ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 632
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
Е, ако видя мъж да си слага парфюм на сгъвките на краката просто ще се гръмна Laughing

# 346
Е, ако видя мъж да си слага парфюм на сгъвките на краката просто ще се гръмна Laughing

пък аз от хилеж бих умрЕла... Joy

# 347
Ако е тръгнал от Малдивите за Сен Тропе Wink Whistlingнайвече 192 Wink Laughing

# 348
Лелее тая тема отишла вече у ряката Joy

Т'ва с парфюма е майтап нали? Rolling Eyes

# 349

Не е ясно, що на теб не ти ли е смешно? Whistling

# 350
  • Kопенхаген

Не стана и друго ясно за къде да е майтап за сгъвките или интима?

Абе за вас майтап за мен истина, преди години приятелка ми беше подарила ароматна вода на която пишеше intimate spray не съдържаща спирт. Беше с много приятен цвететн аромат  Grinning

# 351
Е, това е друго. Доколкото си спомням говорехме за нормален парфюм  пример - и приложението му върху интимните зони, не за специалните спрейове за инт. хигена. Има такива и кърпички и лосиони, рол- он, не съм ги ползвала но знам, че има.

# 352

Не стана и друго ясно за къде да е майтап за сгъвките или интима?

Абе за вас майтап за мен истина, преди години приятелка ми беше подарила ароматна вода на която пишеше intimate spray не съдържаща спирт. Беше с много приятен цвететн аромат  Grinning

Ти май не се шегуваш, а бях убедена в обратното Laughing Ама уточнявай де!
Само не разбрах кому е нужно това ароматизиране - на теб или нещо него го притеснява Rolling Eyes

Смешно ми беше, докато мислех, че е майтап Crazy Ако не е, то е.... гадничко да кажем Sick

# 353
Гадничко е да намирисва гадничко. А да мирише на парфюм никак ама никак не е гадничко.

# 354
Гадничко е да има нужда да си парфюмираш интимните зони ooooh!

# 355
Гадничка е изначално идеята, че парфюмирането се налага, за да се скрие друг вид миризма  ooooh!

Joy Joy Joy Не ви ли се случва да се парфюмирате без нужда? Просто ей така, освен да е чистичко, и да ви ухае на приятно?

# 356
Гадничка е изначално идеята, че парфюмирането се налага, за да се скрие друг вид миризма  ooooh!

Joy Joy Joy Не ви ли се случва да се парфюмирате без нужда? Просто ей така, освен да е чистичко, и да ви ухае на приятно?

В гащите ли???   Сериозно???

Отговарям лично за себе си - парфюмирам се зад ушите и на китките на ръцете, другаде не ми е нужно Crazy

Сега може да си помислиш, че там смърдя на скункс Joy

# 357

Нищо гадничко не виждам. Зони като всички други. Ти защо имаш нужда да си парфюмираш другите?

# 358
Ох, аз си мислех, че миризмата и вкусът на здрав, чист пенис са афродизиак, пък то се оказа, че е гадничко  Rolling Eyes Някаква хранителна добавка, променяща вкуса на спермата във ванилов не ползвате ли?

# 359
Ох, аз си мислех, че миризмата и вкусът на здрав, чист пенис са афродизиак, пък то се оказа, че е гадничко  Rolling Eyes Някаква хранителна добавка, променяща вкуса на спермата във ванилов не ползвате ли?

То и миризмата на здраво чисто тяло също е афродизиак, но това не пречи на хората да ползват парфюми нали? Или ароматизирани продукти за хигиена на кожата. Дай да преминем към домашен сапун и да си миришем само на себе си.

Повечето продукти за интимна хигиена са силно ароматизирани. Ароматът на интимните лосиони се задържа доста по-трайно отколкото интимен парфюм. Ако влезнеш в секс-шоп ще видиш купища ароматични масажни масла и всичко това има за цел отново да бъде афродизиак.

Начини за промяна вкуса на спермата също съществуват. Нейния естествен вкус далеч не винаги е приятен.

Общи условия

Активация на акаунт