Отговори
# 75
Добро утро!
Ние почти не сме спали, заради пробиването на зъбките.
Вчера с мъжа ми мислихме как да се казва малкият, така и не решихме. Затова, пък аз тази сутрин като се събудих ми светна името Георги, на св.Георги и цяла сутрин в болящата ми глава е песента "Свети Георги ще помолим...." Crazy Започвам да се побърквам с тези имена.  Laughing
Момичета, внимавайте какво ядете  Mr. Green
Хайде до скоро!

# 76
Здрасти сладураниииии
 wavey
Завърнах се от почивка и като видях колко сте изписалиииии  #Shocked .............. Няма как да се връщам да чета за сега, но се надявам да наваксам скоро.
Иначе почивката мина страхотно, макар и бързо. Бебка все по силно рита и това ме радва страшно много.
Искам само дсс питам как е Бела? Нямам време да се връщам да чета сега, а много често си мисля за нея и бебчето и. Ако някой знае моля да каже.
Сега ме чакат около 5 тона работа така че ви желая приятен и усмихнат ден и изчезвам

# 77
  • Пловдив Белащица
Ако има желаещи да предлагат мъжки имена с Р, приемам всчкакви  Simple Smile, или за такова с Р и Г.

Развигор, Рангел... Само тези ми идват наум с "р" и "г"... А иначе само с "Р" асортиментът е по-богат - Радо, Радослав, Радосвет, Радостин, Ростислав, Руши, Румен... Това са, които на мен ми хващат око, а и си падам по българските. Но ако решиш да разшириш кръга, има и разни латино и интернациорални - Родриго, Рикардо, Ричард...  Mr. Green
...
също Росен.

nana5kova, на първа страница е отразено. Резултатът от амниото бил много лош и се наложи да се разделят с бебчо.

П.п. Мия кифла не ти намерих, но това дано свърши работа http://tbn1.google.com/images?q=tbn:Bw5JsI9eobdhRM:http://img1.p … /wm/pd1552641.jpg  Wink

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:05 от wassilena

# 78
  • София
Добро утро мами.

Ех изгря слънчице най- сетне и в нашата София...

Аз вече лека полека стягам куфарите за моренцеее..дойде и нашето време.. Sunglasses
Мамите които се разписаха с морето да ви попитам:?
1. С какви слънцезащитни мазила се мазахте(купила съм на avon 15 до 30 фактор)?
2. Къпехте ли се в моренце..или само крачета топвахте..
3. Една бременна ми каза, че си е слагала тампон, когато е влизала във водата но аз незнам дали е добре при бременност.. newsm78(за да се предпази от гъбички)
4. Мога ли да ползвам Аутан против комари?

Много се радвам, че ще се разнообразя но като се сетя какви крачища (целулитести)имам вече ...ще ми трябва време да се изпружа Laughing без да ми пука..
Качила съм до момента 4кг. но в дупето, ръцете и краката а в корема съвсем малко..хората ме мислят за пълничка не за бременна #Cussing out

nana5kova Добре дошла. За съжаление бебето на Белла почива в мир.

На всички които са на изследвания да донесът добри новини.  bouquet

# 79
Добро утро.
cicico,
според мен приятелката ти е постъпвала доста глупаво като си е слагала тампон. Който го е правил знае, че целят се напоява с морска вода, което пък в никакъв случай не предпазва от инфекции. Освен това склонен ли е човек към такива - нищо няма да го спаси.
Сллънцезащитен крем - зависи изцяло от кожата ти. Аз бих си ползвала фактор 8 или 15, както всяка година. Аутан не знам дали става за бременни, има един аутан за деца над 2-годишна възраст, а има и репелнти, например на чико, за бебета.
Догодина и аз ще ида на море, даже без деца, все ще се намери някоя добра и жалостива душа да ги приюти на 1-2 седмици.

# 80
  • Варна
Ама да не ви казвам, че започнах пред него да я гледам и на третото име щях да се напикая да се смея, естествено той леко се засегна, ама аз си мислих, че си прави майтап - Елизабет(а), Летиция, Лукреция, Лучия, Поликсения, Франческа.
Joy Joy Joy
Нашето име щеше уж таткото да го измисля. Понеже аз исках да е на името на бабата и дядото, той отказа категорично и накрая се разбрахме името на първото да реши той, а аз второто да си го кръщавам на моите родители. Но първото му предложение беше Арабела  Joy Joy Joy Щях да падна от смях. Първо си помислих, че се шегува, ама той не, говорил сериозно  hahaha И после взех и аз да давам предложения, докато най-накрая постигнахме консенсус  Grinning
За водата - през деня в офиса пия минерална или изворна - редуваме ги, а също и марките. А вечер в къщи, както и събота и неделя пия чешмяна през Бритата. От години знам, че най-добре е да пиеш и ядеш това което ражда земята в района, където си роден и където живееш, защото съдържа точно това което ти е необходимо.
Ех, като ви гледам с какъв мерак се подготвяте за морето, чак ми стана тъжно. Сетих се за зимата, последния ден когато карахме на пистите. Знаех си че като се приберем ще правим опити за бебе и че сигурно следващото ми каране ще е чак след 2 години. Ужасно много обичам зимните курорти и ми е много мъчно че тази зима няма да мога да се възползвам  Cry
Кики - cicico това с тампона наистина е глупаво. А иначе за защитния фактор, 15 е малко. Трябва да се мажеш с 30 или 50. И гледай да седиш повече под чадъра, запаси се и с повечко вода. Че на мен много ми пада кръвното от горещините, незнам как е при теб.
Янечек много ти благодаря за дневничето - програмка  Hug Имах електронния вариант в пдф формат, но досега не го бях разпечатала. Повечко си харесвам електронната организация и снимки. Събота и неделя ще се заема да го въведа този електронния в ред  Grinning

