Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 17 021
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
На Доника всяка фолк звезда може да завиди за естествената гръдна обиколка

Да, ела да видиш като спра да кърмя - ще си ги защипвам с кламерчета да не изпадат...
  Laughing Laughing
оХ, Ягодче, допи ми се коктейлче.   202uu Drunk

# 151
Ние потегляме за Батак за уикенда. Утреще правим мини планински преход с бебе и кенгуру  Simple Smile! Много съм щастлива! Тамън да ми се оксиженира страдащия от железен дефицит мозък. Поминалата събота така се качихме на Драгалевския манастир и беше страхотно, а Рафа се размаза от кеф да гледа дървета и поточета.
Анита, не съм го чувала това. Направо не знам откъде ги измислят всичките тия деветии-дивотии! Чувалба съм, че северно-американските индианци са вярвали, че снимката може да им отнеме душата Joy   Аз обожавам да снимам спящи деца-истински ангелчета са! Имам куп снимки не само на Рафа, а и на дечица на приятелки.
Сутринта в На кафе давах доктор Марков и  за феталната морфология. И както си разглеждам шестте фетални снимки на бебчета в горния ъгъл на екрана, по едно време разпознавам феталната снимка на Рафаел! И се сетих, че докторът тогава го похвали, че добре "позирал". Явно човекът си  е подбрал по-ясни снимки. А и на сайта си предупреждава, че използва снимки, освен ако родителите не са изразили изрично несъгласие.
Та моя син-на рождения ден на Брат Пит тръгна, синеок като него се излюпи, в Майчин дом шефа на родилното настоя за Коледа нас да ни снимали като дойдоха от телевизията, сега и фетално се изявява в ефир-дали пък не сменям миризливия памперс на някоя бъдеща телевизионна или кино звезда  Joy Joy Joy

# 152
  • София
Зари, аз затова ще си ги кътам снимките на Рафа - знае ли след време човек Joy

# 153
Ку-ку  newsm53 . Не съм писала от сто години   и  не съм ви чела назад, надявам се да ме извините.

Аз  и  Алекс сме болни  Cry . Ходихме за 3 дни до съседния щат на почивка и май по пътя изстинахме , защото климатика на колата  не работи и се возихме на отворени прозорци . И двамата сме с хрема и болно гърло ,аз съм по-зле ,дано Алекс изкара по-леко настинката . Давам осцилококцинум , а за нослето солен разтвор ,добре ,че температура няма .Аз бях 2 дена с Т  и ми  се искаше да умра.

Да ви се оплача и за друго . Чувствам нещо  в дясната гърда . Напипвам нещо като жила , която започва от подмишницата и стига до ареолата на гърдата. Цялата дясна половина на торса я чувствам кати изтръпнала , а при кърмене чувствам неприятно усещане , но не е болка. Ще се преглеждам ,когато си дойда  в Бг ,тук  здравната ми осигуровка изтече , а без такава прегледа ще е ужасно скъп. Дано  не е нещо сериозно ,аз вече започнах да се вкаравам във филми . Незнам дали да питам поне в кърмаческия за това ,но знам ,че ще ме посъветват  да ида на доктор.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 23:17 от natali81

# 154
Момичета да ви се оплача,днес на рождения си ден ми почина милото кученце,което го гледах баба и дядо на село от 3 години.
Щеше да стане на 14 години и ми беше наи-добрата компания през детските ми години. Sad
Много ми е мъчно ,просто място не мога да си намеря.
Сори че спамвам темата ама исках да споделя с вас Cry

Натали,надявам се да не е неще сериозно,прегледай се задължитено в Бг като се върнеш.  bouquet

# 155
  • София
Bili, много съжалявам за твоето кученце.Знам какво е , защото съм го преживявала, и моята кучка беше на 14 години. Бъди сигурна, че ще отиде в рая-всички кучета отиват там-поне така си мисля и с това се успокоявам Hug  bouquet
Lorini, Честит празник! Бъдете много щастливи с малката принцеса. Липсваш ни-включвай се и пиши по-често, не е нужно да  е празник Hug Hug
Натали. дано бързо се оправите, милите вие Heart Eyes
Виолетке, много готино това за разходките с проходилката PeaceСтолът ти изглежда супер.
Сладурче, и Преслав само на гърда заспива, а беше толкова добро дете SadНе мога да разбера каква е тая работа ooooh!
Гери, да давам глутен вече, че и хляб набива здраво тоя лакомник Joy JoyЕдин ден цяла филийка изяде EmbarassedСкоро ще ми изяде ушите Naughty
Дони  bouquet Peace
До скоро Hug

# 156
дали пък не сменям миризливия памперс на някоя бъдеща телевизионна или кино звезда  Joy Joy Joy[/color]
Ха, дано  Grinning!
Натали, бързо се оправяйте. Ако пък много те боли, не може ли все някак да отидеш на лекар, да не чакаш до БГ ( нали септември чак щяхте да си идвате)?

