Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 659
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Аз от лятото ползвам Артдеко и като цяло съм много доволна! Като стане обаче по-студено, явно кожата ми се изсушава и не го чувствам много добре и се налагам да слагам по-мазен крем! Някой друг има ли този проблем?

Мама Галка, благодаря за препоръките за Клиник, поръчах и аз кремчето! До сега съм ползвала само 40 фактор и ми идваше мазен за лятото, но за зимата ми е добре, от друга страна пък фактора ми идва малко висок!

# 616
Консултантката в ЦУМ каза,че ползва такъв и е доволна.Иначе нямам преки впечатления Hug

Събирам отзиви за този мус на Римел. Звучи ми много добре

# 617
Здравейте момичета! Някой да има впечатления от фдт на Авен?

# 618
Консултантката в ЦУМ каза,че ползва такъв и е доволна.Иначе нямам преки впечатления Hug

Hug Heart Eyes

# 619

Купих го преди 2 месеца и така си и седи... Crossing Arms Никак не е покривен, след 2,3 часа лъщях цялата и на всичкото отгоре имам чувството, 4е ми излизаха пъпчици от него .Според мен не си заслужава ама никак   bouquet

# 620

Купих го преди 2 месеца и така си и седи... Crossing Arms Никак не е покривен, след 2,3 часа лъщях цялата и на всичкото отгоре имам чувството, 4е ми излизаха пъпчици от него .Според мен не си заслужава ама никак   bouquet

Много ти благодаря to4ica123!   bouquet  Hug Спести ми поредното набутване  Joy.

# 621
Някой да е ползвал базите  на Clarins  и Gosh,защото в момента съм с втората ,но е на привършване и се чуда дали има разлика между двете?

Hug

# 622
Имам безцветната на Gosh и не съм доволна, хвърлих я. Няма място за сравнение с Clarins.  Peace

# 623
  • Бургас/Пз
Някой да е ползвал базите  на Clarins  и Gosh,защото в момента съм с втората ,но е на привършване и се чуда дали има разлика между двете?

Hug

Аз ти препоръчвам Смашбокс, по-доволна съм от Кларинс!

# 624

Hug

Още 1 глас за Смашбокс ! Peace

# 625
Някой да е ползвал базите  на Clarins  и Gosh,защото в момента съм с втората ,но е на привършване и се чуда дали има разлика между двете?

Hug

За мен по-качественият продукт е този на Clarins   Peace
Ползвам базата им вече близо година и съм безкрайно доволна - идеална е за нанасяне и на минерален грим, и на течен фдт, и на всякакви сенки. Има много естествен завършек (при нанасяне на разумни количества, а тя е доста икономична) и особено през лятото често излизам само по нея, нанесена в Т-зоната против лъщене от слънцезащитния крем в жегите.
Тази на Gosh /прозрачната/ само съм я пробвала, но не ми хареса като усещане (другата въобще не я усещам) и не ми стоеше толкова естествено, оттам и предпочитанието ми към първата база. Но не е изключено твоята кожа да се чувства по-добре с втората - ако има как, най-добре да пробваш.  Peace

# 626
Мерси много за отговорите. Hug

# 627

Hug

Аз имам 2 на Смашбокс-една без SPF и една със SPF.Тази втората е страхотна,а другата хич не ми харесва.
Имам и базата на Кларинс и от трите,които имам тя е най-добрата.  Peace

# 628
Зночи нея ще си взема.  bouquet

А за хон дьо тен се колебая между новият на Клиник и superbalanced на същата марка.

# 629
И аз да се вмъкна тук,че моя Фон дьо тен на Лумене го спряха от производство(беше най добрия за мен,за моя тип кожа),заместили го с новата им версия,която е пълен боклук,не струва Sick
Взех си я и лъснах след 1 час,уж си взех за мазна и смесена кожа,макар че зимата ми клони към нормална,изобщо не матира,омазнява,трагедия.Защо спират серия,която е била добра и пускат нова по-гадна и отвратителна Twisted Evil
Сега отчаяно си търся нов ФНДТ,минах и през Ланком,Диор,Шанел,АртДеко,Клиник,ами никой не е за моята кожа,стоят ми мазно и не естествено Sad
Търся покривен,но лек,дишаш,който да матира за дълго време,На Парюр- Екстрийма как е,става ли,добър ли е,заслужава ли си 100 те лева,че ми писна да се набутвам????....

Общи условия

Активация на акаунт