Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Какви са препоръките за грижа за пъпчето след раждане?
Какви са препоръките за грижа за ноктите на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Мненията за раждането с епидурална упойка са различни. Някои майки смятат, че това е улеснило значително процеса на раждане, тъй като са усещали само напъните, докато други предпочитат да не използват упойка поради умората от контракциите. Някои жени също оценяват употребата на епидурална упойка, защото им позволява да си почиват и да се съсредоточат върху процеса на раждане. Важно е обаче да се отбележи, че мненията варират и трябва да се консултирате с лекар за вашия индивидуален случай.
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето след раждане?
След раждането е важно да се грижите правилно за пъпчето. Това включва използване на водоустойчиви лепенки по време на къпане, избягване на мокрене, докато не падне, и почистване с вода. След като падне, можете да използвате корито за къпане. Винаги се консултирайте с педиатър за персонализирани съвети.
-
Какви са препоръките за грижа за ноктите на бебето?
-
Какви са препоръките за грижа и справяне с колики при бебета?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с отоци по краката и ръцете?
горе главата, още малко остана
На нашия лекар, с който си имахме уговорка му дадохме пари, дори предварително и то не малко. После си платихме и официалните пари за избор наекип, в екипа се включи още 1 лекар за операцията, с който нямахме уговорка, а и никой от двамата никой от двамата нищо не намеква за пари за него, а той последния ден ме преглежда, настани и т.н. /и той не видя на ехографа увитата ъпна връв, ама айде/ дойде предпоследния ден да ме види за 1 мин и не пропусна да ми каже почти веднага "Ще почерпиш" - само за това дойде да ви кажа. На другия ден трябваше конците да ми маха- не дойде и въобще останах много разочарована от отношението - вярно, че участва, но всичко опря най-накрая до пари и само за това дойде да ме види, много нагло... нищо не му дадохме, нито на акушерка, нито на анестезиолог. Незнам дали трябваше - аз се чувствах през цялото време като в небрано лозе - на този да дадем ли, на този да не дадем ли... както и да е. Идеята с ваучера е много добра - ти беше при Ковачева доколкото си спомням, все пак жената ще има избор и ще си оползотвори подаръка както прецени сама 
Краката ми отекоха, и те ме болят, особено десния е нещо кошмарно и от ден на ден става все по-зле, най-вероятно защото бебо е отдясно и яко притиска всички органи
Чувствам се толкова уморена от тези безполезни подготвителни контракции, нямам търпение да дойде момента в който ще ме питат искам ли епидурална и аз да скоча в ръчете на анестезиолога, че да ме спаси от тия болки !!!!
) и дано скоро и аз мина към вашата дружина!
), както и снимки на А4, на бебето и от последната ни среща в София, пратила ми е на мейла. А4, не си ми задръстила пощата и не ме притеснява да ги кача, само дето днеска нета ми е ужасен, имам чуството, че някой се е прикачил, не може да е толкова бавно, дори снимките ти не ще да сваля в момента, а те не са тежки. Оф, даже не ще да ми зарежда страниците, не мога да ви прочета даже
.
.

.

.
По някога тип люлка.Др.път на възглавница.