Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 76 028
  • 710
  •   1
Отговори
# 315
Айде и на мен да ми препоръчате ФДТ. Mr. Green
Със суха и доста чувствителна кожа съм, на челото и нослето- смесена. Нямам пъпки, или други проблеми, и не се нуждая от нещо силно покривно. Искам да е траен, да не си променя цвета, да не седи като маска.... май общо взето това е. Досега не съм си намерила моя фдт, но пък и аз слагам много рядко, и не съм обръщала кой знае какво внимание на фдт-ите по магазинте.

# 316
# 317
  • Бургас/Пз
Авче, в коя ценова зона си се ориентирала. Защото аз се убедих, че не е задължително фдт да е скъп, а по-скоро да е подходящ са определената кожа? Все пак обаче за да ти препоръчаме нещо има много голямо значение, сумата която можеш да отделиш от бюджета за тази придобивка.

И още нещо, какво си ползвала до сега и не си била доволна, че да е по-лесно! Mr. Green

# 318
Айде и на мен да ми препоръчате ФДТ. Mr. Green
Със суха и доста чувствителна кожа съм, на челото и нослето- смесена. Нямам пъпки, или други проблеми, и не се нуждая от нещо силно покривно. Искам да е траен, да не си променя цвета, да не седи като маска.... май общо взето това е. Досега не съм си намерила моя фдт, но пък и аз слагам много рядко, и не съм обръщала кой знае какво внимание на фдт-ите по магазинте.
Най-добре да си вземеш от нещо от рода на Авен ,Ла Рош ....щом си със чувсствителна кожа виж в аптеките за мостри.

# 319
Ако трябва да съм честна, изобщо не съм се замисляла за ценовият диапазон. По принцип няма значение. Важното за мен е да открия моя си ФДТ. И да е марка, която се предлага тука, за да мога да тествам, тъй като както казах с тая чувствителна кожа, съм се обривала от повечето.
Преди години имаше един Макс Фактор, който хем имаше подходящ цвят, хем не ми направи обриви, бях доволна, но сега май даже не се произвежда. Mr. Green Така че нямам проблем, да е и от този ценови диапазон.
Последният който ползвах беше на Diorskin- Airflash, под формата на спрей. Не останах никак доволна. Явно не е бил подходящ за мен.

# 320
  • Бургас/Пз
Ако трябва да съм честна, изобщо не съм се замисляла за ценовият диапазон. По принцип няма значение. Важното за мен е да открия моя си ФДТ. И да е марка, която се предлага тука, за да мога да тествам, тъй като както казах с тая чувствителна кожа, съм се обривала от повечето.
Преди години имаше един Макс Фактор, който хем имаше подходящ цвят, хем не ми направи обриви, бях доволна, но сега май даже не се произвежда. Mr. Green Така че нямам проблем, да е и от този ценови диапазон.
Последният който ползвах беше на Diorskin- Airflash, под формата на спрей. Не останах никак доволна. Явно не е бил подходящ за мен.

Кукувицата е права, наистина по-добре пробвай най-напред аптечните продукти - Нукс, Виши, Авен, Ла Рош, незнам как стоят неща с фдт на Бидерм  newsm78 но също можеш да видиш. Хубавото на аптеките е че винаги има мостри  Peace Peace Аз лично досега съм била доволна от Норматент на Виши. Не е много покривен, но пък за моята кожа е идеален.

Друго което можеш да пробваш са минералните разновидности на фдт, защото те също са подходящи за чувствителните кожи. Освен Артдеко, обаче друго не мога да препоръчам! Peace Peace Peace

# 321
Така си и мислех, че ще кажете.
При нас не са особено любезни в аптеките с мострички, ама ще търся.
А този на Виши може ли да ми покажеш как изглежда.  bouquet 
И благодаря, че сте толкова отзивчиви.  Hug

# 322
# 323
  • София
От медицинската козметика на мен ми харесва ФДТ на Авен, аз съм със същата суха кожа, но без атопични признаци, просто суха. ФДТ е икономичен, средно покривен и наистина хипоалергенен. Единствената ми забележка към него е, че понякога се утаява в момическите бръчици. Работата е там, че на мене всички ФДТ ми се утаяват, и то не винаги, и не мога да рабера какво точно го предизвиква Rolling Eyes Цената не я помня, към трийсетина лева може би Rolling Eyes

# 324
Има ли ФДТ който да стои естествено на дневна светлина и да не си личи?
Аз досега не съм попадала на такъв.
Не съм ползвала база,тя изравнява ли неравностите или е за да е по издръжлив грима.
Също искам да попитам как се постига тен със сияен вид (освен с фото шоп). В друга тема бях попаднала на добри отзиви от метеорите на Герлен - пробвали ли сте ги?

# 325
  • Бургас/Пз
Белинда, за мимическите бръчки мога да те посъветвам да пробваш да слагаш база под фдт-на.  Peace

Миа не знам точно какво имаш предвид, но все пак ролята на фдт е да заличи някои неща по кожата които не ни харесват. Ако нямаш такива проблеми просто нямаш нужда от фдт.  Peace Peace Иначе за сияйния вид зависи много и типа на кожата. Мазните кожи трудно го получават, просто защото са си лъскави и притежателките им повече целят да избегнат този ефект.
Иначе аз съм ползвала метеоритите и наистина са много хубави Друг триг са белите сенки смесени с пудрата. Стои добре обаче само вечер, през деня отежнява грима. Ако намериш, пусни някоя снимка на това което искаш да постигнеш!  Peace

# 326
  • София
Белинда, за мимическите бръчки мога да те посъветвам да пробваш да слагаш база под фдт-на.  Peace
Благодаря ти! Точно няколко страница по-напред в тази тема обаче, ми обясниха, че щом слагам хидратиращ крем под ФДТ, а аз слагам винаги, няма нужда от друга база.
Ето, днес например вече 8 часа съм в фдт, няма никакви следи. Друг път, още след два часа, виждам резчиците между веждите си. Въобще нямам обяснение Rolling Eyes

# 327
Totally*Av4e, аз също съм със суха кожа, дори зимата ако не използвам крем започва да се лющи. )
От 2години ползвам съвсем евтин фон дьо тен на Буржоа, ето този
http://www.ciao.co.uk/Bourjois_10_Hour_Sleep_Effect_Foundation__Review_5658941
изключително доволна съм, много е лек. Отгоре с пудра и ефекта е прекрасен. )
Ако искаш ще ти пусна снимка на лични да видиш ефекта. )

# 328
Този грим ми харесва,но не знам дали може да се постигне без фото шоп
http://krasota.rozali.com/grim/p11170.html  (първата снимка)
Моята кожа е нормална към суха с пигментни петънца и леки мимически бръчици. В момента ползвам ColorStay на Revlon най-добре стои от всичко което съм пробвала,но на дневна светлина си личи въпреки че съм открила същия цвят като кожата ми. Не съм пробвала с база.
ani_d кои метеори си ползвала(едните са като перлички,другите като пудра) и кой цвят? Стоят ли естествено на дневна светлина?

# 329
Mia Mia, точно за първата картинка с трите момичета ли говориш? може да се постигне, не е толкова трудно определено. )))

А по въпроса ти за метеоритите, аз имам тези, които са под формата на пудра. Честно казано не са нищо особено, или поне не чак толкова, колкото ги хвалят. )

Общи условия

Активация на акаунт