/

Дано мьжо бьрзо се оправи 

Пък може наистина да се разбират 

Пиши ми Скайпа да ми разясниш за басейните в Хисаря, че ми се ще този уикенд да се поплацикаме някъде.
И не трябва регистрация. 
Вчера я попитах дали иска да сменим кака й с друго куче, тя категорично отказа. Представям си ентусиазма на Дая. Наистина е много хуабво децата да растат с животинки, а и вие както сте с двор е супер.
Ема май е претръпнала вече откъм кучета, животни и т.н. Приема Берта като даденост.
Много ме беше напекла жегата вчера, въпреки, че добре щеше да ми дойде хлада в Андора, ама като нямам пари за харчене не ми се ходи там. То е грехота да си тръгне човек с празни ръце от там. В Бенетон винаги има промоции на детски дрешки по 5 Е бройката, това за пример само да добиете представа. Миналата година си купих дънки от Манго за 10 Е и още много попадения имам. Та затова там само с пари.

Дано мьжо бьрзо се оправи 

Да, за разстройство е. Това е бабешки безотказен метод. Аз дори си купувам два нара и си ги изцеждам и слагам във фризера. Ако се наложи си отчупвам едно парченце. За големи хора може директно да се пие, дори 1 с.л., но за малките задължително се разрежда с вода, защото вкуса е тръпчив. Успех и дано бързичко се оправиш 
/Препоръчани теми