# 81
Добро утро!  bouquet

Минавам да ви пожелая лека и успешна седмица, но набързо ще се изкажа по темите....които зърнах по диагонал и да ви се оплача... Blush

Изкарах кошмарна неделя с контракции и постоянна болка ниско долу в дясно, не можех да си стъпвам на крака...повръщаше ми се  Sick

За слънцезащитните продукти, ползвайте възможно най-висок фактор, даже четох, че не е препоръчително да се излагаме на директни слънчеви лъчи...трябва да ходим като муджехидини увити с чаршафчета ( всъщност не съм убедена, че точно те ходят така, ама това ми хрумна ), шапки, очила..всякакви атрибути  Simple Smile

Относно имената, имаме консенсус само за едно, но и то е под въпрос, сигурно в последния момент....аз, в интерес на истината искам да е Боряна на баща и, ама той нещо не е ентусиазиран....абе няма да ни останат без имена чавенцата... Grinning

Янечек, липсват ми гениалните умозаключения на домашния ви философ Heart Eyes Mr. Green

Днес, отивам на док, дано не ме опандизят в Шейново заради болките... Tired

# 82
Добро утро.
cicico според мен си вземи слънцезащитен крем според твоята кожа. Аз съм мургава и по-принцип не изгарям, но реших че е добре да се подсигуря  и си взех 20 фактор. Е да си кажа голяма грешка за 2 дни на плажа дори банския не ми се отбеляза  Crossing Arms и после се мазах със старото 6 фактор за да си проличи поне малко че съм била на море.
За тампона и аз мисля че е пълна глупост.
Не се притеснявай от външния си вид, и аз мислех че ще съм единствения кит там ,ама за мое успокоение имаше доста бременни дори и една мама която сигурно беше в 9 месец.
Къпах се във водата без да се притеснявам, само дето плуването не ми се отдаваше, но и кисненето не е лошо  Party За седенето на слънце по полека, повечко под чадъра и няма страшно
Пожелавам на всики приятна почивка  Hug

# 83
Здравейте милички, не съм писала от миналата седмица, но честно да кажа просто нямам сили и ме е страх да не кажа нещо с което да ви разстроя Heart Eyes
Моля се за всички вас и за малките ви съкровища Praynig
Всеки ден ви следя тайничко за да видя колко сте пораснали, изпращам ви много целувки Hug

# 84
Здравейте и от мен! Grinning
Ние май ще презкочим почивките тази година като гледам, въпреки,че ми се ходи някъде дори за 3-4 дена.
И аз от две седмици насам имам едни болки в ляво все едно яйчник ме боли, даже се чудя дали не ми е и от дебелото черво, щото и без това съм си все със запек. В четвъртък съм на консултация и ще видим, и изследванията трябва да правя, дано и пол успее да ми каже. След 2-3 седмици ще си запиша и на 3Д.
Иначе бебончо си шава всеки ден много фино и елегантно, даже ме бута и много ниско долу.
А вчера така се смръзнах,че днес съм се екипирала и чорапогащник и обух, все са ми студени краката, дано от утре наистина да ни се оправи временцето,че аман от тези дъждове и студове вече.

# 85
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Аз имам въпрос към майчетата, които
са раждали вече:
през нощта не мога да спя, защото ме боли
отстрани на бедрото, горе.
Не знам, ханш ли се казва.
Най-външното място на бедрото.
И от двете страни.
От разширяване ли се получава?

# 86
  • Варна
bela  Hug
Момичета, пропуснах да ви кажа. Нали краката и на мен ми изтръпваха посреднощ. В четвъртък бях на преглед и докито ми каза че е от липса на магнезий и В6. От петък го пия. В петък вечер болката беше много слаба, а в събота вечер и в неделя вечер нямаше никаква болка newsm44. Наистина голямо облекчение.

# 87
Здравейте момичета, леле доста се изписали тези дни, че и нова темичка си имаме. Нека ни е честита! mia_aurora, благодаря!
Аз влязох само да ви поздравя, последната седмица ми е лудница в работата и наистина нямам особено много време, та затова и по-рядко влизам, но постоянно мисля за вас и всеки удобен случай надничам да видя как сте. Надявам се по-късничко да имам време да ви изчета и да ви пиша отново.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 88
  • в ябълковата градина
Сега се разрових и това са болки в таза от разширяване.
Ще споделя какво открих, може и някой друг да има нужда
от информация:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6870
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358934.0

# 89
Здравейте и от мен!
Днес бях на преглед при моята лекарка.Каза,че всичко е наред с бебата LaughingОбаче аз имам едно бяло течение-доста обилно,с лек жълт оттенък.Иначе не усещам сърбеж и парене.Изписа ми за него Polygynax-10 дни по 1 капсула вечер вагинално.Някоя от вас да го е ползвала?На листовката пише,че не се препоръчва по време на бременност newsm78
bela Hug Ти как си мила?Дано скоро се възстоновиш от изживяния шок! Heart Eyes
Мим`с,и мен понякога ме боли единия яйчник.Не знам на какво се дължи Thinking
комикс,стискам палци да ти се размине опандизяването! Heart Eyes
nana5kova,ти на почивка си била,а ние се притесняваме какво се случва с теб,че не пишеш hahaha Joy
Хайде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт