Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 779
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
Някоя от вас ползвала ли е фон дьо тен на Роc? И на L'Oreal Маtte Cashmere, сега е намален при мен и исках да си го взема:

L'Oreal Маtte Cashmere - най-добрия фон дьо тен, който съм ползвала.

# 421
  • София
Този Loreal Cashmere има ли го в България  newsm78

# 422
В момента ползвам Секънд Скин на Максфактор и съм доволна.

Опиши моля те какъв е ефекта му. Покривен ли е? Адаптира ли се към цвета на кожата? За каква кожа, според теб е подходящ?

Мерси, само че ме интересуват сайтове, които доставят извън България, тъй като не живея там.

# 423
  • Бургас/Пз
http://clovetwo.com/archives/2008/9/3/beauty_invogue/clove_loreal.jpg   Минералния фдт на Лореал - още една доволна Wink Но следващия път - Artdeco, поне четката от Лореал-а ще я имам . Ползвам го без база, все се чудя има ли смисъл. Но като чета темата оставам с впечатление, че повечето сте ЗА ..... Май да взема и аз да пробвам  Grinning

И аз съм с четката на Лореал  Mr. Green А за базата, има смисъл ако си с мазна, смесена или чуствителна кожа, иначе смятам че кремът е достатъчен  Peace

# 424
Момичета, имате ли представа този фон дьо тен за каква възраст е подходящ и дали става за суха кожа :
Някоя от Вас има ли впечатления от тази база : L'Or Radiance Concentrate with Pure Gold Makeup Base
Благодаря   bouquet Hug

# 425
Златото е по-воднита от повечето бази, но е добра. Няма силикони, златистите частици почти не се забелязват след нанасяне, създава доста гладка повърхност.

# 426
Момичета, имате ли представа този фон дьо тен за каква възраст е подходящ и дали става за суха кожа :
Герленския Parure Gold го препоръчват за над 40год, защото е с анти ейдж ефект, аз ползвам Parure Extreme, макар че май съжалявам Confused  Голда е с по-нежна текстура, като че ли, лицето става по сияйно и цветовете са много по-добри. За съжаление мостри няма /което за мен е почти абсурдно при тази цена/ и е много трудно само с едно мацване в магазина да прецениш.

# 427
Аз ползвам Parure Aqua и съм изключително доволна, но ми се искаше да пробвам и този. А дали ще ми повлияе зле, ако ползвам фон дьо тен, който не е подходящ за възрастта ми ? миши, имаш ли представа дали е подходящ за суха кожа ?

# 428
  • Paris
Стефи, аз ползвам и ФДТа и базата. Предлагат ги за по-зряла кожа-35-40+, с лифтинг действие. Аз съм със суха кожа и са ми перфектни.

# 429
  • София
http://clovetwo.com/archives/2008/9/3/beauty_invogue/clove_loreal.jpg   Минералния фдт на Лореал - още една доволна Wink Но следващия път - Artdeco, поне четката от Лореал-а ще я имам . Ползвам го без база, все се чудя има ли смисъл. Но като чета темата оставам с впечатление, че повечето сте ЗА ..... Май да взема и аз да пробвам  Grinning

И аз съм с четката на Лореал  Mr. Green А за базата, има смисъл ако си с мазна, смесена или чуствителна кожа, иначе смятам че кремът е достатъчен  Peace

Благодаря ти   bouquet

# 430
Стефи, аз ползвам и ФДТа и базата. Предлагат ги за по-зряла кожа-35-40+, с лифтинг действие. Аз съм със суха кожа и са ми перфектни.
Жаки, много ти благодаря  bouquet Hug Като свърши базата, която ползвам в момента ще я пробвам обезателно.
Някой знае ли какво е предназначението на това  newsm78 : Precious Light Rejuvenating Illuminator
Имам нужда от хубав коректор и се чудя това дали е коректор ?

# 431
  • Paris
Да, Стефи, коректор и то мноооого добър. Peace

# 432
Момичета препоръчайте ми хубава база за грим,мислех за Гош,но вече прочетох,че на две момичета са им излезнали пъпки,и ме е страх да пробвам от нея!

# 433
Моля Ви ми препоръчайте пудра- комбинирана към мазна кожа съм.Искам просто да има кадифен звършек.
Насочила съм се към новия фдт на Клиник,но пудра не мога да си избира.

# 434
  • В къЩи.
Тъй като се отказах от минералния ФДТ на Артдеко,снощи изчетох цялата тема и реших да пробвам Колор стей на Ревлон. Има страшно много мнения и всички положителни,но все пак искам да попитам момичетата,който са със смесена кожа и го ползват дали не им изсушава много кожата(става въпрос за ФДТ за мазна кожа)Аз вече споделих ,че повечето ФДТ за мазна кожа ми изсушават бузите(там ми е по/суха кожата) и се притеснявам и този да няма този ефект  newsm78
Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт