Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 761
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Mr. Green Мноо ясно Laughing Да не е камбоджанецът Flutter
Мхммммм  Blush  Simple Smile

# 271
  • София, Лагера
Ейййй, калко романтично!!!!  Heart Eyes

# 272
Верно е роматично Heart Eyes Ам хубаво е да имаме такива спомени да ни топлят, когато ни ядосват мъжовете Twisted Evil Има една приказкa, че за да е щастлива една жена трябва да знае, че винаги някой, при който да се върне;-)

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:12 от Стилияна

# 273
Сту, от де толкоз велики мисли Simple Smile Малко пиене ли надушвам, или леееека депресийка Simple Smile

# 274
Сту, от де толкоз велики мисли Simple Smile Малко пиене ли надушвам, или леееека депресийка Simple Smile

Тцтцтцтц от толко пиене ти се е изпарил нюха, мари  Laughing

# 275

Тцтцтцтц от толко пиене ти се е изпарил нюха, мари  Laughing
Simple Smile И от неразделност с детето Simple Smile Ма много ми е добре beer3 cheers А, наздраве, Митето заспа и майка му пак побара пиенето

# 276
  • София, Лагера
... и аз започнах да броя при колко мога да се върна  Joy

(не казвам докъде стигнах! Mr. Green)

# 277
  • Русе
... и аз започнах да броя при колко мога да се върна  Joy

(не казвам докъде стигнах! Mr. Green)

Joy Peace

Привет сега на всички.  Wink Ние се завърнахме от планината, но не ми остава време тези дни да пиша. ( работата ни грабна  Rolling Eyes ) По-късно ще пусна снимки.

Русенки - съжалявам, но аз ще отпадна от срещата утре, а другия път надявам се след 2 седмици, ако се организираме ще гледам да съм там. Тази вечер щяхме да излизаме с приятели и деца, но се отложи за утре, защото Иво все още е на работа и незнам кога ще се прибере.

Хайде отивам да чета и после ще пиша  Hug

# 278
  • София; Дружбето
И аз сега като няма при кой да се връщам Crossing Arms дайде някой насам да си имам. Пуста ученическа любов начи Crazy

# 279
  • София, Лагера
както е тръгнала темата...
Днес имаме годишнина от сватбата, а Крас още е на работа  smile3515... оставих на него да направи организация за празнуване, познайте какво направи...
чудя се не може ли да оставя свеки да гледа Пресиян, а аз да зачезна да пия бира някъде с някого, в крайна сметка празник имам!  Mr. Green

# 280
  • София/Варна
Ноем, идвай у дома - чааветата спят и Деян още е на работа ... програмист ... тяхната сметка

# 281
  • София
Уоуоуоуоу!  Crossing Arms Броим се красивите и умните ли?!  Flutter

# 282
Уоуоуоуоу!  Crossing Arms Броим се красивите и умните ли?!  Flutter

Ти засега си само умна....с втория опит може да станеш и красива smile3534

# 283
  • София, Лагера
Ноем, идвай у дома - чааветата спят и Деян още е на работа ... програмист ... тяхната сметка
Баси, Дес, кой ни би по главите да си взимаме програмисти!  Mr. Green

# 284
Баси, Дес, кой ни би по главите да си взимаме програмисти!  Mr. Green

Ъ? Те и икономистите не са по-добре, особено в условия на криза Laughing

Общи условия

Активация на акаунт