"Моите мили съседи" - тема 2

• 45 727
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Не намирам 4 епизод  Cry Някой знае ли къде са го качили?

Във vbox7 го има.  Peace

# 196
Намерих го в lapache  newsm44

тук

# 197
Така... От днес стартира BTV Comedy, и съответно започва излъчването на "Моите мили съседи" от 12:00 и 19:30ч. Имам обаче въпрос: Сериите ще ги прехвърлят на комеди-то ли /оттам, докъдето бяха стигнали на БТВ/, защото за тази неделя в програмата на БТВ има Формула, а не сериал...

# 198
  • София-Младост
Така... От днес стартира BTV Comedy, и съответно започва излъчването на "Моите мили съседи" от 12:00 и 19:30ч. Имам обаче въпрос: Сериите ще ги прехвърлят на комеди-то ли /оттам, докъдето бяха стигнали на БТВ/, защото за тази неделя в програмата на БТВ има Формула, а не сериал...
Започват от първа серия.

# 199
# 200
  • в моя свят
Аз не мога да гледам по Бтв комеди  Sad   Там до кой епизод са стигнали и знаете ли каде ги качват? 5еп. си го изтеглих,но от там нататак не мога да намеря.

# 201
Аз не мога да гледам по Бтв комеди  Sad   Там до кой епизод са стигнали и знаете ли каде ги качват? 5еп. си го изтеглих,но от там нататак не мога да намеря.

Днес са давали 6 епизод! Утре ще го има в Ахеl!

# 202
  • в моя свят
ЦвеTи   bouquet

# 203
  • Sofia
Тук съм!Харесвам сериала,на някои серии неспирам да се смея Joy Joy Joyкато серията от сряда с двойника на Мариано hahaha

# 204
  • велико търново
И аз съм голям фен на сериала .Моля, ако някой знае всички серий от къде да си изтегля?Вечер с децата ги гледаме и мъжо се запали покрай нас да ги гледа.И аз скам такива мили съседи.Нашите ни написаха на белешка да не паркираме пред тях на тротоара ,а те дори нямат кола.Само за уточнение мъжът ми беше спрял за малко докато ми донесе нещо после премести колата у нас.

# 205
И аз съм голям фен на сериала .

# 206
Гледам го с кеф, и малкият ми син даже му симпатизира, като казва "Мариано почва"  Laughing

# 207
Гледам го с кеф, и малкият ми син даже му симпатизира, като казва "Мариано почва"  Laughing
А мойта вика:мамо мамо ЛоЛИ  Laughing

# 208
И аз съм голям фен на сериала .Моля, ако някой знае всички серий от къде да си изтегля?
До момента излъчените серии по бТВ Комеди ги има в Аксел- Моите мили съседи еп 01-33,
а от 43 до 63 с., които даваха лятото по бТВ ги има разхвърляни по различни торенти! Част от тях са в http://DMCA-removal-from-Google. Другите не се сещам от къде съм ги сваляла!

# 209
В Zamundata има серий също

Общи условия

Активация на акаунт