Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 666
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ползвам цвят 02. Не знам дали по принцип матираното не може да е свежо, но с този фдт постигам и двата резултата. Моята кожа е нормална, добре седи. Не знам на мазна кожа как ще е. Аз се довършвам с Метеоритите и ефектът е поразителен  Peace
Точно така съм чела и аз по чуждите форуми,че ефекта е матиране,но много свежа и сияйна кожа.  Hug А цвят 02 достатъчно светъл ли е,защото някои се оплакват,че бил доста тъмен?
Ами ... нито е светъл, в смисъл бял, нито е тъмен. Съвсем нормален телесен цвят.

# 571
  • Варна
Здравейте момичета! Изчетох цялата тема и реших да си взема минералната пудра-фон дьо тен на АртДеко.Ще  поръчвам от сайта,но бих искала съвет за цветовете-там са под номера 2, 4, 6 и 8.Но това нищо не ми говори.Трябва ми цвят нито много светъл,нито много тъмен-нещо по средата или по-скоро 1 идея по-тъмен,отколкото светъл(ако няма среден цвят).Ще бъда благодарна ,ако ме посъветвате.
Вземи си 6,аз в момента ползвам пудрата и макар на мен да ми е малко тъмен цвета много добре се слива с кожата,като цяло нямам забележки,много е хубава пудрата,както и други продукти,които съм пробвала на Арт деко

И мойта мин.пудра е номер 6...цвета на кожата ми е като на всяка 2-ра българка и ми идва с една малка идейка по-тъмен....но  самата пудра е толкова добра,че не дразни окото

# 572
МатаХари   bouquet и аз май клоня към 6 като гледам това,което е публикувала миличката.Имам леки колебания между 6 и 4 ,но ще изчакам и коментара на* Jeny* като ги види и сравни цветовете на живо.

# 573
Момичета ето снимката
http://galka23.snimka.bg/hobby/moite-kulinarni-izkusheniya.294549.16669510.big
Не знам дали се вижда добре,но аз съм доста бяла,а този цвят макар и тъмен за моята кожа пак стои добре,иначе за по бели кожи мисля,че 4 е подходящ цвят,когато аз си взимах пудрата я нямаше и за това взех 6

# 574
Galka,иска парола Embarassed

# 575
Аз ползвам 2-ката на АртДеко. За по-бледа кожа (като моята) идва една идея по-тъмен. 4-ката и 6-цата са за по-матови кожи, според мен Peace Но трябва да се пробва Wink

# 576
Момичета,сега би трябвало дасе вижда,

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:26 от mama galka23

# 577
  • Варна
Момичета,пишете ми ако имате интерес ще ви пусна кода на лични
Просто направи албума "видим за всички" или "публичен" за известно време  Peace

# 578
  • Paris
Момичета, искам да попитам къде в Бургас предлагат Арт деко?
Благодаря предварително!
Желая ви от сърце една прекрасна и щастлива Нова Година!
Дъглас в мола. Peace

# 579
  • Бургас/Пз
Момичета, искам да попитам къде в Бургас предлагат Арт деко?
Благодаря предварително!
Желая ви от сърце една прекрасна и щастлива Нова Година!
Дъглас в мола. Peace

В "Стил" на Александровска, от ляво на Безистена.

Аз също съм с Артдеко  6-цата, особено за лятото беше много добре. Като ми свърши смятам да си купя 4-ка.

# 580
  • Варна
А аз лятото отново се доверявам на Герлен Парюр - пудрата. Купувам си по-тъмен цвят, че доста почернявам.
Под пудрата слагам базата на Диор.

# 581
Бургас, Благодаря Hug

# 582
  • В къЩи.
Аз ползвам 2-ката на АртДеко. За по-бледа кожа (като моята) идва една идея по-тъмен. 4-ката и 6-цата са за по-матови кожи, според мен Peace Но трябва да се пробва Wink

2/ката с какъв оттенък е , в розово или жълтеникаво?

# 583

2/ката с какъв оттенък е , в розово или жълтеникаво?

Пясъчно, жълтеникаво, водят я natural beige Peace

# 584
  • В къЩи.
киора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт