Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 902
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас/Пз
Миа, ползвала съм тези който са като перлички.  И то много време, защото бавно се изхабяват. Чак такъв  ефект обаче нямат. Аз ползвала по-златисто кафявия цвят, а другият е по-розовеещ.

# 331
Намерих ви  Hug
Аз съм доволна от Ив Рожe. Но си търся нещо по-лекичко ....
Май не се чувствам конфортно,а и нямам нужда от ФДТ,може би добър авто-брозант Simple Smile

# 332
  • Бургас/Пз
Mia Mia, точно за първата картинка с трите момичета ли говориш? може да се постигне, не е толкова трудно определено. )))

Мирама, дай повече разяснения как става този ефект по лесния начин! Mr. Green Mr. Green

# 333
  • В къЩи.
Момичета,може ли да ми помогнете с информация за този ФДТ
Никъде на намирам за каква кожа е ,дали е покривен и т.н.

# 334
Здравей ,фон дьо тена на Шанел, за който питаш е изключителен. За всеки тип кожа е , покрива всякакви несъвършенства, без да прави лицето като маска и едновременно с това подхранва и защитава кожата.
Ако вече си се сдобила  с него - моите поздравления smile3501

# 335
  • Бургас/Пз
Естрела, чакаме отзиви за фдт на Шанел!! От къде си го поръча?

# 336
  • София
Момичета, някой пробвал ли го е това?

http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=104049003013

# 337
  • В къЩи.
Астарта81 благодаря ,че сподели   bouquet И да от днес съм му горд собственик  bowuu още утре Ще го пробвам и Ще докладвам.
ани/д подарък ми е, за мен козметика от този клас е непосилна финансово  Tired

# 338
 Peace Аз съм с Колор Стей на Ревлон.. този за суха кожа. Добре пасва, само по челото и м/у веждите ми става някак на люспички. Идеи за решаване на този проблем?  newsm78

# 339
  • София
Peace Аз съм с Колор Стей на Ревлон.. този за суха кожа. Добре пасва, само по челото и м/у веждите ми става някак на люспички. Идеи за решаване на този проблем?  newsm78

Пилинг, и после хидратантен крем  Peace

# 340
  • В къЩи.
Идвам да докладвам Grinning ,сутринта се намацах с него. Първоначално ми се стори много тъмен за моята бяла кожа,но когато започнах да го разнасям сякаш изчезна в кожата ми и прие моя цвят.Покрива доста добре,а всъщност колкото и да се пулих в огледалото сякаш нямам нищо на лицето си,т.е. ефект маска 0. Има доста силен аромат,който на мен ми прилича на афтършейв,не ми е много приятен,но това не е от такова значение за мен.По неприятното в случая е ,че май има илюминиращ ефект,който аз с моята смесена към мазна кожа се опитвам да избягвам на всяка цена.Сложих малко пудра отгоре и се получи доста добре,но резултата беше доста кратък,само след час лъснах пак  Tired  За суха кожа мисля,че Ще е идеален,но не е за моята кожа  Tired
Не мисля,че Ще го ползвам повече,ако бях в БГ бих го пуснала веднага в продавалника,та дори и на смешна сума,само за да не ми стой в къщи.
Ако има някой в Испания ,който се интересува може да ми пише на лични.

# 341
Изхабих 2 опаковки от Колор Стей и пак ми се прииска да пробвам нещо ново,сега съм в чуденка какво да е Thinking
Искам да е нещо от сорта Дабъл уеър-Колор стей...покривен,дълготраен,матов,изглаждащ и с фактор.
Предложения?!

# 342
По-назад имаше много добри мнения за него- от скоро имам мостра и съм доволна .Аз се интересувам от цената му в БЗ-някой знае ли колко струва?

# 343
Mia Mia, точно за първата картинка с трите момичета ли говориш? може да се постигне, не е толкова трудно определено. )))

Мирама, дай повече разяснения как става този ефект по лесния начин! Mr. Green Mr. Green

С фотошоп става лесно, не знаеш ли?  Hug

Сега сериозно, аз мисля, че е почти невъзможно, може би ако пипне много професионална ръка, с най-добрата козметика, но пак имам съмнения. Миналата седмица ходих на грим - е най-добрата е гримьорката, но определено не бях така чак.  Simple Smile

# 344
  • Paris
Момичета,може ли да ми помогнете с информация за този ФДТ
Никъде на намирам за каква кожа е ,дали е покривен и т.н.
Този ФДТ вече не се предлага, доста  стар ще да е. От къде го купувате?

Общи условия

Активация на акаунт