Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 876
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас/Пз
lalique, а как ги сравняваш двете бази тогава като не си ползвала Смашбокс. Сама казваш че Гош не е лоша, но това означава ли че и Смашбокса е като нея или е по-добра???

Нещо не разбирам добре смисъла на този пост  newsm78, вероятно не съм се изразила добре. Не ги сравнявам по същество и няма как да го направя, защото наистина не съм ползвала Смашбокс, просто казвам, че на пръв поглед по видими белези си приличат - и двете са на силиконова основа (все пак съм достатъчно грамотна да мога да прочета състава), а флакончетата, предполагам и консистенцията си прилиличат (за разлика впрочем от Кларан, която не е гелообразна). Всъщност не знам защо се обяснявам, извинявам се за намесата в темата Peace

Не го приемай така, не съм искала да те обидя, просто останах с убеждението че сравняваш качествата им като бази и се учудих как така го правиш като не си ползвала едната. Явно и аз не съм разбрала какво си имала предвид. Така че вече те разбрах. Все пак аз съм на мнение че колкото и да си прилбичат два продукта по съставките може да се окаже че при приложение коренно се различават. То в повечето случаи един и същи продукт пък действа различно на различните кожи, та какво остава да бъдат сравнявани два продута, пък било то и приличащи си по съставки. На една кожа може да действа по-добре Гош, а на друга друга база , така че момето мнение , че трябва да се пробва!!   Peace

# 31
Записвам се и аз в новата темичка  Hug

# 32
  • София
При мен отлично работи комбинацията база Clarins и ФДТ Guerlain Parure  Peace

# 33
кой естрийм или аква на герлен ползваш

# 34
  • Варна
Останах доста прияно изненадана от минералната пудра на Лореал, доста е покривна и изобщо не лъщя с нея, издържа ми цял ден. Основа не ползвам

# 35
  • Бургас/Пз
Останах доста прияно изненадана от минералната пудра на Лореал, доста е покривна и изобщо не лъщя с нея, издържа ми цял ден. Основа не ползвам

Деси 07, следващият път пробвай минералната пудра на Артдеко, мисля че ще си още по-доволна! Аз ползвах тази на Лореал и наистина бях много доволна! А сега с Артдеко съм още повече!

# 36
  • София
кой естрийм или аква на герлен ползваш

Extreme  Peace

# 37

Деси 07, следващият път пробвай минералната пудра на Артдеко, мисля че ще си още по-доволна! Аз ползвах тази на Лореал и наистина бях много доволна! А сега с Артдеко съм още повече!

Колко струва минералната пудра на Артдеко? newsm78

# 38
# 39
  • Бургас/Пз
Аз я взех ня 28.80 без четка!!!

# 40
  • В къЩи.
Може ли някой да ми покаже тази пудра на Ардеко за която приказвате как изглежда  Praynig
За каква кожа е тя и каква покривност има?

# 41
# 42
  • Бургас/Пз
Може ли някой да ми покаже тази пудра на Ардеко за която приказвате как изглежда  Praynig
За каква кожа е тя и каква покривност има?

Днес се сдобих с Минералната пудра на Артдеко  №6, дано да съм улучила цвета и червило на същата марка №56   http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/lips/lip-gloss/glamour-gloss/
Най-после успях да намеря и чисто какаово масло!

Според мене става за смесена кожа, за суха незнам! Покривността й е много добра , на мене ми издържа цял ден!

# 43
  • Варна

Благодаря ти много, определено ще я пробвам, ама първо да изхабя тази

# 44
А с четката колко струва? newsm78 Или си купуваш четка отделно,ако искаш?

П.С. Артдеко само в Бонжур ли продават?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт