Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 665
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, под пудрата(АртДеко) слагате ли нещо(фон дьо тен,база)?

# 586
  • Варна
Момичета, под пудрата(АртДеко) слагате ли нещо(фон дьо тен,база)?
Аз лично слагам и фон дьо тен и база,макар че тази пудра се води пудра-фон дьо тен

# 587
Към тези, които използват базата на Gosh - доволни ли сте и каква е разликата между безцветната база и кафеникавата?  newsm78

# 588
Към тези, които използват базата на Gosh - доволни ли сте и каква е разликата между безцветната база и кафеникавата?  newsm78

Имам безцветната и не съм никак доволна, голям боклук. Много мазнее, стои сякаш си изляла олио върху лицето си, да не говорим, че няма така прехваления ефект да прикрива несъвършенствата. Доколкото знам прасковената е anti age, но не мога да ти кажа каква е разликата.

# 589
Аз под Арт декото слагам Клиник сити блок,няма нужда се слага фон дьо тен,пудрата е доста покривна,а и се води пудра и фон дьо тен в едно.

# 590

mama qalka23 това ли е кремчето което имаш предвид http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/city-block-sheer-o … ily/66853/#DETAIL(съжалявам но не успях да кача снимката) лицето ти на снимката изглеждаше страхотно и за това ще съм ти благодарна да споделиш за продуктите които си използвала

# 591

mama qalka23 това ли е кремчето което имаш предвид http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/city-block-sheer-o … ily/66853/#DETAIL(съжалявам но не успях да кача снимката) лицето ти на снимката изглеждаше страхотно и за това ще съм ти благодарна да споделиш за продуктите които си използвала
Да това е,ползвам го като дневен крем,също и като основа за грим,когато ползвам такъв.
Крема много ми харесва,защото освен,че е защитен със фактор е и оцветен,прави лицето много свежо, изравнява тена, и за кожа без дефекти е идеален за самостоятела употреба.
През деня ползвам само него без фон дьо тени или пудри и грима само с крема също стои много добре.
За снимката съм с кремчето на Клиник и отгоре минералната пудра-фон дьо тен на АртДеко.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 10:11 от mama galka23

# 592
И аз ползвам крема на City Block,обаче моя е с 40 SPF. Много съм доволна от него. Супер икономичен е и върши перфектна работа.  Peace

# 593
Момичета, това кремче за какво кожа е? Аз съм с матова кожа, по-скоро суха или смесена?

# 594
Здравейте Дами, нямах нет вчера и не можах да пиша . Rolling Eyes Всех си номер 8 от пудрата -ФДТ на Арт Деко. Не ми е тъмна, понеже ходя ан солариум. А и предпочита медна идея по-ъмна . 2 и 4 са за мн светла кожа според мен, а 6 е за нормална. На първ ослагане мн ми хареса. Между другото Кирил Чалъков гримира само а Арт Деко Simple Smile

# 595
Здравейте Дами, нямах нет вчера и не можах да пиша . Rolling Eyes Всех си номер 8 от пудрата -ФДТ на Арт Деко. Не ми е тъмна, понеже ходя ан солариум. А и предпочита медна идея по-ъмна . 2 и 4 са за мн светла кожа според мен, а 6 е за нормална. На първ ослагане мн ми хареса. Между другото Кирил Чалъков гримира само а Арт Деко Simple Smile

Джени  ,колко струва  ,може и на ЛС? Peace

# 596
*Jeny*   bouquet Значи 6 ще е точно за мен.А от къде си я купи?

# 597
От Цум, 28.50 Hug

# 598
Моля за някакви отзиви за тези два продукта, аз съм със смесена кожа  първият е май за такава, но вторият не мога да разбера какво представлява, никак не ми  се получава с английският Embarassed за съжаление, но втория ми звучи доста по- добре, доколкото чета Rolling Eyes...
http://www.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/equalizer-smart … 0--/93301/#DETAIL
http://www.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/futurist-makeup … -02/26524/#DETAIL

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 16:02 от sunny- baby

# 599
Guerlain - Parure Extreme - 88 лв
По-горе съм дала и снимка.

Извинявам се ако вече е коментирано, но този Гарлен с каква покривност е? Embarassed
Герлен е най-добрият фдт, който съм ползвала. Страхотна покривност и в същото време не личи, че си с фдт. Не смятам да го сменям с друг занапред  Peace
А като трайност как е , подходящ ли е за мазна кожа Simple Smile

За мазна кожа Parure Extreem. Parure Aqua не е подходящ за този тип кожа, с него много бързо "лъсваш".

Общи условия

Активация на акаунт