Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 908
  • 710
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас/Пз
А с четката колко струва? newsm78 Или си купуваш четка отделно,ако искаш?

П.С. Артдеко само в Бонжур ли продават?  bouquet

Аз си я купих от Бургас, тук не е в Бонжур, а в магазин за селективна козметика. Има четри които се продават отделно. Имало е серия която е била с четка, но в момента нямаха такава. Ето я тук http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/pure-minerals/foundat … r-foundation-set/ и в такъв вариант http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/pure-minerals/foundat … foundation-brush/
Може да ги потърсиш , определено ще ти излезе по-изгодно, защото само четката струва горе долу колкото пудрата. Аз обаче имам четката от минералната пудра на Лореал и затова сега четка не съм взимала. Пък и то нямаше тези варианти, имаше само пудра.

# 46
Интересува ме само четката да не е като тази на Клиник, защото първото ми впечатление за нея е,че е доста мършавичка така да се каже Laughing Четката ми за руж например, която съм си купувала отделно, е поне 3 пъти по-голяма. А ми се струва, че четката за пудра трябва да е доста обемна, за да не се получава "брашнения" ефект, ами просто лек воал Peace

# 47
  • Бургас/Пз
няма нищо общо с тази на Клиник!!  Peace

# 48
записче Laughing
Някой ползвал ли е това ?

Margaret Astor Silk Perfect Cream to Powder Foundation 30ml

# 49
записче Laughing
Някой ползвал ли е това ?

Margaret Astor Silk Perfect Cream to Powder Foundation 30ml

Точно този не съм ползвала,но продуктите на Astor са много хубави.
Предполагам,че и този фдт ще е хубав.

# 50
а какво правите когато ви се поти лицето ? какъвто и да е фдт пада.... Sad а с пудра не мога да работя... Tired

# 51
  • Бургас/Пз
а какво правите когато ви се поти лицето ? какъвто и да е фдт пада.... Sad а с пудра не мога да работя... Tired

Слагай база под фовдьотена, така издържа повече време! Също могжеш да се пръскаш и с термална вода!!!

# 52
Момичета, някой да има отзиви за прозрачната база на ЛУМЕНЕ? \бяла туба\ ..

# 53
Интересува ме само четката да не е като тази на Клиник, защото първото ми впечатление за нея е,че е доста мършавичка така да се каже Laughing Четката ми за руж например, която съм си купувала отделно, е поне 3 пъти по-голяма. А ми се струва, че четката за пудра трябва да е доста обемна, за да не се получава "брашнения" ефект, ами просто лек воал Peace
След нанасяне на грим е по добре да фиксирате пудрата с пухче, а след това да отстраните излишната с четка. Освен това четките за пудра са точно за отстраняване и премахване на така нареченият бръшнян ефект! А четките за нанасяне на пудра , са плътни и с тях се нанася компактна пудра след това! newsm78 Дано да сте ме разбрали!!!

# 54
Бихте ли ми казали хубава база за червило и гланц и на каква цена може да се намери.

# 55
Аз си взех минералният фон дьо тен и пудра Лумене,но въобе не съм очарована, и нещо не си уцелих цвета,сега мисля да си взема минералната пудра на Артдеко,до сега не съм ползвала база и мисля и с такава да се снабдя,на Артдеко дали са хубави?

# 56
След нанасяне на грим е по добре да фиксирате пудрата с пухче, а след това да отстраните излишната с четка. Освен това четките за пудра са точно за отстраняване и премахване на така нареченият бръшнян ефект! А четките за нанасяне на пудра , са плътни и с тях се нанася компактна пудра след това! newsm78 Дано да сте ме разбрали!!!

Благодаря за обяснението Wink А тези 2рите четки, които казваш ,че са за нанасяне на компактна пудра - компактната пудра не е ли всъщност нетечен фдт? newsm78 Съжалявам , ако греша , но вече съвсем се обърках Crazy Как точно изглежда това пухче за нанасяне на самата пудра и няма ли да се зацапва много и да събира много прах ? newsm78

# 57
аz до скоро иzполzвах баzата на артдеко и бях доволна но не мога да я сравня с някоя друга понеже таzи бе6е първата но теzи дни 6те ида да си вzема таzи на кларинс и 6те споделя впе4атления
междудругото zа първи път 4увам zа баzа zа 4ервило и гланц zа устни  newsm78 има ли в действителност такова не6то

# 58
Ще задам глупав въпрос, надявам се да ми отговорите, без да ми се смеете.
Това, което наричате "база" се нанася след крема и под фон дьо тена ли? Можеш ли да си ходиш само по "база"? И задължителна ли е за под "фон дьо тена", ако искаш да прикриеш разни точици и малки белези?

# 59
Това, което наричате "база" се нанася след крема и под фон дьо тена ли?
Да.
За петна и белези - коректор. Почти всички бази за ФДТ са прозрачни/почти прозрачни.

Общи условия

Активация на акаунт