Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 17 025
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Лорини ,много да си щастлива и много да те радва малката сладурана ,която между другото е много сладка на снимките.
Добре дошла отново във форума  bouquet

# 136
Честит рожден ден, Лорини!

Ние досега се приспивахме-до единайсет вечерта се разхождахме на прохлада по Витошка и хората доста учудени ни оглеждаха. Но Рафаел хем му се спе, хем се кокори да не пропусне нещо Laughing Като се прибрахме се къпахме и така до сега се дундуркахме. А сега пък аз се ококорих.
Мъжът ми пък се е превърнал в нещо средно между Дарт Вейдър и Мери Попинс: води ме под строй на вечеря и ми следи менюто, а вкъщи ме преследва с парченца месца в ръка, които ми тъпче в устата при всяка възможност Joy И аз както съм загубила апетит, пък и не си падам по месни деликатеси, какво да правя- преживям с неудоволствие, с надеждата, че акумулирам желязо  Crazy
Ние за стола дълго избирахме: наистина са необосновани скъпи купчини пластмаса!!! Избрахме този, който се води с най-добри механизми, за да ми е лесно, пък и поне малко алуминиум имаше по него. (обаче наистина е лекичък! ) Но пък явно изборът е бил добър, защото Рафа заспа в столчето по средата на първото си хранене там с лъжичка в уста Joy !!! А на снимката може да видите освен омазаната му муцка и златния лигавник-престилка на Мадър Кеър-20 лева тук продават един, а иначе комплект от 2 са си 6 лири! Нали тук хората са особено благоденстващи! Ето и линк за малката снимка-на нея по-ясно се вижда самото столче:  http://media.snimka.bg/3670/013594495-big.jpg

Моник, прекрасен е твоят русокоско! Показвай ни го по-често! Ние пък без проблем се справихме от раз с тези лепкавите найлончета за урина.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 02:25 от Angelviolet

# 137
  • Варна
Добро утро!
Честити рожден ден на Лорини, малко на патерици, да сте живи и здрави цялото семейство!

Ние днес си харесахме столче, пластмасово е, единствената разлика с по-скъпите е, че няма полулегнало положение, но тя е вече голяма и трябва да сяда.

Ето малко снимки от нас:

# 138
Добро утро!

Хайде да сервирам кафето, че отдавна не съм го правила

Честит рожден ден, Лорини! Да си жива и здрава и много обичана и глезена!
Много е сладка Катерина, пу, пу...

Мим, ще я изям тая кукла, голямя е хубавица....

Виолетке, много добре изглежда столчето. Оф, как си мечтая да видя и Никола така сладко заспал в столчето за хранене.
За желязо мога да ти препоръчам да хапваш сушени кайсии и фурми. В тях също има много желязо.

Нищо не казахте вчера за срещата в Св. Троица, видяхте ли се? Хайде споделете, де...

Моник, направо ме разби с твоято взимане на урина  Joy Joy Joy

Ох, искам да ви се оплача за пореден път от мойто проклето дете. Вече не ще да заспива по никакъв друг начин освен на гърда. Дере се като малоумен като му се доспи ако не съм около него и ако не му дам известно време. Вчера се принудих да спра с колата в едно паркче, защото той пищеше все едно го колят, та чак не можех и да карам от него. На всичкото отгоре спи по 15 мин и след 2 часа същото. Не е гладен, ама си иска "бибероната". Вода не ще под никаква форма. Пюрето не знам явно кога да му го давам. Ако му го дам преди кърмене, обикновено по обед му се спи и хапва половин берканче и почва да реве за цицата. Пробвам вода, не, нищо не ще. А уж трябвало по цяло бурканче да яде и без кърмене на обяд. Да ама незнам на кой цар на времето ще стане това. Ако пък първо му дам да суче, той си подремва и после са събужда бодър, но пък вече се е наял със кърма и с пюрето само си играе. Просто вече издивявам. Вече си представям, че ще трябва да го кърмя до 1-ви клас.  ooooh!
Оставих го на баба му един път с пюрето, кърма и всякакви естри. Викам си "ще реве, ще реве, пък ще заспи". Няма такова нещо. Драл се 3 часа. Хапнал пюрето, но после 3 часа рев, че му се спи и пак не заспал.  #Crazy
Незнам вече какво ще го правя.....

