"Моите мили съседи" - тема 2

• 45 637
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Ей, много ме е яд.Точно края изтървах.Моля ,с две думи само какво стана, когато Мариано каза, че е дал "дървото" на Шейла за у-ще.

# 91
  • Варна
   Еми какво да стане - Лоли и Куки хукнаха към училището и влетяха там точно, когато Шейла щеше да покаже какво е донесла. Лоли грабна торбичката (бяха го сложили в торбичка) и каза, че Шейла има грип и трябва да се прибира. После се разсеях нещо, не разбрах точно какво стана, но в крайна сметка децата се разотидоха и Лоли и Куки си тръгнаха, остявайки Шейла в училището, да не изпускала от часовете.  Joy
   После с триста зора успяха да върнат "дървото" на мястото му, като го залепиха. Обаче на Лоли и се закачи колието за атрибута и понеже бързаха, тя го остави там.
   Накрая вече ги даваха двете с Куки, седнали да гледат новините по ТВ. И какво се оказва - изчезнала цялата статуя. Едната взе да се тръшка, а другата я успокои, че няма да ги хванат, понеже идолът не е при тях, не са го взели те (нали фигурата беше на някакъв африкански идол). И в този момент дават как влиза Мариано и носи нещо голямо, заметнато с парче плат. Дръпва плата - идолът.  Joy Лоли направо изтрещя, а Мариано и обясни, че купил фигурата от някакви африканци на площада, много евтино и даже взел безплатно едно колие.  hahaha И съответно колието си беше на Лоли. Това е. Ще ми липсва сериалчето. Отначало ми се виждаше тъпичко, но после ми хареса.

# 92
Изтървала съм значи Joy

# 93
ето я последната серия, можете да я изтеглите оттук

# 94
# 95
а няма ли да може някои да пусне от 1 до 43 епизод

# 96
  • Бургас
М, и аз съм разочарована от финала ...Надявах се поне да ги съберат отново Ернесто и Клаудия ... Но и май доста се поизчерпаха...Преди с придрямвания си го изглеждах целия сериал, а на последните серии заспивах без угризения  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 16:10 от I r r a

# 97
  • София
това финала ли беше - к'в финал   Rolling Eyes?

# 98
  • Бургас
Ами финал беше..май ...  newsm78 Довечера има "Двама мъже и половина" ....  Rolling Eyes

# 99
  • Видин
И аз гледах сериала и преди малко от рекламите разбрах че е бил последния епизод. И на мен изобщо не ми приличаше на такъв. Ако наистина просто са го спряли ей така, защото не се е харесал, поне да бяха направили още 1-2 сериии като за край ooooh! И аз се надявам да го пуснат отново, защото го гледах от края на 1 сезон Peace

# 100
И аз гледах сериала и преди малко от рекламите разбрах че е бил последния епизод. И на мен изобщо не ми приличаше на такъв. Ако наистина просто са го спряли ей така, защото не се е харесал, поне да бяха направили още 1-2 сериии като за край ooooh! И аз се надявам да го пуснат отново, защото го гледах от края на 1 сезон Peace

И аз се надявам да го повторят, примерно по Gtv, защото и аз започнах да го гледам от края на първи сезон, а всички казват, че той е бил най-хубав.

# 101
Аз също се надявам да го пуснат отново. Първите 2-3 серии не съм гледала.

# 102
Първите серии бяха уникални, няма такъв смях. Аз го хванах от начало и направо са ми потичали сълзи от смях.  Joy За сметка на последните, направо си заспиваш. Една култува реплика на Лоли ми остана в главата и като се сетя за нея си се смея и сама. "Хайде побързайте всички, че тя лимузината е дълга и шофьора ще стигне навреме, ама ние със сигърност ще закъснеем", това няма да го забравя никога Mr. Green

# 103
Току-що казаха,че следва нашият филм,не двама мъже и половина Simple Smile

# 104
Леле,незнам дали е вярно,но в IMDB прочетох че Виолета е гадже на Иносенсио  Grinning...наистина това беше последния епизод без никакъв смисъл като за край поне според мен ето ви линк 

http://www.imdb.com/name/nm0760672/ -За Виолета

http://www.imdb.com/title/tt0406439/ -За всички

Ще ми липсва сериалчето  Sad ,но беше прекрасно !  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт