Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 478
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде
Честит рожден ден на Димитьр на Жоржито  love001, Мина на Звьнче! nbirthday  ura
Жоржи, да ти е жив и здрав малкия бонбон, да слушка мама и тати и много щастливо детство му желаем!
newsm51

baloniЧестит рожден ден на сладуркото Калоян  love001 и на принцеската Пламена! Да сте много здравички, умерено послушни и много весели игри от нас с Алекс! baloni bdbaloni

# 121
Добро утро сладурки! Hug

Нан, как е Дая днес? Бързо да се оправя, че е мъка в тези жеги и болничка. Confused

Ели, никакво име не сме измислили. На дневен ред са съвсем различни мисли. Дори се чудя дали не ощетявам по някакъв начин бебето, като почти не мисля за него. Не, че не го мисля, просто нито съм купила нещо, нито желание имам за това, нито име...абе нищичко. ooooh!
Много ми се насъбра в последно време. Уж гледам да не го мисля толкова, но просто няма как. Не писах за това, за да не развалям настроението покрай Рд-та, но вече започнах.
В събота ни отказаха поредният апартамент. После нека някой дойде и ми каже, че няма дискриминация и расизъм. Close
Още не мога да го преживея, апартамента беше чудесен, просторен, светъл, топъл, а лятото прохладен, новичко всичко....само парцаллките и мебелите да си нанесем. Но уви, не ни огря. Пари които чакам още не се ми ги превели, та сигурно чак на 5-ти август ще стане. Важното е да стане де. Но на мен квартирата ми е проблем, просто е изключено в тази да посрещнем бебето. Naughty Моята приятелка която ми помага си замина за Бг за почти месец. Confused Това автоматично намалява търсенето на квартири...а и останах сама... Та така, надявам се скоро да излезе нещо и нещата се наредят лека-полека, че нощем не знам откога не съм спала спокойно, а все го мисля. Не, че нещо измислям, но ей така, за спорта. Whistling

Спорен ден на всички ви! Hug

# 122
Честит рожден ден на Калоян и Пламена! Да са живи и здрави, весели и засмяни!

Ели, и ние така мислехме за имената, ама се роди Гергана.  Mr. Green Ние сме измислили имена за бебо още преди да зачена, стига да не се роди на някакъв имен ден. Константин ще се казва, Гери даже вече му говори по име. Ако докторите са сгрешили пола, ще се казва Елена.

Ронка, и аз нищо не съм купувала, успях само да отделя от Гергана бебешки дрешки, които ще ми вършат работа, но само това. Не са изпрани, а и място за нареждане по гардеробите не съм направила още. Ама както дойде, за сега мисля само как утре ще идем на вилата, ще се видя с моята сестричка, а децата ще се налудуват на воля.

Преди малко занесох почерпка в градината, следобяд ще бъде празника на Гергана там. Сутринта като стана беше много развълнувана, пригитво си в една чанта рокля и мадански (т.е. мадамски) чорпогащник, взе фотоапарата и ми даде поръчки за един куп неща, които да занеса - балони, чашки, чинийки (ама всичко да бъде лилаво).  Laughing

Изпълних желанията и сега трябва да се организирам, че имам тука у нас да подреждам разни документи, да ходя до общината и до съда, а само днес ще имам време и възможност.

# 123
Ееее Ронка,всичко ще се нареди,ще видиш.Всеки си има такива периоди,като нищо не върви.Не се ядосвай,че бебо усеща. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дори се чудя дали не ощетявам по някакъв начин бебето, като почти не мисля за него. Не, че не го мисля, просто нито съм купила нещо, нито желание имам за това, нито име...абе нищичко. ooooh!
Това все едно аз съм го писала. Rolling Eyes
Иначе понапълних вече гардероба с дрешки от Зоя и племенницата,няма нужда да купувам още,има предостатъчно.Мисля да взема 1 комплект за изписване,козметика,количка...и май е това.Почти нищо няма какво да пазаря за бебето...милото,ще износва Rolling Eyes
Ронка:останах с впечатление,че се спряхте на име newsm78предия път,като обсъждахе.Нашето за сега остава:Жана! Wink
Днес ще ходя на 3Д,надявам се да се потвърди това,че е девойка и всичко да е наред,че много се притеснявам вече с тези болести.Зоя  не я пуснах на градина,че има още сополи и я тормозя тука с бабешли илачи.

# 124

Честит рожден ден на Димитър на jorjito и Мина на zvanche / с малко закъснение /
и на днешните рожденици Калоян на Nita и Пламена на Narina!
Много здраве, веселие и безгрижни детски игри!

