Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 759
  • 726
  •   1
Отговори
# 495

е тази и моя син я научи....Снощи само повтаряше "Искаш чанта - купи чанта" Laughing
А забелязахте ли героят от рекламата преди да изрече фразата "Искаш чантичка" как си "сърба" лигите от сока на ябълката

# 496
Да, мен също ме подразни, но явно са искали да остане реалистично.  Rolling Eyes
Новата реклама на LOOP е добре направена.

# 497
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, мен също ме подразни, но явно са искали да остане реалистично.  Rolling Eyes

А рекламата с Клуни е доста нереалистична, никакво сърбане на кафето не чувам. Отпива като стара буржоазна дама. Моят съвет към авторите е, първо да вземат да специализират у нас, а после да се хвърлят върху рекламните кампании. Laughing

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 10:45 от вселена

# 498
 Снощи ми хареса една реклама за кучешка храна: Малко дете пръска малко кутре с вода, и после след години, порасналото кученце гони порасналото дете с маркуча!
Насълзиха ми се очите от умиление, защото си спомних нашето кучнце!
На Педигри ли? Твърдо доказателство за добро храносмилане Mr. Green....

Чудя се на рекламата за маргарин Калиакра...Подвеждаща потребителя е с тези "важни мастни киселини", които съдържа Sick...че и за правилно развитие на детето..направо е за Комисията за защита на потребителя Crossing Arms

# 499
Да, мен също ме подразни, но явно са искали да остане реалистично.  Rolling Eyes

А рекламата с Клуни е доста нереалистична, никакво сърбане на кафето не чувам. Отпива като стара буржуазна дама. Моят съвет към авторите е, първо да вземат да специализират у нас, а после да се хвърлят върху рекламните кампании. Laughing

Ти пък..Нашите са най-добрите не само в света, но в цялата Вселена Naughty Joy
Човека може просто да пие без да сърба. Толкова ли е невероятно?  Laughing

# 500
  • София
...грешка  Embarassed Исках да си оправя грешката в кученце, но не видях,че бутон редактирай го няма и кликнах на цитирай!

# 501
Само аз ли чувам в началото на рекламата на Нескафе, че момченцето казва, че дядо му е куравен магнат? Добре, че показаха пладноходките.

# 502
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз чувам корабен. Simple Smile

# 503
  • София
 Снощи ми хареса една реклама за кучешка храна: Малко дете пръска малко кутре с вода, и после след години, порасналото кученце гони порасналото дете с маркуча!
Насълзиха ми се очите от умиление, защото си спомних нашето кучнце!
На Педигри ли? Твърдо доказателство за добро храносмилане Mr. Green....
Мне!Храната е Пурина и няма нищо за добро храносмилане!

# 504
Харесвам рекламата на Нескафе.
Не харесвам "къде ми е млякото?"

(това вместо запис)

# 505
Абе кви са тия интерактивни кукла и пони? Много фукленски ми звучи тая пикла.
На колко ли родители ще изгори душата. В някои страни не забраниха ли рекламите на играчки преди да са си легнали децата.

# 506
Само аз ли чувам в началото на рекламата на Нескафе, че момченцето казва, че дядо му е куравен магнат? Добре, че показаха пладноходките.
И аз така го чувам.  Sick А какво чувате на рекламата за  Semana Stardust ?  Mr. Green

# 507
Попаднах на тази реклама http://www.youtube.com/watch?v=Y0gmO2MnQAE&feature=player_embedded . Много е пипната, харесва ми  Peace

# 508
# 509

Аз чувам корабен. Peace

Чудя се на рекламата за маргарин Калиакра...Подвеждаща потребителя е с тези "важни мастни киселини", които съдържа Sick...че и за правилно развитие на детето..направо е за Комисията за защита на потребителя Crossing Arms

И аз това се питам като я гледам?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт