Имаме в двора, и като узрее /късно лято/, моля, всеки да дойде да си набере!
Какво мога и дали въобще нещо мога да направя той така ще се подиграва 20 години 
/

Цял ден нещо пека, готвя, у нас не се диша от жега...с тая фурна.
Ще излезе с претекст, че няма повече възможност да плаща
И аз се ядосах много. Яд ме е на такива работодатели.Може да те бави с години....Ужасно е това, но е постоянна практика за съжаление
Щом внася дори и по малко, дори и през големи периоди - според закона се тълкува, че има желание да погаси задължението, но няма възможността. Върви и доказвай, че е фрашкан с пари.
Мислила ли си за "Господари на ефира"? Изкарай го пред цяла БГ какво животно е. Ако е нужно и ние ще помагаме.
Но не оставяй нещата така. 20 лв. какво са - половин чантичка в магазина. Да отиде той да гледа с тия пари семейството си и да види как е.
Така, че знам какво ти е. Но се бори, не оставяй така нещата

Като легна да спя на лявата страна и ме боли в дясно под ребрата, само ме ръга и се намества, съответно и аз сменям позата. Отделно доста си поритва...Ема само ми гледа корема и му говори" Ей бебе, много правиш скок." Вчера сме на терасата и аз искам да я гушна, тя дойде при мен и бърза да слезе с думите.."мамо, ти неможеш гишиш мен, аз съм тежка, има бебе в пупата...после гушиш мен" демек ще я гушкам като излезе бебето. 
Препоръчани теми