Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 471
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Мда, нарът много помага. Ние си го ядем даже Peace Имаме в двора, и като узрее /късно лято/, моля, всеки да дойде да си набере! Crossing Arms

# 166
И ние имаме два нара в Хисар,но нещо окапват и се получават най- много 10 нарчета дано се пооправят дръвчетата да имаме повече Rolling Eyes

Нан къде решихте да ходите?

Вчера получих запис от този дето го съдя за майчинството.дължи ми над 3000 лв осъдихме го на пробация и на 2000 лв,което обжалвахме (уж, щото незнам какво стана с тази адвокатка моята никаква не се обажда уж щеше да пуска жалба) та вчера получавам записченце за сумата от 20 лв,можете ли да си представите каква наглост и подигравка,само се изсмях, дори нямам сили да се ядосам, 20 лв,това е подигравка,Тиция кажи нормално ли е това,няма ли срокове,няма ли закони в тази държава ooooh! Какво мога и дали въобще нещо мога да направя той така ще се подиграва 20 години #Crazy

Това е за първа страница на вестниците Майка получи майчинство след 3 години -20 лв

# 167
Честит Рожден Ден на Дани и Цецко! Много здраве и весели игри!

Нанни, Ивка, честит празник!

Ели, сигурно ще ти изплаща паричките на части, а не на куп! Thinking Нямат срам хората, той е имал наглостта да открадне от майки, а ти се учудваш и на това.

# 168
Анет-опита ли с изцеден сок от нар. Аз съм много доволна. 1 чаена лъжичка в половин водна чаша вода и се стягат веднага/вкл. и аз  Crazy/
По колко пъти на ден може да се дава?
Да си призная не знам, защото веднага се стягаме. Може би до 2-3 просто следиш изпражнението, но съм сигурна, че от първият път ще има ефект  Hug

# 169
Ето да видите и моята рожденничка.

В Снимка бг. незнайно защо, но не ми дава да качвам снимки. Трябва една по една, а нали се сещате колко нерви имам... Laughing

# 170
Ели, не знам дали е за вестниците, но защо не пишеш един мейл до нова и БТВ? Нека да го раздухат поне мръсника да бере срам...Пфуууу, че ме хвана яд, не подигравка ами не знам.И това ако е държава! Докато законите са в полза на престъпниците, така ще е, никой няма страх от наказание и си прави квото иска...

Много сладка и нежна тази рожденичка да я изпапам Heart Eyes

# 171
Влизам набързо да почерпя за здравето на порасналото ми момченце! Много благодаря за милите пожелания! Hug

Ивка, да ти е жив и здрав сладкия Цеци! Много да ви радва!

Ронка, много сладка Емето, на втората снимка е одрала кожата на Калин! Simple Smile Hug

Изчезвам, че уж само бабите и дядовците да дойдат да се почерпим, пък пак цялата рода! Crazy Цял ден нещо пека, готвя, у нас не се диша от жега...с тая фурна. ooooh!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 18:18 от Nanny

# 172
  • Варна
Честит Рожден ден на сладурите Дани и Цеци!Здраво и щастливо детство и много палави игри Hug Hug Hug

Нани,Ивка

Ели,както винаги по този въпрос,съм в потрес и без думи. ShockedДа се включи Тиция,да каже възможно ли е токова нещо newsm78 ooooh!

# 173
Ели, за съжаление е възможно да ти плаща по 20 лв. Даже и няколко месеца да не внася. Законът го позволява  #Cussing out Ще излезе с претекст, че няма повече възможност да плаща  #Cussing out И аз се ядосах много. Яд ме е на такива работодатели.Може да те бави с години....Ужасно е това, но е постоянна практика за съжаление  Sad Щом внася дори и по малко, дори и през големи периоди - според закона се тълкува, че има желание да погаси задължението, но няма възможността. Върви и доказвай, че е фрашкан с пари.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мислила ли си за "Господари на ефира"? Изкарай го пред цяла БГ какво животно е. Ако е нужно и ние ще помагаме. Hug Но не оставяй нещата така. 20 лв. какво са - половин чантичка в магазина. Да отиде той да гледа с тия пари семейството си и да види как е. Rolling EyesЯдосах се, защото имам такъв случай преди години. Имах един работодател, който се отнасяше така с мен. И резултата е за 3 години никакви осигуровки и заплати. Що ли съм била толкова проста да стоя там. ooooh! Така, че знам какво ти е. Но се бори, не оставяй така нещата  Hug Hug Hug

# 174
Честит рожден ден на Пиер Павел!
Да порасне здрав и умен младеж, да е послушен и да радва мама и тати!

Лала:

# 175
ЧРД на Пиер-Павел! Много здраве и усмивки му желаем с Ема.

# 176
Честит празник на порсналите ни дечица - Цецко, Дани и Пипи! Heart Eyes Hug  bouquet
Аз няма какво да кажа. Довечера ще вземем Дая за няколко дни, а утре мислим да ходим на басейн или на река. Но още чакам решението на нашите приятели.

# 177
аз не пиша понеже съм затрупана с работа,а и съм в едно гадно настроение..,не искам да предавам негативни емоциии   Sad
Ели,като какъв ти беше работодател-ФЛ или ЮЛ?Според това може и да се процедира различно,но ще ти пиша на лични,за да не обременявам темичката.
Ронка,Емката наистина е одрала кожата на Калин.Бебо ще прилича на теб Heart Eyes
Наде,кажи някой хубав романтичен филм?

# 178
Тиция, току-що гледах един романтичен - "Флирт с 40 годишна". Ми, к'во да ти кажа, блудкав е. Изобщо всички подобни напоследък са пълни бози. Отдавна не съм гледала такъв, от който да настръхна /за любовни говоря/. За който харесва такива, неангажиращи, само за убиване на времето, става. Ама аз, ако не го почувствам, не ми трябва.
По тази причина предпочитам трилъри или драми. Да има и нещо друго, освен любов. Peace
Иначе има тема за романтични филми в Кино и телевизия, има огромен избор. Почти всички съм ги гледала, някои ги превъртам.
И все пак препоръчвам ти историческите "Другата Болейн" и "Дукесата" Peace

Допълвам: този романтичен http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=99407&rated=1 ми хареса Peace

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 17:13 от N_A_N™

# 179

Ронка,Емката наистина е одрала кожата на Калин.Бебо ще прилича на теб Heart Eyes
Наде,кажи някой хубав романтичен филм?
Ха дано. Поне нещо в нашата къща да мяза на мене. Mr. Green

На романтика гледам те избива нещо?! Wink
Черните мисли далеч да бягат. И аз не съм цъфнала та вързала, но гледам позитивно.

И аз няма да ви занимавам с моите неволи, надявам се скоро да има с какво да се похваля.

А малко за мен да кажа нещо...Взе да ми тежи вече, бре...Бебето, май се е обърнало главично, много ме ръга в ребрата. Crazy Като легна да спя на лявата страна и ме боли в дясно под ребрата, само ме ръга и се намества, съответно и аз сменям позата. Отделно доста си поритва...Ема само ми гледа корема и му говори" Ей бебе, много правиш скок." Вчера сме на терасата и аз искам да я гушна, тя дойде при мен и бърза да слезе с думите.."мамо, ти неможеш гишиш мен, аз съм тежка, има бебе в пупата...после гушиш мен" демек ще я гушкам като излезе бебето. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт