Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 689
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Искам да попитам...от базата за грим ,слага ли се окло очите...имам фини бръчици под тях и  не знам с какво да ги покрия.....и коректор не става...базата ми е на кларинс,а кожата ми е много тънка и суха......на някой щипе ли му тази база.....нормално ли е...

# 556
Искам да попитам...от базата за грим ,слага ли се окло очите...имам фини бръчици под тях и  не знам с какво да ги покрия.....и коректор не става...базата ми е на кларинс,а кожата ми е много тънка и суха......на някой щипе ли му тази база.....нормално ли е...
Аз имам база на манхатън за под ФДТ обаче я ползвам под сенки и ми щипе също на клепачите малко.

# 557
Ползвам на Смашбокс и я слагам на цялото лице не ми щипе.
Моля за мнения за  тези коректори:
и за този ФДТ на Ревлон

# 558
  • Варна

А като трайност как е , подходящ ли е за мазна кожа Simple Smile
Със сигурност е дълготраен.  Laughing Аз да попитам какъв е финиша-матов или свеж?Ти кой цвят използваш?

Ползвам цвят 02. Не знам дали по принцип матираното не може да е свежо, но с този фдт постигам и двата резултата. Моята кожа е нормална, добре седи. Не знам на мазна кожа как ще е. Аз се довършвам с Метеоритите и ефектът е поразителен  Peace

# 559

А като трайност как е , подходящ ли е за мазна кожа Simple Smile
Със сигурност е дълготраен.  Laughing Аз да попитам какъв е финиша-матов или свеж?Ти кой цвят използваш?

Ползвам цвят 02. Не знам дали по принцип матираното не може да е свежо, но с този фдт постигам и двата резултата. Моята кожа е нормална, добре седи. Не знам на мазна кожа как ще е. Аз се довършвам с Метеоритите и ефектът е поразителен  Peace
Точно така съм чела и аз по чуждите форуми,че ефекта е матиране,но много свежа и сияйна кожа.  Hug А цвят 02 достатъчно светъл ли е,защото някои се оплакват,че бил доста тъмен?

# 560
Здравейте момичета! Изчетох цялата тема и реших да си взема минералната пудра-фон дьо тен на АртДеко.Ще  поръчвам от сайта,но бих искала съвет за цветовете-там са под номера 2, 4, 6 и 8.Но това нищо не ми говори.Трябва ми цвят нито много светъл,нито много тъмен-нещо по средата или по-скоро 1 идея по-тъмен,отколкото светъл(ако няма среден цвят).Ще бъда благодарна ,ако ме посъветвате.

# 561

Може би 6.  Thinking

# 562
Latina  , утре сигурно ще ходя да си купувам ако искаш ще ти пиша реално цветовете как са Hug
Всъщност в Цум дали предлагат Арт Деко Rolling Eyes

# 563
Да,предлагат. Peace

# 564
в бюти зон и дъглас предлагат арт деко

# 565
Благодаря ви, Дами! Утре ще дам отзиви  bouquet

# 566
Здравейте момичета! Изчетох цялата тема и реших да си взема минералната пудра-фон дьо тен на АртДеко.Ще  поръчвам от сайта,но бих искала съвет за цветовете-там са под номера 2, 4, 6 и 8.Но това нищо не ми говори.Трябва ми цвят нито много светъл,нито много тъмен-нещо по средата или по-скоро 1 идея по-тъмен,отколкото светъл(ако няма среден цвят).Ще бъда благодарна ,ако ме посъветвате.
Вземи си 6,аз в момента ползвам пудрата и макар на мен да ми е малко тъмен цвета много добре се слива с кожата,като цяло нямам забележки,много е хубава пудрата,както и други продукти,които съм пробвала на Арт деко

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 15:20 от mama galka23

# 567
миличката   bouquet ,много благодаря!
Да,* Jeny*,разбира се,че искам    bouquet Ще изчакам да чуя отзивите,много ще ми помогнеш,че аз няма къде да пробвам!

# 568
mama galka23 ,сега видях твоя отговор.Да,чудесно,ако обичаш ,пусни снимка,за да видим реално как изглежда! Благодаря предварително   bouquet
Много сте мили,момичета! Желая ви прекрасна нова година!

# 569
Момичета, искам да попитам къде в Бургас предлагат Арт деко?
Благодаря предварително!
Желая ви от сърце една прекрасна и щастлива Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт