Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 483
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Анет-опита ли с изцеден сок от нар. Аз съм много доволна. 1 чаена лъжичка в половин водна чаша вода и се стягат веднага/вкл. и аз  Crazy/

# 151
Честит рожден ден Гери! Много усмивки и щури игри! Анет, бързо оздравяване на Тошето. Измъчи се милото детенце . Арлина, дай снимки на бебата да я видим. НАН, това коте как седи мирно се чудя? Иси, дано не се разсърдиш, ама и аз мисля като Ети. Мисли положително.
Аз чистя в момента, седнах за 3 минути пред компютъра и продължавам. Айде, лека от мен.

# 152
  • somewhere over the rainbow
НАН, това коте как седи мирно се чудя?
М, седи... Даяна го държи до стената и му вдига "ръцете" Laughing

# 153
Tъц!Нямам снимки.Този лекар снимки не дава,само дискове записва.На нас ни записа от 2-та ФМ,сега не си поискахме.Та ще го видите,като се роди Wink

# 154
  • някъде
Честит рожден ден на сладуранката Гергана! Дю, да ви е здравичка, послушна и щастлива бьдещата кака! Hug  bouquet

Честит рожден ден на мгиздова! Много здраве, щастие, и хубави моменти с любимите хора!  bouquet

Анет, защо така Тошко още не се е оправил Confused Дано всичко скоро приключи и да тичка от стая в стая и да прави белички Hug Praynig
Иси, аз не разбрах кое е обезпокоително ако започне да пишка и спре струйката или беше майтап само newsm78 Дано мьжо бьрзо се оправи Hug
Нан, голяма сьдиска/незнам дали така се пише/ твойта щерка Mr. Green горкото коте Whistling

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 02:08 от didka_81

# 155
Здравейте момичета! Честито на порасналите дечица и  ЧРД Мгиздова на патеричка!

Аз редовно ви чета напоследък, но нещо не ми се пише. Няма нещо кой знае какво положително или интересно покрай нес, а пък не ми се иска да ви натоварвам с отрицателни емоции. Има хора с къде-къде повече проблеми и не върви да се тръшкам.
Обаче нещо тази година всичко ми върви на криво. И тая криза така ни обърка плановете. Чувствам се и и изморена от работа и ми е писнало всичко.Аха-аха да изпадна в някоя дупка.

Нанче, честито за домашния любимец! И Лора иска много, но аз за сега удържам фронта. Супер забавно е за детенцето, но като знам че и това ще е мой ангажимент откъм чистене и т.н. - не!
Щом ти е допаднал Здрач има един филм, май преди него със същата актриса Кристин Стюарт -  "Месинджърс", но 1-вата част.Може ти хареса, малко психарийка, но интересен край. А гледа ли Taken, "Твърде лично" го превеждат, с Лиъм Нийсън, доста добър, на Люк Бесон. Ние на кино го  гледахме мин.г., много реалистичен,доста ме впечатли.

Етко това за разстройство ли е рецепта? Че се чудя какво да правя вече от два дни дрискам и не съм на работа, вирус ли е, от храна ли е не знам...

Арлина, Жана е чудесно име, това ни беше един от вариантите за Лора. Аз много го харесвам.

Ронка пиша ти на скайпа няколко пъти, но незнам дали го четеш. Затрих ти номера от който ми беше звъняла и никаква връзка с теб. И по време не се засичаме, поне чета в темата какво става около вас. Всичко ще се нареди, ще видиш. А пък как искам и аз да гушкам бебенцеее, щастливка си да знаеш!

Айде чао, муцки, ще ви досаждам тия дни. Сядам да гледам филм.

# 156
Я кажете от къде ги гледате филмите или ги сваляте?Има ли онлайн някъде? аз тук търсих но ги няма тези за които говорите http://dcvcdtv.com/dcvcd/stuf/movies/comedy.htm

Нямам направо какво да правя и реших и аз да погледам филми,не съм гледала кажи речи от както напуснах видеотеката тогава по 5 филма на ден гледах най-малко Crazy

# 157
  • somewhere over the rainbow
Ооо, Синеоче, драго ми е да те видя тук Hug

За котето - верно си е ангажимент, но за бабите Mr. Green Аз само казвам кога да го къпят и с какво да го обезпаразитяват Mr. Green А Даяна така му се радва, само го прегръща, говори му като на човек "Ох, на кака, колко си сладичък" Laughing Не ще и да чуе, че котето не я разбира Naughty Пък може наистина да се разбират Grinning

Ронка, с вашето куче как е? Говори ли му момата, как се държи с него?

Синеочка, мерси за филмите. Сега само свалям ли свалям. Току-що изгледах "Другата Болейн", от миналата година му се каня. Ми още ми държи влага, невероятен е. Аз обичам такива филми за Средновековието. По тоя повод ще продължа с "Дукесата", че и него го хвалят Peace

Ели, тъкмо ти ми трябваш Party Пиши ми Скайпа да ми разясниш за басейните в Хисаря, че ми се ще този уикенд да се поплацикаме някъде.
Аз свалям от Замундата, но скоро намерих и онлайн филми http://e-televizor.com/channels.php  Отгоре си избираш категория. Добро е качеството и не накъсва Peace И не трябва регистрация.

# 158
Синеоче, Hug

Нан, Ема се държи много добре с кучето. Отдавна не я тормози, само я гали, целува и й говори като на човек. Ема я нарича" Кака"! Mr. Green Така я свикнахме от самото начало. Ама тя нашата вече си остарява на 6г. ще стане, и през по-голямата част от деня спи. Ема преди малко преди да легне, отиде и я гали и й обяснява" како, ще ти купя кокал, защото те обичам много". Heart Eyes Вчера я попитах дали иска да сменим кака й с друго куче, тя категорично отказа. Представям си ентусиазма на Дая. Наистина е много хуабво децата да растат с животинки, а и вие както сте с двор е супер. Peace Ема май е претръпнала вече откъм кучета, животни и т.н. Приема Берта като даденост.

Ние вчера не отидохме до Андора. Аз отказах и Калин не отиде сам. После не даваха мача по телевизията и познайте кой е виновен, че мъжо не го гледа?! Whistling Много ме беше напекла жегата вчера, въпреки, че добре щеше да ми дойде хлада в Андора, ама като нямам пари за харчене не ми се ходи там. То е грехота да си тръгне човек с празни ръце от там. В Бенетон винаги има промоции на детски дрешки по 5 Е бройката, това за пример само да добиете представа. Миналата година си купих дънки от Манго за 10 Е и още много попадения имам. Та затова там само с пари.

Филми нещо хич не ми се гледат, все ми се спи и гледам да си поспивам. Калин е голям киноман и гледа когато се дореди до лаптопа. Mr. Green, което все по-рядко.

# 159
Нанче Hug

Дукесата е добър, само дето си поплаках на няколко места. Кийра Найтли е в главната роля и не вярвах че и пасва невероятно,докато не изгледах филма.

Лора пък не е кака, а мама. Искала като порасне да си има две бебета(момчета) и да ходи на работа. Като я питам кой ще ги гледа, когато тя е на работа тя ми казва:Еми ти бе! Joy

Ели от Замундата.

# 160
Честит Рожден ден mgizdova!  Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!

Иси, аз не разбрах кое е обезпокоително ако започне да пишка и спре струйката или беше майтап само newsm78 Дано мьжо бьрзо се оправи Hug
не е майтап. По време на пишкането ,ако спре струйката и после продължи е проблем. И на мен ми го бяха казвали още когато Валери имашe  проблеми на 7м. да го наблюдавам. Нещо ми обесняваха за задържане на урина и т.н.

Ронка пиша ти на скайпа няколко пъти, но незнам дали го четеш. Затрих ти номера от който ми беше звъняла и никаква връзка с теб. И по време не се засичаме, поне чета в темата какво става около вас. Всичко ще се нареди, ще видиш. А пък как искам и аз да гушкам бебенцеее, щастливка си да знаеш!
ц не чете.На рождения ден на Ема и писах на скайпа ,защото и аз нямам координати ,но ни звук ,ни картина.

# 161

ц не чете.На рождения ден на Ема и писах на скайпа ,защото и аз нямам координати ,но ни звук ,ни картина.

Embarassed Embarassed Embarassed
A тогава си мислех, че съм отговорила на всички! ooooh!
Иска, съжалявам много, ама съм много отнесена напоследък. Не, че се оправдавам. Ще ти пиша като имам какво хубаво да кажа. Hug

Ема също е на тема бебета. Сега ми обяснява, че като стане голяма булка ще има бебе в пупата. Реших и аз да попитам кой ще го гледа отговора беше.."Ни нам!" в превод "Не знам!" Joy

# 162
  • Варна
Здравейте от нас Hug

Честито на рожденницте празнували тези дни.Да са живи и здрави,много палави!

Не съм ви изчела,върнахме се късно тази вечер.Бяхме на гости на баба в Добрич.И изгубихме Димитър....на центъра.Остарях с 20 години....
 и така..

# 163
Етко това за разстройство ли е рецепта?
Синеоче, много се радвам че се включи  Hug Да, за разстройство е. Това е бабешки безотказен метод. Аз дори си купувам два нара и си ги изцеждам и слагам във фризера. Ако се наложи си отчупвам едно парченце. За големи хора може директно да се пие, дори 1 с.л., но за малките задължително се разрежда с вода, защото вкуса е тръпчив. Успех и дано бързичко се оправиш  Praynig
Честито на порасналите днес слънчица Даниел на Nanny и Цветан на ivka76! Бъдете щастливи, здрави и многооооооо послушни!

Нани, Ивче това е за вас щастливи мами с пожелание за весел празник:

# 164
  • Варна
Анет-опита ли с изцеден сок от нар. Аз съм много доволна. 1 чаена лъжичка в половин водна чаша вода и се стягат веднага/вкл. и аз  Crazy/
По колко пъти на ден може да се дава?

Общи условия

Активация на акаунт