За щастливите мами:

# 125
Честит рожден ден на Калоян и Пламенка!Много щастливо и безгрижно детство и весели игри! newsm59 nbirthday  ura dance newsm67  bigdance2  Gift  party023 newsm18  cook newsm38 Tada  party002 Tada  Party Time  4uu

# 126
Арлина, уж се бяхме спряли на име-Калоян! Но пусто тук немогат да си извъртят езика да го кажат. Rolling Eyes
То Калин трудно изговарят, какво остава за Калоян. За сега оставят Кристиа(я)н и Филип. Като второто май ще отпадне.
Жана е прекрасно име. Peace

# 127
Рони-не се ядосвай мила. Нещата ще се наредят както трябва  Wink Не знам дали оказва влияние дали си динамична или спокойна на бебето, но с Гоги бях студентка в 3 курс и сесия имах в края на 9 месец и той ми беше по нервно бебе, с Венцито пък само лежах и като малък беше много кротък, но сега..... леле инати, каквото си науми и си го постига. Май си е до характера не детето  Simple Smile
Днес да чукна на дърво за първи ден не плака сутринта. В петък го наблюдавах, хитрушата му - разплака се, само докато си тръгнах. Скрих се зад един храст да видя как се държи госпожата с него. Ами моето слънчице си играеше и помен нямаше от сълзите  Shocked Иначе ходи с желание до детската, става, говорим си по пътя, прескача пукнатините в асфалта / това ни е ново занимание /, и като види госпожата се започва със сълзите. Уж се уговаряме, уж няма да плачем....и после забравя  ooooh! Не знае, че това ме разстройва....
Чакам с нетърпение да стане 29-ти  Rolling Eyes, че да изляза в отпуска.
Да ви питам нещо: Някой сменял ли си е скоро шофьорската книжка и колко ще ми излезе?
Много хубави имена сте избрали за дечицата си  Hug Гоги щеше да е Габриела, а Венци - Ванеса. Аз все за моми ги правех  hahaha

# 128
Ети, нямам представа колко струва смяната на книжка. Само знам, че на Калин му изтича края на месеца. Та ще ходи да я сменя, но с френска, защото за Бг трябва да се ходи в Париж. А и принципно е задължен 1г. след престоя си тук да я смени с тукашните.

Аз трябва да звъня до посолството да питам как стои върпса с вадене на паспорт на бебето. Че доколкото разбрах само във Франция не го правят веднага. Та и там разправии ще има, с 2 деца-октомври не си представям престой в париж няколко дни, за да чакам да ми го направят. Tired

# 129
Мале, Ронка твойта хич не е лесна. ooooh! Разправии, бюрокращина, особено в този момент. Дано започнат по лека лека да се нареждат нещата при вас. Hug На мен и Филип и Кристиян ми харесват. Калоян нещо не ми се връзва с Ема, не че е задължително де... Thinking

Арлина, Жана наистина е хубаво име! Hug

Всички тези тревоги ще отпаднат с появата на бебо, тогава ще дойдат други на дневен ред. Така, че по-'лабаво го давайте! Hug Hug Hug Hug

Ети, браво на Венци, ще свикне, няма мърдане. Те са такива децата, плачкат в началото, особено ако има голямо гуш с мама за довиждане и после се залисват с другите дечица. Hug

# 130
Качих и аз малко снимки Hug

С Юл си купихме очила нейните са по-скъпи от мите  ooooh! но поне са качествени и ще ни пазят очичките,че като излезнем все премигаме и стискаме очите сега навръщане ги сложихме и все едно прогледнах,само незнам как ще си ги опазим,трябва да не играе с тях само по разходки и за морето,   някой има ли скорошен поглед върху оферти за море аз ще се поразровя, но ако някой има някакви изгодни офертиии  Whistling Simple Smile

# 131
  • somewhere over the rainbow
Хай Hug
Даяна днес е по-добре, не е вдигала висока Т. Със свеки сме се разбрали ако е до 38 да не й дава Панадол. Сега смучи така любимите хапчета Ефизол, вит.Ц и повече чайове. И гърлото вече не било много зачервено. Ще се оправи, няма къде да иде. Тези вируси са ми ясни, винаги протичат по един и същ начин. Важното е да се хване отначало и... да не се води на доктор Mr. Green
Не е яла тия дни /заради гърлото сигурно/ и съответно не ака, та баба й се беше притеснила. Ама аз знам, че човек, когато е болен, по-добре да не яде. Така минавало по-бързо, особено ако е вирус. Всъщност казаха го в "Часът на мама" Peace

Току-що гледах филма "Здрач" /Twilight/ и много ми хареса. От 2008г. е и го има в Замундата. Който няма какво да прави /кат мен/, да го дърпа. Сега чакам да стане 15ч. и почвам с турските сапунки Mr. Green

Като казах Замунда, Дидка, има обява, че са изтрити нам-си-колко хиляди акаунта и съответно има свободни места. Можеш да се възползваш да се регнеш Peace

Ронка,  Hug Ако имаш нужда ей така да си побъбриш с някого, на линия съм в Скайпа.

