Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои предложения за имена за момичета и момчета?
Можете ли да посочите някои женски имена, които съдържат буквите B и G?
Можете ли да посочите някои от предложените имена за момчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои предложения за имена за момичета и момчета?
-
Можете ли да посочите някои женски имена, които съдържат буквите B и G?
-
Можете ли да посочите някои от предложените имена за момчета?
-
Можете ли да посочите някои предложения за имена на момичета?
-
Какво е мнението на потребителите на форума относно честотата на пускане на нови теми?

Аз пия само минерална. За готвене използвам чешмяна, и то само защото знам, че ще мине термална обработка...
Някоя от вас има ли все още подобни неразположения, повръща ли ви се понякога?
, или за такова с Р и Г.
Първо аз никъде не съм чела да е написано че само определени мами могат да пускат теми.Аз в предната тема предложих само че ако се получава някакъв проблем от това-която иска да пуска тема(и съотвено да прави някакви промени-картинки или др.)..та предложих ако желаете да се изберат мами и те да пускат теми.За да няма сърдити и така...а никой не е казал че има определени мами.всичко започна съжалявам от мен,когато преди 2-3 теми реших за пръв път да пусна и аз нова темичка.Само че не исках помощ защото смятах че е е толкова трудно и пооплесках нещата.Извинявам се още веднъж.
Няма да е така приятен форума ни ако пишем само,бях на преглед-всичко е ок.Малко ще стане като медицински дневник. когато влизам тук ми е приятно да чета и всели неща.
аман нали?
ама забравих да кажа и аз минерална водичка пия,в началото я редувах със изворна..ама спрях да купувам..ми забравям.
Ако има нещо нередо просто кажете!