Любители на котки - тема 27

• 31 044
  • 492
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Близначе като правиш опити натискай предварителен преглед и така докато стане, аз се справих та ти да не можеш Peace, ако заминаваш да направим срещата по рано може на Плиска ама Емелчето къде изчезна, Месечинка много добра учителка си : PeaceДелфина честит рожден ден на Сикозу   bouquet

# 121
Делфина, тогава аз пускам почерпката за твоята маца. Е, може да не е по твой вкус съвсем, но сега му е времето за следобедни кафета със следобедни торти!

Умирам за нещо сладко! Това е. А ти ако искаш ни помести когато можеш снимки да видим какво прави една котка на рождения си ден.

# 122
  • Варна
Ау, и аз обожавам сладко, а моят мъж вчера наложи вето, защото иска да го отказва и ми каза да си ям тайно и той да не виждал нищо сладко вкъщи Rolling Eyes Е това сега живот ли е, кажете Crazy

# 123
Не е живот Месечинка, определено. То и котките, че им е вредно и и те дори искат сладко, та какво остава човек!?
Аз 2 месеца не ям сладко. Питаш ли ме  #Crazy Но и това е вредно, убедена съм. Но хайде да не спамим тука по други теми.

# 124
  • София
Ау, и аз обожавам сладко, а моят мъж вчера наложи вето, защото иска да го отказва и ми каза да си ям тайно и той да не виждал нищо сладко вкъщи Rolling Eyes Е това сега живот ли е, кажете Crazy
И 2-та ядем сладко като за последно,хубавото е,че той яде какао,а аз не,така че много рядко се случва,да ми подяде запасите.

# 125
  • София
Аз от днес съм сутрин и вечер на едни фибри ,обвивки от семената на индийски живовляк изписа ми ги вчера хирург във Военна болница че от нередовен стомах имам х....., та сутринта на гладно си забърках две мерителни лъжички в чаша с вода и после още една чаша вода се пие и не огладнях до преди малко и довечера пак, те регулират червата а също и теглото като прочистват и целия организъм, мисля да забъркам и на Мери ама няма да ще, та Месечинка може да вземеш на половинката  Mr. Green

# 126
Добре, няма да се предам, ще ви пусна снимка.Извинявайте , ама нали съм девствена в тая област и ви изтормозих  Mr. Green

проба[url]

# 127
от нередовен стомах имам х.....,
Какво е "х....."?

Близначе, видяхме я мацата с костенурковата окраска дето си я гушнала.

# 128
  • Costa Rica
А ти ако искаш ни помести когато можеш снимки да видим какво прави една котка на рождения си ден.
Гледа тъжно, докато мама и унищожава шоколадовата тортичка в нейна чест. Е, за нея имаше гранули на Про План, така че не я жалете Wink А преди малко се беше нацедила в клетката на заека, но докато се организирам да я снимам той я изгони Mr. Green И сега страшилището стои и си пази територията, а тя, горката, само обикаля наоколо. Другата кака високомерно наблюдава сценката отвисоко...

Много благодарим за сладкото!

Близначе, честита дефлорация tooth

# 129
Оф, тя па една дефлорация....ще трябва да повтарям  tooth Мерси на всички за търпението.
Зари тука се е изтегнала по цялата си дължина и не мърда.Мързел.Поне използвах та и изрязах ноктите.Катерушката и изсъхна и я внесох вътре.Веднага се лепна и хубавичко си поигра.Ами за срещата дайте да решим.Аз мога да остана най-много до неделя сутрин.
Та ако искате да се уговорим нещо ?

# 130
  • София
от нередовен стомах имам х.....,
Какво е "х....."?

Близначе, видяхме я мацата с костенурковата окраска дето си я гушнала.

Едно такова дето като се появи на задника,съжаляваш за всичките си грехове  Mr. Green.
margita- после да споделиш дали отслабна от тия илачи.

# 131
  • град-държава
Здравейте момичета,
леле колко сте напред с материала  Crazy ...тези дни не съм добре,даже никак,доктори проблеми и т.н. въобще кофти работа та затова и не съм се записвала,а за снимки да не говорим,че нямам сили да дебна косматкото,но тези дни ще се постарая като компенсация за отцъствията... сега се връщам да  чета , много  Hug от мен,лек и хубав ден на всички ви...

# 132
Ahasver, оправяй се. Желаем ти здраве. Като скочиш на крака пак ще ни покажеш твоя Арчибалд. Краля на темата.

# 133
Ahasver Hug оправяй се бързо!
Делфина    честита ти космата рожденичка....да ти е жива и здрава, любвеобвилна и да не прави пакости  bouquet букетче за теб!
Близнче  newsm47 знаех си че ще успееш!

аз довечера ще спретна 1 фотосесия на Томасито

вижте каква полезна статия намерих  Mr. Green

още по въпроса за магданоЗЪ

още

# 134
Е нямам късмет и това е  Crossing Arms Нали ви казах вчера за катерушката ? Казах ви.Нали взех, че я изпрах.....И сега така силно вони на нещо, че ще повърна  Sick Изнесох я на терасата, ама пак си вони.Явно е пръскана с нещо преди да отпътува за България, с някакъв препарат...Как да кача Зари на тази миризлива катерушка ? Сигурно нещо от прането се размириса, знам ли.... А тъкмо се зарадвах, че е само 15 лв  Tired

Момичета, никой нищо не казва за срещата.Ще я правим ли ?

Общи условия

Активация на акаунт