ЮЛИ - 2009 - тема 66 :)

• 13 661
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Canada
Момичета, ние за пореден път сме будни. Кари се буди всяка вечер около 12-12.30 часа като реве не точно изтерично, но без да се успокои в продължение на час поне. Предполагаме че някакъв страх, който й се е загнездил в главата, обаче тя въобще не иска да говори, само реве и хълца... Имали ли сте такава ситуация и как постъпихте? Rolling Eyes

# 136
извинявайте момичета , че пак се намесвам, ама искам да помогна на маймун 77 - пробвай с дефламол - тя е паста против изгаряне , но върши чудеса при нахапани зърна. нас в шейново ни караха да даваме само една гърда на кърмене и така ставаше около 6 часа през което време дефламола много видимо успокоява кожата и лекува. лично аз съм го ползвала два или три пъти и кърмих после повече от година. успех

# 137
Мацко, честита ви дъщеричка!! Да расте здраво и щастливо дете Яна! Чакаме ви! Hug

tediata, честито и на теб!   bouquet

Какво ли става наистина с Тоничка!?
Диди, Гале, учудвам се, че ви мирише акото. При нас не е така, мисля си да не би да е от памперсите нещо, от самото абсорбиране.. newsm78 При нас, ако не проверя няма да разбера, душейки. Simple Smile Но не знам дали е от био пелените, но пък с Юлиана бях с Памперс в началото и също не помня да ми е миришело.
Гале, да тогава е профилактичния преглед. И аз пъврия път имах подуто от едната страна, сега нямам.
Емили, и аз те бях питала дали чуваш да гълта, но е възможно да не разбираш, че всъщност го прави.. Не давай вода! Това, че в 19 ч. си писала, че нямате още наакан памперс не ми харесва.. и това - "много реве като яде също"! Иска ми се да ти помогна, но са ти малко хаотични обясненията, разбира се това е нормално. И теб ще посъветвам да потърсиш консултант, който ще ти помогне най-добре, може да дойде и у вас.
medula, добре завърнала се! Heart Eyes Амаи каките явно сте ги сътворили такас "яки" като бебето! Wink
A4, присъединявам се към съветите да забравиш за АМ и да опиташ само на кърма! Аз и преди те бях питала защо си избързала да дохранваш, вероятно не е било нужно! Правилно си усетила, че си сгрешила с нощното НЕхранене, но станалото-станало. Забрави за страховете си и мисля, че ще се справите с бебка, но се въоръжи с търпение и не се отказвай! Успех!
Деянова, същия съвет, стискам палци и на теб! Не се обезкуражавай!
Маймунче, успех и на теб в борбата! Аз за зърната не мога да се изкажа и помогна, щом и Лансиноха не помага, но очевидно има проблем, дано намериш отговор и път за справяне! Ползвай Кърмаческия!
Мамбинка, много добре звучиш! Hug
Миме, и аз съм си харесала пералня и сушилня Миеле за новия апартамент! Peace Браво на бабенцето! За ваучера - мисля, че е много добра идея!
Радина, да не би да те сърби, защото поникват косъмчетата, и при мен беше така и аз на това го отдадох, отмина.
sarnichkata, аз смятам, че е възможно!
Jillian, пожелавам само хубави мигове и спокойни нощи в новия апартамент!! Hug
karelia79, вероятно кошмари, подбудени от нещо, което е преживяла. Продължавай да опитваш да говорите. Разпитай и всички, които са се грижели за нея последните дни дали им е направило впечатление нещо. Също помисли да не би да е гледала нещо по телевизията, или филм..
Стеф, пак гуш! Hug Hug Hug

# 138
Честито на Мацко и Тедиата!   bouquet

Стеф, стискам палци!  fingerscrossed  Hug

Карелия, пролетта и Пламена мина през такъв период. Всяка нощ се будеше с писъци и нищо не  беше в състояние да я успокои. Според мен беше вследствие на стрес. След като беше отстранен източника, вече се успокои. Възможно е и просто да е отминал този период, но определено си имаше своите страхове. Борихме се с тях и започнаха да се нормализират нещата.

