Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 765
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Привет и от нас!  Hug
Ехо, честито, мила! Да сте здрави и щастливи и много обичани!  Hug Hug Hug
Мопси, много се радвам и за вас, а с две девойки е наистина прекрасно!  Wink  КАк сте вие? Позагуби се нещо  Thinking
Ним, стискам много палци!  fingerscrossed

А за Ледената епоха, направо ви се радвам - ние отидохме семейно на лятно кино на морето, но Мимето удържа до момента с динозавъра-майка. Разпищя се - страх ме е! страшно е! - и аз и тя излязохме набързо...

# 257
Мопсиии, добре дошла в отбора, душко  Hug Както ми казаха в болницата красивите жени раждат девойки  Flutter Crazy  
И аз така съм  чувала  newsm03 newsm03

Ним стискам палци.
Цвета, ти момченце ли чакаш?
Ман, няма оправяне. Тва къщата е хоби за цял живот.  Все нещо има за правене.  Crazy
Мама Саша, мерси.

# 258
  • София, Лагера
Мопсиии, добре дошла в отбора, душко  Hug Както ми казаха в болницата красивите жени раждат девойки  Flutter Crazy  
Стиляно маааа! smile3516 fight (да казвам ли, че умните жени раждат момчета  Mr. Green) Мопси, това за Стуто се отнася, не за теб!   Hug Mr. Green

Нимке,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ако имаш нужда от съвет, инфо или рисърч за конкретна фирма...  Peace

# 259
  • София/Варна
Стиляно маааа! smile3516 fight (да казвам ли, че умните жени раждат момчета  Mr. Green)

По тая логика трЕбе хем да съм умна, хем красива  smile3534

# 260
  • София; Дружбето
Момченце чакам, с надежда пишката да се окаже отражение на ехографа Crazy Laughing
Излязох з амалко навън и вече съжалявам. Едвам ги качвам тия стълби вече.
Цяла седмица съм сама дома и никой не обели дума да се видим Crossing Arms пък другата седмица ще се съерете, знам ви аз smile3516. Мрън
Ним  fingerscrossed EFP ?  newsm43

Аааааааа, докат съм се сетила. Наша Деса я има в списание 9 месеца, ама не ще да се пофали  Mr. Green Mr. Green

# 261
  • София
Стиляно маааа! smile3516 fight (да казвам ли, че умните жени раждат момчета  Mr. Green)

По тая логика трЕбе хем да съм умна, хем красива  smile3534
Десооо, Десооо, ха дано, че другата алтернатива тъпи и грозни хич не ни отива.  Laughing Mr. Green Whistling

# 262
Ним, късмет ти пожелавам  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 263
  • София
Момичета, благодаря ви!  Hug

Ноеми, ще се обадя непременно, вероятно съвсем скоро. Благодаря ти!   bouquet

Цвето, ма! Никакви такива, казах, че са служебни грижи! Две чертички не чакам и не смятам да чакам скоро! Аз съм от страхливите!  Whistling Благородно се възхищавам на всички мами, които са повторили и потретили вече, но не е за мен тая работа точно сега...

# 264
  • София/Варна
Аааааааа, докат съм се сетила. Наша Деса я има в списание 9 месеца, ама не ще да се пофали  Mr. Green Mr. Green

Да бе, пуснали са свободни съчинения връз разказа ми за разходката ми до Израел и Йордания Simple Smile

# 265
Стиляно маааа! smile3516 fight (да казвам ли, че умните жени раждат момчета  Mr. Green) Мопси, това за Стуто се отнася, не за теб!   Hug Mr. Green

Въйййй как те хванах, че не ме четеш Crossing Arms Това го бях написала преди две страници, а ти чак сега реагираш smile3506 Цвето, ма, как издържаш сама у вас Shocked
Ауууу честита годишнина  bouquet Дет' се вика още поне толкова да изкарате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ним,  fingerscrossed fingerscrossed

# 266
  • София; Дружбето
Сту, екстра ми е. Цял ден играя wow , а като ми писне гледам филм. Спокойствието е пълно и направо ми се изправя косата като знам, че цял август няма да има ясла

# 267
Хехе, рових се днес из моите си архиви и попаднах на един диск от като бях в Щатите, та ми стана интересно какво има на него.
Споделям - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13858183
така ги намерих като отидох на работа - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13858182, а преди това, сутринта в другия ресторант, в който работех имаше още толкова, общо 18 вази, с по 18 рози  - общо 324 Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy
Бяха от един човек, който страаааашно много ме обичаше, но тогава не ми стигна смелост да остана там и да съм с него. Патица  Crazy

Ним стискам палци и аз  Praynig Hug

# 268
Норче... никога не е късно мила......   bouquet

# 269
Норче... никога не е късно мила......   bouquet

Mr. Green Мноо ясно Laughing Да не е камбоджанецът Flutter

Общи условия

Активация на акаунт