ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 478
  • 518
  •   1
Отговори
# 60
Зависи какво значи "груб".Ако е решил просто да прави по-груб секс,без много-много ласки,значи има причина-или така го възбужда повече самият секс,или е набрал някаква злоба и я изхвърля по този начин...А иначе ако става дума за причиняване на болка по време на секс,това вече е гадно.

# 61
Нека ме боли  Whistling Crazy

# 62
Цитат
МаДжента. 
Това на какъв език?
Така се произнася на български (според Уикипедия), бритиш инглиш, америкън инглиш и италиано. Произнася се "магента" на дойч и подобни, "мажента" се произнася на португалски. Виж, за франсе не знам.

Цитат
Има, в нетЯ излизат описани случаи.
дай линк
Гугъл.

# 63
Така се произнася на български (според Уикипедия), бритиш инглиш, америкън инглиш и италиано. Произнася се "магента" на дойч и подобни, "мажента" се произнася на португалски. Виж, за франсе не знам.

Ок, прието. Свикнала съм с френско произношение, но щом на български е прието така, ще отвиквам. Grinning
Магента обаче звучи отврат. Sick

# 64
  • някъде
Ами аз да си призная взе д ами харесва, той преди се лигавеше, асега взе д априлича на истиснки мъж ! Първата жена съм му и затова учеше се цяла година, но пък има ефект, аз съм била и с други мъже! Но като че ми харесва, когато е по-суров в леглото , възбуждам се повече и ми харесва, не става въпрос да ми причиняв болка, а просто д аме подчиняваи да се чувствам негова !  Hug
не виждам какьв е смисьла на темата щом като на теб ти е кеф и не прави нищо без твое сьгласие

# 65

Докато това ме кефи, туй ми идва твърде грубичко.

Оооо да, има много жени, които обичат да им дърпат косата по време на секс. А нали имаше някакъв масаж подобен с дърпане на коси, така че си е приятно като цяло!  Joy

# 66

Ок, прието. Свикнала съм с френско произношение, но щом на български е прието така, ще отвиквам. Grinning
Магента обаче звучи отврат. Sick

Най  правилно си е маджента   Laughing

# 67
този въпрос ме вълнува и тъй като се чудех къде да намеря някаква информация написах в Гугъла и случайно попаднах на темата...
много ми се иска, ако е възможно повече мъже да ми отговорят, като ще ги помоля искрено да ми кажат причините, поради които може един мъж да е груб с една жена в леглото - е, да, тва е тъпо, тъй като форума си е чисто женски! ooooh! Laughing полудях... Crazy ами, дами, моля ви споделете опит или питайте мъжете си, или просто ми дайде идея къде да попитам... на сексолог ли да ходя, какво да правя... ooooh!
наистина съм притеснена и искам да знам, досега не съм попадала на такъв случай и не знам какво да мисля... честно казано понякога се ужасявам от човека и се питам на какво ли е способен, не се чувствам спокойна с него и мисля, че няма и да успея да се отпусна, ако продължава така...
говорих с него, казах му, помолих го да е по-внимателен и се съобрази, но за кратко, после пак си продължи по неговия си начин... не мога така, а не ми се ще точно пък секса да е причина за раздяла... Sad

# 68
А за какво става въпрос?

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
margo19 , щом удоволствието не е взаимно и не разбира от дума  чий го дириш с него ? Rolling Eyes
Преди бил ли е такъв , гледам лентичка имаш Wink

А за какво става въпрос?

Сигурно я скъсва от бой  Sunglasses не от сеХ  Thinking

п.п. хахаха какво сите от спамоЧата сте накацали тук бре хахахахах

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 03:29 от Desss

# 70
... причините, поради които може един мъж да е груб с една жена в леглото ...

Обикновено единствената причина човек да има определено поведение в леглото, ако не страда от някакви комплекси или фалшиво наложени табута, е от желание да удовлетвори своите нужди и потребности /независимо от пола/.
Вероятно въпросният мъж има садистични наклонности.
А най-погрешно е една връзка да се запазва, неотчитайки фактора секс, който е изключително важен за останалите отношения между партньорите.
Щом сексът с този човек не те удовлетворява, ми е странно защо държиш да оставаш с него.

# 71
  • Galaxy 13197853088
И аз искам да знам какво значи "груб".

# 72
Да е груб означава да не вижда и да не усеща мераците на жената. Не е само до физическо поведение. Не светя на хората, но предполагам, че в най-честия случай става въпрос за хамалски похват към напълно стандартния секс, залагащ на идеята, че истинската жена се възбужда от яко блъскане.

Другото е опит за игри, но за това трябва акъл, не може да награбиш някого и да го набиеш.

За допълнително образование препоръчвам трилогията Sleeping Beauty от Ан Райс. Ох, котьо!

# 73
  • Бургас
Да е груб означава да не вижда и да не усеща мераците на жената. Не е само до физическо поведение. Не светя на хората, но предполагам, че в най-честия случай става въпрос за хамалски похват към напълно стандартния секс, залагащ на идеята, че истинската жена се възбужда от яко блъскане.

Другото е опит за игри, но за това трябва акъл, не може да награбиш някого и да го набиеш.

За допълнително образование препоръчвам трилогията Sleeping Beauty от Ан Райс. Ох, котьо!
Напълно споделям. Предполагам, че границата една двойка си я поставя в зависимост от това, което  харесват. За едни може да е грубо, за други лигаво...Но лично за мен груб е точно описаното. Пляс, пляс, хамалска история.  Wink Аз лично си го обяснявам като прекалено много филми за възрастни и модел от тях.

# 74
  • София
Между това мъжът да е по-доминантен и взимащ "надмощие", до това да е груб има голяма разлика...Така и не разбрах в какво се изразява грубото поведение на мъжа ти?

Общи условия

Активация на акаунт