ЮЛИ - 2009 - тема 66 :)

• 13 668
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Мацко,честита дъщеричка!МНого здрава и щастлива да расте!
Тедиата, честит син!

Линет,може би е тапата!Имаш време!Не бързай да ходиш при лекаря си!Ако искаш обади му се и се посъветвай с него!
Стеф много стиснати палци и от мен!Чакаме новината! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Сиси,казаха ни че още не е сигурно дали е херния или вода.Трябвало да се изчака!Било вродено и не било рядък случай!
Отивам да кърмя,после пак ще се включа,ако някой ме остави де!

# 151
Включвам се към темичката ви да пожелая успех на Стеф и с нетърпение очаквам хубавата новинаааааа  Hug

# 152
Джилиан, честито ви новодомци.
Линет, аз бих исчакала, ако е само това, ккато го описват е тапата, но ако нямаш контракции или не са ти изтекли водите само ще се разходиш според мен.

# 153
Ей, каква съм шматка загубена..  ooooh! Хем си мислех..

Миме, да си жива и здрава! Много късмет, любов, здраво детенце и усмивки ти пожелавам на патерица.

Линет, чакаме да се похвалиш..  Hug
Благодаря за поздравите момичета..  Grinning

# 154
  • Canada
Линет, и аз съм на мнение да отиваш на доктор и стискам палци да имаш леко раждане като А4!!! Peace Hug
Eden haven не разбрах само как установихте източника на страха, тъй като при нас малката въобще не говори. Няма промяна в дневния й режим или контакт с нови хора, или пък каквото и да било, което да ме усъмни.... Снощи четох че някакъв психолог препоръчва при такива ревове по едно и също време през нощта, да будим детето в продължение на 7 дни около 15 минутки преди потенциални ячас на рева. След 7 дни би трябвало всичко да е ОК - действало при 90% от децата. От довечера ще го пробваме , пък да видим... Praynig
Миме-то да си жива и здрава... И аз съм те пропуснала вчера...

# 155
  • София
Добър ден Hug
Включвам се с едно въпросче / извинявам се ако сте го обсъждали и преди, но не съм го засичала/. Кои еднократни пелени предпочитате : Памперс или Пуфис newsm78

# 156
nellyr - в момента ползвам Памперс, тъй като те само имат най-малкия номер 2-5 кг. Обаче чувам много добри отзиви и за Пуфис. Даже имам един пакет и като свършат другите ще ги пробвам.

# 157
Чакаме добри новини от Стеф .... дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

На нас май ни почнаха коликите, от снощи сме ревливи, присвиваме краченца и се напъваме. Не знам дали са точно колики, защото след мощния напън в памперса се изсипва количество акита и се успокоява. Колики - не колики даваме капки биогайа. Ще видим колко ефект имат... Много ми е гадно като плачка така, ама и с това ще трябва да се преборя.

Другото, което ме притеснява е, че спрях да се цедя (нали постоянно ми се препълваха гърдите и ме караха да изпомпвам всяка гърда след хранене). Сега гърдите ми са меки, не ме болят ... до тук добре, обаче сутринта като кърмих малкия след близо час сукане и от двете гърди беше изпапкал 60мл.  Confused Друг път кърмата тече и даже похапваше по 90мл. Дано не съм направила някаква беля със спирането на цеденето. Сега пак ще го меря на следващото хранене и ако пак след дълго сукане има едва едва...не знам какво ще правя  Sad

Няма оправия ей... ако са ми огромни и болезнени гърдите - защо, сега като са меки и не ме болят, пак проблем. Писна ми. Всеки ден нещо изкача, за което да се притеснявам.

нелир, аз използвам Памперс ню бейби  Peace

Другото, което исках да попитам е колко трябва да наддават? Моят син беше свалил в болницата 200гр. Сега е с около 100 над рожденното си тегло  - 3100гр ? Дали наддава добре? В интернет четох, че трябвало около 1кг да качи за месец ...дали ще го докараме до там ... newsm78

Наоплаках ви се, стига толкова....
Чакаме още нови бебенца днес ....  Heart Eyes

# 158
Мамб - бебчета качват между 150-210 на седмица. Не се притеснявай

# 159
А4 и другите момичета, които бяха на последната среща, кажете да качвам ли снимките, защото те доста се повтарят?

# 160
Mambina не се притеснявай  Hug Нормално е в един момент да се регулира кърмата и да не са ти напрегнати гърдите. Моя съвет е спри да теглиш бебето на всяко хранене. Ако е видимо спокоен, пълни памперсите значи всичко е наред  Peace Не се чуди колко е изсукал, все пак никой не яде еднакво количество храна Wink Аз от самото начало се боря да не посегна към помпата, будя малчо ако много ми се напрегнат гърдите. Но ето, че днес вече и моите са меки, няма напрежение  Hug За наддаването е относително. Някои качват около 500гр., други до 1200 гр Wink
За коликите незнам и при нас е така. Напъва се, пъшка, скърца, като се изака и се успокоява. Капки не давам засега, мисля че няма нужда  Rolling Eyes
nellyr и ние ползваме Памперс. Първия пакет бяха от тези новите с еластичните лепки, а сегашния е от старите. Не ми харесват, пропускат на моменти  Rolling Eyes

Аз да питам някой ползва ли от тези новите памперси на Памперс, с алое и бяха не помня  Thinking Рекламират ги сега по тв-то.

Честито на ново родилите мами! Живи и здрави да са бебоците!   bouquet

# 161
  • варненка от София
Мамбина, кантара е омагьосан кръг, винаги ще го теглиш и ще се притесняваш. Едно ще ти кажа, не на всяко ядене ядем по закон еднакво количество храна, при бебчетата е същото, един път повече, друг път по-малко. Опитай се да не теглиш всеки път, защото се вкарваш в излишни филми.  Hug Това, ч ес ати меки гърдите е добър показател, просто ти се е регулирала кърмата според нуждите на бебчо. А с цеденето внимавай да не си докараш някоя беля на главата.

Линет, нищо не ти пречи да се обадиш на доктора и да му кажеш, че ти е паднала тапата и той да ти каже как да процедирате, за мен по-досадно и притеснително би било да ме върнат от родилното вкъщи.

nellyr, нито едните, нито другите, ние сме на Хъгис  Wink

# 162
Стискам палци на мамчетата, които ще срещнат бебчовците си днес.
Може да има и други освен Стеф и Линет  Hug Чакаме новини!

# 163
Добро утро от мен  Hug Hug
Ние сме още 2в1.....
Линет,миличка стискаме ти палци и дано днеска да си гушиш бебока  Hug
Стеф,на нея сигурно и е минало секциото вече  newsm78 И тя да се похвали днеска  Hug
Тоничка нещо се изгуби...Нали и беше паднала тапата преди 2-3 дни  newsm78 Дали има телефона на някоя от вестителките  newsm78

# 164
Здравейте мами!
Честито на родилите! Толкова хубаво ми става като не влизам известно време и после видя толкова много бебоци! Живи и здрави да са ви! Мамбинка, Марулка  Hug Hug

Аз съм пак на гости на нашите... и утре рано сутринта пътув-пътув към болницата.. и дано това е най-вълшебния ми рожден ден!  Praynig

Успех на Стеф, чакам новини с нетърпение!

Общи условия

Активация на акаунт