# 139

Добро утро,сладки!

тук съм - нямам време да чета , но
Честит рожден ден,Миме!Бъди жива и здрава ,много обичана и щастлива
Стеф ,стискам силно палци! Hug
По-късно ще ви пиша пак. Heart Eyes
Само да успея да наваксам с четенето Simple Smile

# 140
здравейте, дано има будни да ми отговорят Simple Smile
Момичета, термина ми беше вчера, а днес сутринта като пишках имах кървави парченца, след това пак ходих до тоалетната и сега имам кърваво зацапване?
Доктора ми е от 1 часа на работа? Да ходя ли до болницата или да чакам до 1 ? Дали е тапата?

# 141
Добро утро! МНого набързо - стискам палци, Стеф!!! ще наглеждам за новини Peace Peace

# 142
здравейте, дано има будни да ми отговорят Simple Smile
Момичета, термина ми беше вчера, а днес сутринта като пишках имах кървави парченца, след това пак ходих до тоалетната и сега имам кърваво зацапване?
Доктора ми е от 1 часа на работа? Да ходя ли до болницата или да чакам до 1 ? Дали е тапата?

Може и тапата да е, ако е тя, няма смисъл според мен да се ходи спешно за това, можеш да изчакаш до 13 часа, но ако имаш контракции или ти изтичат водите - отиди в болиницата. Дано има и други момичета да кажат, успех, явно раждането ще е скоро при теб! 

# 143
Линет ,недей да ходиш освен ако кръвта не е ярка ( а доколкото разбирам не е ) тръгни чак след като се появят регулярни контракции -поне на 10минути ,защото и от тяхното начало до раждането има достатъчно време.
Ако изтекат водите също тръгвай!

Успех! Heart Eyes

# 144
СТЕФ, ЛИНЕТ102 ВИЕ СТЕ ДНЕС
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Чакаме новини Praynig
Отивам да кърмя, бебчо всеки момент трябва да се събуди Heart Eyes

# 145
Линет-аз пък те съветвам да отидеш-един път се ражда,презастраховай се,нека те погледнат-за това са лекарите да проверят дали всичко е ОК-водите ми закапаха в 5,00,зацапах бельото към 5,15 и в 6,00 вече бях с родова дейност-родих в 9,31-пожелавам ти такова леко раждане!!!

# 146
Linet-подкрепям мнението на А4,отивай така ще си по-спокойна отколкото да стоиш да чакаш и да се чудиш-Успех и дано да мине много леко!!!
Stef
-много стиснати палци Hug

# 147
karelia pri nas kakata syshto ima takiva momenti - niama nikakyv red, ei takaniakoianosht prosto se izpravia v egloto si i zapochva isterichen rev. Ne dava da se govori s neia, nito da se gushka (zapochva oshte po-silen rev). Uvi dokato ne se uspokoi sama az sym bezsilna. Sutrin ia razpitvam dali pomni ot kakvo se e stresnal, no tia ne pomni che e plakala. Komentirala sym go s priatelki i te syshto sa na mnenie che shte go nadrastne!

# 148
Момичета,бях си на село два дена и направо не смогвам да ви изчета.Simple Smile
Честито на новите мами! Да са живи и здрави бебоците!
Ще стискам палци на мамите днес!
Имам една тъпа болка отзад в главата!Това при високо или при ниско кръвно беше?Няма кой да ми го измери в момента...

# 149
извинявайте момичета , че пак се намесвам, ама искам да помогна на маймун 77 - пробвай с дефламол - тя е паста против изгаряне , но върши чудеса при нахапани зърна. нас в шейново ни караха да даваме само една гърда на кърмене и така ставаше около 6 часа през което време дефламола много видимо успокоява кожата и лекува. лично аз съм го ползвала два или три пъти и кърмих после повече от година. успех

Дефламола е спрян от производство-информацията ми е от преди 10-тина дни,когато пазарувах нещата за Родилното.Възможно е да има заместител

Общи условия

Активация на акаунт