# 139
  • Бургас
Честит рожден ден, Лорини и добре завърнала се!   bouquet
Малко снимки и от нас, че ме мързи да пиша в тези жеги  Whistling

Някой от вас чувал ли е, че не трябвало да се снимат бебетата докато спят?  newsm78

# 140
Честит рожден ден на Лорини!  bouquet

# 141
Честит рожден ден, Лорини!  ura

# 142
  • София
Честит рожден ден, Лорини! Бъди здрава, щастлива и все така прекрасна майка  bouquet newsm51 newsm59  bigdance2

# 143
  • Русе
  Gift Честит Рожден Ден, Лорини! Бъди жива и здрава и много обичана!

# 144
Здравейте момичета!   bouquet
Честит рожден на Лорини! миличка, желая ти много здраве, щаствие и късмет! Весел празник днес!И пиши вече по-често, че на мен лично твоите постове ми липсваха  Hug

Много са сладки всички бебчета - Катерина, Мим, Никол, Рафа, Преслав, дано да не изпускам някой, прелестни са  Hug Heart Eyes

Пепи, права си, че столчето е за хранене, а не за забавление, но по принцип ще я слагаме в него и ние като се храним, да ни прави компания на масата, та си мисля, че ще е добре да и е забавно в столчето.

Момичета, излязоха ни изследванията на кръвта, всичко е в норма каза док., макар че хемоглобинът е 118, при зададена норма от лабораторията 120, но все пак това е референтна граница за възрастен. Някой беше пуснал линк с реф.граници за деца, та по тях сме си в норма. Дано днес да взема урина и да я занеса. На мамите на момченца им е по-лесно с колекторите, поради обясними физиологически причини  Wink, при нас се отлепя, тя като не стои мирна и за секунда, а все нещо се върти, шава, рита, лапа крака. Но ще се справим  Wink

Сладурчеста, и твоята не е лесна, с този " биберон", дано да се отучи да спи на гърда, че не знам как ще се оправяте като порасне още малко. Сигурна съм, че ще свикна да заспива и по друг начин, но ще му трябва малко време  Hug

Анита, и на мен са ми казвали, че не е хубаво да се снима спящо бебе, но то пък в началото те само спят, така че съм я снимала и докато спи.

# 145
Честит рожден ден на Лорини!Жива,здрава и много щастлива!

# 146
Лорини, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива с любимите същества около теб. Родена си на една дата с една от 3те ми най-мацки и бъдеща кръстница на Дивна, та и аз празнувам на този ден.

Ние също започнахме захранването, така да се каже - ПЗ, малката обожава да държи храна в ръцете си, да ме гледа как ям и особено когато взема да и дам от моето  да близне...   chef

лек ден на всички и по-малко жега...

# 147
Лорини, Честит рожден ден!
Радвам се, че писа! Катерина, малък Коко, много е пораснала! Много целувки за нея и теб!  Hug
Мим ,anita_bs , много са сладки малките мадами!
Angelviolet , Рафата така блажено спи в столчето  Heart Eyes, ама и добре се е омазал  Laughing
Някой от вас чувал ли е, че не трябвало да се снимат бебетата докато спят?  newsm78
Не съм! Това е поредното суеверие. Толкова са сладки , като спят, а и ние си ги снимаме с много любов.  Grinning
Сладурче, упорит е този Никола. И аз не знам какво да те посъветвам, но преди първи клас ще приключите с кърменето  Laughing , спокойно.

# 148
Лорини, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и мъдра и нека всеки следващ ден ти носи все по-големи радост и щастие! newsm67!

Всички снимки на бебоци са уникални! Невероятно е колко много радост ни носят децата...! Crazy

Вий пък какви сте любопитни! Laughing Видяхме се ний с Кокосчето и Доника, но за съжаление за много кратко! На Доника всяка фолк звезда може да завиди за естествената гръдна обиколка, а Кокосчето все едно никога не е раждала! Моя милост  се почувства като някаква разплута лелка. Laughing Що се отнася до Виктор и Гого, те и двамата са много големи сладури! Батко Хриси не остави мама да седне дори и за секунда. Доника от къде я вадиш тази енергия не знам! Вики е много контактен, Йоанка да внимава! Grinning И тримата бяха последователно кърмени на  сигурно най-оживеното място в градинката на Св. Троица.
От мен резюме от срещата, надявам се Доника и Кокосчето да се включат по-късно и със снимков материал. Hug

Голяма жега днес..., пък аз и багаж трябва да приготвям... ooooh!

Хайде малко прохлада от мен  Grinning:

# 149
  • София
На Доника всяка фолк звезда може да завиди за естествената гръдна обиколка

Да, ела да видиш като спра да кърмя - ще си ги защипвам с кламерчета да не изпадат...Преди да забременея си имах съвсем нормален бюст, да не кажа и малък, като забременях с Хриси обаче - малеее като порасна това чудо - аз и затова имам само там стрии...Снимки имам, но малко, че апарата нещо се прецака...На Ивчето определено и хареса мъжката компания - такива усмивки раздаваше Hug
Днес бях на преглед гинекологичен - пуснах си де що мога изследвания - дано са добри резултатите.
Страхотна жега, иде ми да се пльосна в басейна на децата Flutter

Общи условия

Активация на акаунт