
обидата.

# 9
Франзела Калина,

Не си далеч от истината.

Дали ще се прочистиш от лайна или кофти емоции, се в г.з Peace

# 10
Вадя, но според насрещния се нагаждам от към изразни средства. Иначе все намирам наичн да си извадя всичко. Къде со кротце, къде со благо, къде со ирония и сърказъм, понякога изпростявам, понякога викам.
Що, К-А-М?
 Grinning

# 11
От няколко години насам, противно на всякаква логика, взех по-малко да се сдържам.Или поне забравих за прекалено дипломатичния си тон с непознати или дразнещи ме познати.А като вкарам 2-3 питиета съвсем.На работа все още съм сдържана, там етикета въобще не го позволява да не съм.

# 12
Като цяло се въздържам. Много искам да действам първосигнално, но приличното поведение и начина по който искам да реагирам, не са в синхрон. Избивам го на шизофрения  Mr. Green

# 13
Ето, и сега не мога да се въздържа, та:

Аз например редовно "позирам" в Споделете, за да съм на ниво.

Отидох да видя на Марадона в "Споделете" нивото, не за друго, а за да повдигна и моето и попаднах на това:

Хахахаха, Югоагент.....ПОмня тази фирма. Трябва да си мега прост да си дадеш парите на фирма с такова име.

И ето, пак не се въздържам и искам да попитам Марадона много ли кинти е загубил тогава? Ако иска и е любезен, нека да ми отговори, може и с "много' или "малко", не държа на точната сума!

Не го питам в "Споделете", понеже там не е чат  Simple Smile

# 14
Само след 2 дена престой в София и всеки опит да се въздържам умира, действа ми като разхлабително. Сероизно, средата много ми влияе, иначе се старая и успявам да бъда винаги усмихната и любезна.

Общи условия

Активация на акаунт