Вадите ли всичко от себе си...., или...

• 2 882
  • 50
  •   1
Отговори
# 45

На това му се вика да не извадиш нищо от себе си.  Hug

Обаче точката ми се струва много заплашителна, та не знам дали искам да прочета това, което е било преди да стане точка.  Wink

# 46
Започнах да вадя все по-малко от себе си. Сред чужди и  не толкова познати си казвам "Кво толкова" и "Разни хора, разни идиоти". Дори и след близки открих, че всъщност никой не иска и  не очаква да вадя квото и да било ,а просто  да изпълнявам ролята си и да не мрънкам. Чуствам се самотна.
Не си единствена!  Sad Струва ми се хората всъщност не искат истински да ни познават, независимо дали става дума за приятели, роднини или просто съседи! Нека не го вадим! Срамно е! Да си извадим само най - доброто!  Laughing Laughing Laughing

# 47
Въздържам се,когато събеседника ми заслужава.
Напоследък тука се въздържам и когато събеседника ми не заслужава....да му отговарям Mr. Green
Баба ми продължава да се вайка:"ееех,а какво добро момиче беше-възпитано,сега винаги отговаряш,ква си такава устата" Mr. Green
Тя всъщност все още не знае как хубаво мога да псувам,особено ако е от сърце Mr. Green

Лейди,направо все едно съм го писала аз.Само дето аз не псувам,поне за сега.  Laughing

# 48
Опитвам се да реагирам както трябва, а не първосигнално и емоционално, но честно - трудно ми се отдава. Редовно правя грешки.  Confused Например казвам неща, които мисля, но в случая само аз губя от това, щото отсрещния държи и ножа, и хляба например. После пък се чудя какви да ги приказвам и как да оправям нещата. Уж мисля, преди да кажа нещо, пък някак не го доомислям. Абе все се дъня и това е.   ooooh!

# 49
Nino, Tino... майн гелийбт, просто исках да редактирам нещо от себе си, но оказвайки се, че се самоцитирам, барабар със всичко извадено, с грешки и без грешки, реших поради тази ми невъзможност да поправя непоправимото, да заместя всички напразни усилия с една достойна, съвсем безобидна и за нищо непретендираща точка. Пункт.

П.П. Алооу модераторитиии...Защо бе,джанъм, така? Нови правила ли нещо.

Подпис:

Ч. Писател.

# 50
Кога го правите ( сдържането на емоции) , какво жертвате и колко ви струва?
...............
Абе става въпрос за това, кога реагираме по начин , " по който трябва", а не така, както ни идва от вътре и какво печелим и губим от това?
Реагирам както ми идва, когато няма значение. Т.е. пред хора, пред които мога да си го позволя.
Иначе си сдържам емоциите.
Само едно единствено нещо ме притеснява истински. Когато заговоря за това, не мога да сдържа нито една емоция, а често и сълзи, които потичат сами.

Общи условия

Активация на акаунт