# 132
  • някъде
Нанче, от седмица вече сьм се регнала Mr. Green Дано Дая бьрзо да се оправя Hug
Ели, честити очила и на двете ви Sunglasses
Ети, браво на Венцито, дано все така я кара и занапред Hug Аз от сега сьм се спекла какво ще правя с моето диваче септември Tired
За дрешките говорят бьдещите /за втори пьт/ мами- Алекс повечето дрешки му бяха от батко му /на сестра ми детенце/ и почти нищо не сьм му купувала, но те и без това си бяха почти нови........ като се има предвид едно пеленаче колко ги изхабява и носи Simple Smile
И аз като бременна бях спокойна, Алекс ми беше много кротко и добричко бебче, а сега е голямо диваненце Crazy
Ронка, не се ядосвай толкова, важно е бебчо да се роди и всичко да е наред Hug, пьк дори и да сте си в старата квартирка, все ще има място за едно легьлце Wink. Квартира все някога ще се намери, важно е всички да сте заедно и да се обичате, другото се нарежда! Мисли за бебчето и се радвай на бременността си и на растящата кака Hug
Когато дойдох тук и познатите ни казваха- важно е да сте заедно, ако трябва от една чиния ще ядете, но да сте си заедно Peace
Аз какво да ти кажа, като не се знае дали вьобще някога ще ми изплати някой детските, да не говорим че трябваше да ми се плаща и затова, че не работя, а гледам детето.....и общо около 1500-2500евро засега сме загубили......но здраве да е, ако някога успея да си ги взема ще е много добре, ако не- да ми е живо и здраво детенце Praynig И Сашо в момента е пак без работа, но не се отчайвам, все ще изгрее сльнце и на нашата улица Rolling Eyes

Пиги кога ще я оперирват пак?
Ели, как разбра когато Юл имаше глисти?Тук не се правят никакви изследвания, когато децата трьгват на детска Rolling Eyes
Дю, колко малко остава до срещата   babyuu Simple Smile

# 133
Честит рожден ден на Друнди, Калоян и Пламена! Много здраве и весели игри!
Рони, не ти е никак лесно. Дано скоро премине този период. На мен ми е последна работна седмица и от другата отиваме на моренце. Толкова го обичам, нямам търпение вече. Ева и тя само пита кога ще тръгваме. Тя нали е на вилата с майка ми, ходим събота и неделя при нея.Стори ми се много пораснала за няколко дни. Направила е едни големи бузи, вече си разсъждава като възрастен човек. Аз пък като бях бременна , ходих до последно на работа, имам впредвид  до 45 дни преди да родя, напрежение имаше непрекъснато,нерви, пък Ева беше много кротко бебе.  Оставям ви, че съм на работа.

# 134
Диска, знам, че искаш да ме успокоиш, но аз не гледам така на нещата.
Имаме възможност да се преместим, но не ни я отдават. А повярвай в тази квартира е трудно с още едно дете. Ще трябва да го оставя да спи при Ема, което за мен не е приемлив вариант. Naughty Да не забравяме, че сме с куче и неможем всички да се заврем в една стая. А да го изхвърлим и дума неможе да става.
Аз се ядосвам за детските, защото се боря за тях откакто сме дошли тук.(Нямам и ден почивка без да се обаждам или да ходя до някъде) Имам всички документи, които повярвай не са никак малко. Трудна е всяка една стъпка и ти го знаеш много добре. За мен всяка една крачка напред значи много, още повече, че я постигам с ангажирането на други хора. Които с нищо не са ми длъжни, но ето, че се намират все още и добри хора. Аз ако можех сама да ходя по институции и да се оправям с езика, друго щеше да е. Моите пари които имам да взимам са 8 000 Е! Които не са никак малко и няма да се откажа от тях. Naughty Защото Калин ако работеше без договор щеше да взима доста повече, но ние сме избрали да сме редовни данъкоплатци към тази държава и ще се възползвам от всички облаги които предлага! Peace
Ти подала ли си документи, имаш ли внесено досие? Дано нещата при теб също се наредят. Simple Smile

За мен на дневен ред е по-важна квартирата от парите! Искам да намерим нещо и да се преместим, защото имам само 2 месеца, които няма да ми стигнат, при все че месец предварително трябва да предупредим настоящият ни хазайн. Което автоматично означава, че губим още месец, и ако намерим нещо ще се преместим чак началото на Септември. А от 4-ти септември натам всеки момент мога да родя, защото тогава влизам в 9-ти месец.

Пак изписах цял ферман. Embarassed

Нанни, Hug

Нан, радвам се, че Дая е по-добре.

Мгиздова, приятно изкарване на моренцето.
И ние ще отидем за моят РД, та да отпразнуваме и годишнината от сватбата ни. За 1 нощ, но пак е нещо. Дано и този път не ни мине котка път и всичко се нареди както сме го запланували.

Общи условия

Активация на акаунт