Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 912
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,може ли да ми препоръчате беза за грим за смесена кожа /по лицето кожата ми е суха а около носа ми се омазнява 2ч. след нанасянето на ФДТ/
Ползвам кремовете на Кларинс,а ФДТ на Радиант,но имам чувството,че този ФДТ ми запушва порите и ми се появявят пъпки Sad
Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате и ФДТ.

# 61
Момичета, някоя да е ползвала този фдт на Ревлон -> http://www.thebudgetbabe.com/uploads/2008/200803/revloncolorstay.jpg
Понеже доста похвалиха ColourStay за смесена/мазна кожа на Ревлон и се чудех дали да не го пробвам, но сега като търсех и забелязах този. Нов ли е и ако е, в България има ли го вече? newsm78 Може ли и ориентировъчно да ми кажете какви са цените на ColourStay и на този по-горе, ако го има?  bouquet

# 62
смесена кожа /по лицето кожата ми е суха а около носа ми се омазнява 2ч. след нанасянето на ФДТ/
 ФДТ на Радиант,но имам чувството,че този ФДТ ми запушва порите и ми се появявят пъпки Sad
можеш ли да кажеш кой фдт на радиант ползваш,..и по-подробно за него,.. Grinning

# 63
Момичета, някоя да е ползвала този фдт на Ревлон -> http://www.thebudgetbabe.com/uploads/2008/200803/revloncolorstay.jpg
Понеже доста похвалиха ColourStay за смесена/мазна кожа на Ревлон и се чудех дали да не го пробвам, но сега като търсех и забелязах този. Нов ли е и ако е, в България има ли го вече? newsm78 Може ли и ориентировъчно да ми кажете какви са цените на ColourStay и на този по-горе, ако го има?  bouquet
това не е ли минералната им пудра!?  Rolling Eyes

# 64
A откъде купувате базата на Гош? Кларинса скоро свършва, а от Ейвън се изринах стабилно. Който е с чувствителна кожа,да не пробва Ейвън.

Моята кожа е много капризна и все се зачервява и изрива от различни продукти,но от базата на Ейвън нямам проблем...поне до сега (ползвам я вече почти 2 седмици от мини опаковка,а сега си купих и цяла) Peace

# 65
смесена кожа /по лицето кожата ми е суха а около носа ми се омазнява 2ч. след нанасянето на ФДТ/
 ФДТ на Радиант,но имам чувството,че този ФДТ ми запушва порите и ми се появявят пъпки Sad
можеш ли да кажеш кой фдт на радиант ползваш,..и по-подробно за него,.. Grinning

Продадоха ми го за дълготраен -за суха кожа.Другият вариант беше за  мазна кожа,та за това ибрах този.
Миналата година ползвах на Ланком-пак така ми се омазняваше в Т-зоната,а по бузите ми беше сухо.
В голяма чуденка съм вече   newsm78

# 66

Дайте повече информация и мнения за тези на Ревлон Peace

# 67
Първия е много покривен и с този за мазна кожа наистина не лъсваш.Втора опаковка ползвам след доста тестване но по-скъпи .Ако обаче нямаш много за прикриване избери друг.
Втория е нов май явно е с по -лека покривност newsm78

# 68
Първия е много покривен и с този за мазна кожа наистина не лъсваш.Втора опаковка ползвам след доста тестване но по-скъпи .Ако обаче нямаш много за прикриване избери друг.

Аз ще ги търся утре за проба,но исках да съм подготвена Crazy
Втория е лек вариянт на първия.Водят го Актив-лек,но с висока устойчивост на потене мокрене и триене...като за спортуване например,но ме привлече с по високия си фактор Thinking
Покритието е важно за мен,не че имам нужда много за прикриване и тежък пласт фдт,но и не обичам да са като оцветен крем...иначе покритието зависи понякога и от начина на нанасяне.
Значи си доволна от този за мазна кожа,и аз към него клоня като че ли Thinking В момента ползвам ЕЛ-Дабъл уеър,ти имаш ли наблюдения от него за да ги сравниш двата?!

# 69

Втория е лек вариянт на първия.Водят го Актив-лек,но с висока устойчивост на потене мокрене и триене...като за спортуване например,но ме привлече с по високия си фактор Thinking
Покритието е важно за мен,не че имам нужда много за прикриване и тежък пласт фдт,но и не обичам да са като оцветен крем...иначе покритието зависи понякога и от начина на нанасяне.
Значи си доволна от този за мазна кожа,и аз към него клоня като че ли Thinking В момента ползвам ЕЛ-Дабъл уеър,ти имаш ли наблюдения от него за да ги сравниш двата?!
Ревлона по ми допада.

# 70

Ревлона по ми допада.

bouquet

# 71
Точно и аз за същите исках информация, добре че мими23 попита вече и то същите въпроси ( и аз искам по-покривно, и аз ползвам ЕЛ  Laughing). Полезно информация, май ще се спра на него   bouquet

# 72
Уау,точно търся инфо за ЕЛ и Revlon и фд на  La Roche;-) Някой ако ги е ползвал,бързо да казва  кой е по-хубав Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 23:56 от to4ica123

# 73
Някой виждал и е този в София
http://www.revlon.com/ProductCatalog/ProductDetails.aspx?Categor … &ProductID=18
Също и този
http://www.revlon.com/ProductCatalog/ProductDetails.aspx?Categor … amp;ProductID=190
в Пловдив все още ги няма

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 09:31 от mama galka23

# 74
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате  много лек ФДТ или някакъв тонален крем за смесена кожа до 10-15-20 лева?  Hug  Пробвах Афинитон, но не ми хареса нещо... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт