Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 849
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
  • В къЩи.
Ами аз вече писах ,че ми е подарък,но когато търсих инфо за него видях,че го има в ибей.

# 346
Някой ползвал ли е този ФДТ на Ланком?

# 347
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е този ФДТ на Ланком?

Аз, но съм доволна само през зимата, през лятото ми идва мазен, със смесена кожа съм, но зимата поизсъхва! Определено обаче не е от ФДТ-те , които бих си купила повторно! Peace

# 348
хубав е но е по-подходящ за суха кожа

# 349
Да, аз съм със суха кожа, а и ми трябва за зимата.
Благодаря, момичета  Peace

# 350
# 351
  • Бургас/Пз
Гале, втората пудра е много хубаво. Изобщо всичко от серията супербаланс на Клиник на мене лично ми допада за моята смесена кожа.

# 352
Аз пак си взех Колор Стей на Ревлон 08 Санд Беже.
Реших да заложа на познатото и изпробваното този път,но продължавам да се оглеждам за нещо по добро Rolling Eyes

База ползвам в момента на Гош-имам и двата варианта.Много ги харесвам.
Всъщност разликата м/у тези на Гош и на Смашбокс и Сефора е по мои наблюдения само в цената,даже мога да кажа че прасковената на Гош е една идея по добра от останалите Peace

# 353
Гале, втората пудра е много хубаво. Изобщо всичко от серията супербаланс на Клиник на мене лично ми допада за моята смесена кожа.
Благодаря Ани,другата седмица ми се отваря пътуване до Гърция и мисля от там да си я взема!

# 354
  • София
Някой пробва ли новия фдт на Макс Фактор, не съм сигурна за името - беше нещо Second skin или нещо подобно  Embarassed Mr. Green

# 355
Всъщност разликата м/у тези на Гош и на Смашбокс и Сефора е по мои наблюдения само в цената,даже мога да кажа че прасковената на Гош е една идея по добра от останалите Peace
Би ли показала прасковената база на Гош , на мен ми предложиха два варианта една за по-зряла кожа и една за нормална(която я нямаха в наличност).

# 356
Би ли показала прасковената база на Гош , на мен ми предложиха два варианта една за по-зряла кожа и една за нормална(която я нямаха в наличност).

Ами това е тя,дето я водят за "по-зряла кожа",казват и прасковена защото е с лек прасковен цвят.

# 357
  • София
Чакайте да питам и аз нещо ( не съм сигурна дали въпроса ми е за тук  Embarassed ) .. Имам на Диор ФДТ, който е като е като дезодорант.. пръска се...  Обаче изведнъж спря да пръска... а е пълен... дайте идея какво да го правя...

# 358
Чакайте да питам и аз нещо ( не съм сигурна дали въпроса ми е за тук  Embarassed ) .. Имам на Диор ФДТ, който е като е като дезодорант.. пръска се...  Обаче изведнъж спря да пръска... а е пълен... дайте идея какво да го правя...

Единия вариант е да развиеш пулверизатора и да го почистиш ако е запушен -  но предполагам  - че не е направен да се развива . Др вариант е да го  счупиш  и да си вземаш с четка от шишенцето. Peace

# 359
  • София
Ей много благодаря   bouquet , ще пробвам и двете неща... дано да стане... че не ми се хвърля... все пак дадох доста парички за него.... Вече не бих си купила такъв... Peace

Общи условия

Активация на акаунт