Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 882
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аХ`Не!, за какъв тип кожа е подходящ?

# 16
Ами за нормална. Моята не е суха, но тези участъци са ми проблемни.  Rolling Eyes

# 17
И моята кожа е по-суха , винаги първо нанасям овлажняващ крем, после база и ФДТ

# 18
И моята кожа е по-суха , винаги първо нанасям овлажняващ крем, после база и ФДТ

Сподели кои,доволна ли си .  Simple Smile

# 19
Записвам се в новата темичка

# 20
Запис и от мен в новата тема   bouquet

# 21
Виждам, че се коментира усилено базата на Гош, да си кажа и аз мнението. Не е по-лоша като заглаждащ ефект от базата на Кларан, но дамите с мазна кожа трябва да имат едно наум - при мен специално води до запушване на порите и образуване на черни точки. Затова препоръчвам тази на Кларан  Peace

# 22
А някой може ли да сравни базата на Смашбокс с тази на Гош?

# 23
  • Бургас/Пз
Ами за нормална. Моята не е суха, но тези участъци са ми проблемни.  Rolling Eyes

Ах не , наистина трябва да си вземеш някакъв хитратантен много лек крем, подходящ за твоята възраст. От по-евтините имат такъв Лореал например има един Трипъл екшън, Гарние също. От по-скъпите мога да ти препоръчам на Ланком - Хидразен за нормална кожа или на Естее Лаудер Дей Уеър. От основите можеш да вземеш тази на Смашбокс която е за нормална кожа!  Peace А фондьотена който си взела е страхотен и аз го харесвам, но за съжаление вече ползвам малко по-покривни!

Според мен не могат да се сравняват. Тази на Гош май не е за мазна кожа, докато Смашбокс имат лайт вариант.  Peace

# 24

Според мен не могат да се сравняват. Тази на Гош май не е за мазна кожа, докато Смашбокс имат лайт вариант.  Peace

Мен ме интересува за суха кожа, а и 2та са подходящи за такава и ако не се лъжа и 2та са на силиконова основа, защо да не могат да се сравнят тогава  Thinking
Вярно различен клас са, но все пак...

# 25
  • Бургас/Пз

Мен ме интересува за суха кожа, а и 2та са подходящи за такава и ако не се лъжа и 2та са на силиконова основа, защо да не могат да се сравнят тогава  Thinking
Вярно различен клас са, но все пак...

Да, точно това имах предвид, че тази на Гош не е подходяща за мазна кожа, няма разновидност , докато Смашбокс има няколко вида. Само от тази гледна точка казах че не може да се сравни.

# 26
red shoe, аз не съм ползвала базата на Смашбокс, но като гледам състава и консистенцията, не би трябвало да се различават драстично като ефект. Пак казвам - базата на Гош не е никак лоша за цената си, оптически изглажда кожата много добре, гримът се нанася перфектно. Аз имам останала от нея, ако искаш пиши ми на лични, мога да ти отсипя за проба (мисля, че сме от един квартал   Wink)

# 27
  • Бургас/Пз
lalique, а как ги сравняваш двете бази тогава като не си ползвала Смашбокс. Сама казваш че Гош не е лоша, но това означава ли че и Смашбокса е като нея или е по-добра???

# 28
lalique, а как ги сравняваш двете бази тогава като не си ползвала Смашбокс. Сама казваш че Гош не е лоша, но това означава ли че и Смашбокса е като нея или е по-добра???

Нещо не разбирам добре смисъла на този пост  newsm78, вероятно не съм се изразила добре. Не ги сравнявам по същество и няма как да го направя, защото наистина не съм ползвала Смашбокс, просто казвам, че на пръв поглед по видими белези си приличат - и двете са на силиконова основа (все пак съм достатъчно грамотна да мога да прочета състава), а флакончетата, предполагам и консистенцията си прилиличат (за разлика впрочем от Кларан, която не е гелообразна). Всъщност не знам защо се обяснявам, извинявам се за намесата в темата Peace

# 29
Хайде и аз тук Wink

Общи условия

Активация на акаунт