# 157
Имам да слагам снимки от вчерашната мини-среща, но ще е утре (ако не ме мързи толкова, колкото днес  hahaha ) Ягодке, я да не се вкарваш в лелински  филми Wink Екстра си  Hug

# 158
Оф, само да споделя, че сега нямам време за четене - днес се преборихме с кръвта и урината и според дадената ни от Алина табличка (за която страшно много й благодаря   bouquet) всичко ни е в норма от кръвната картина с изключение на Хематокрит, който ни е с 0.008 по нисък от нормата, но това не ми звучи страшно  Laughing. Та поне с това се преборихме. Много благодаря на който ми препоръча лабораторията на Токуда (мисля, че беше Бърборанчето) - наистина бяха мили. Само където първият път не жената, а един мъж опита да вземе кръв на Рая и видимо се притесняваше, взе по-малко от необходимото и трябваше да я боцкат втори път  Cry Та обаче се държа геройски и почти не плака  Grinning

Хубава ви вечер и хубави резултати на бебоците от изследванията!

# 159
Лорини, да си жива и здрава и всичко най-най, та по. Ама ти си супер млада.  Mr. Green или аз съм воз дъртичка  Mr. Green Mr. Green
здравейте,
ох малко да се оплача. Каката нещо започна яко да ревнува. Боже хора, само ходи по Тони и постоянно го разревава. Иска само да го мачка и целува и гуша. А той си е малък, мн й се радва, но явно му идва в повече. Нито да й се скарам, нито дай разреша да го тероризира така. Уж обяснявам, но май никой не ме чува. Ако някой е гушнал Тони, тя веднага е там и иска внимание и то от рода, че иска да играе с Тони. Вчера свеки се радва на Тони (както всеки друг) и тя като се нацупи и като ревна и вика "не е честно бабо, нали аз съм твоето детенце"  Cry
Сега заминава на лагер 10 дни, та ще сме малко разделени. Надявам се да позабрави.
Майките с две дечица имат ли такъв проблем?

# 160
Благодаря ви за вниманието  Hug. Сиска  Hug , дано Калата се оправи бързо .

Редактирах си предното мнение .  Изпуснала съм едно ' не ' . Исках да кажа ,че не изпитвам болка , а неприятно усещане ,като изтръпнало . Нещо много съм се наплашила , страх ме е да пиша  в кърмаческия да не ме наплашат допълнително.

# 161
Добро утро.
Едно кафе от мен днес:

Чета ви всеки ден, но не ми се пише. Марти изкара една млечница  ooooh! /добре, че рано я видях/, лекувам стафилококи /мисля, че има ефект от хомеопатичните/. От захранването, запекът продължава. Всъщност ака през ден по малко и затова продължавам да му давам по малко плодови и зеленчукови пюрета /хабер си нямам дали е правилно  ooooh!/. Но си мисля, че иначе ще я карам на кърма и аз до първи клас. Та се мъчим с пюретата, пък той много ги харесва. Само като види лъжица, без значение какво има вътре, все го яде или пие  hahaha.
Иначе все съм по площадките с разни майки и се чудя аз ли не съм наред  newsm78. Понеже вярвам, че детето само показва кога е готово да се захрани, като гледам как тикат пюрета в устите на ревящи и плюещи бебета, чак ми става  мъчно. Вероятно защото нямам подобен проблем. Марти отваря устата и изяжда всичко. Аз дори лигавник нямам, слагам една салфетка и така. Той не връща нищо, дори и да се мръщи /според мъжа ми бил лаком като мен  hahaha/.
Всички бебенца са чудесни  и толкова много са пораснали пу-пу.
Евжени, много майки се оплакват от подобни реакции на по-големите деца. Даже моята племенница проявява абсолютно същите неща. Когато бях при майка ми, тя уж се радва на бебето, но иска да е навсякъде където е то. Може би е нормално, просто нямам идея как се постъпва в такава ситуация, но да се надяваме че много бързо ще премине.
Натали не съм имала подобни симптоми и не мога да ти помогна, дано се оправиш. Все пак питай и в кърмаческия.
Ейнджи ще се хвалим някога, че сме виждали ние звезда от малък.
Марти го снимам винаги докато спи - тогава е  Heart Eyes....
Хайде скоро пак.

# 162
ох elena_d, малко ме пооспокои.
аз все казвам, че Кети не ревнува, защото го мн обича брат си, но ми обясниха, че това нейно държание е ревност. Аз ревността си я обяснявам по друг начин, но явно греша.
Ох честно не знам как ще се справя. То е един ужасен тормоз за малкия и рев от нейна страна ако й забраня да не е до него и да не го тероризира. За нея това е игра ...

# 163
Добро утро!
Елена, мерси за кафенцето.

Били, много гадно това с кученцето. Аз обожавам животните и просто си представям какво ти е.
Сега сме в Трявна при баба ми и е пълно с котки, кученца и всякакви сладки животинки. От една седмица сме тук и така се привързах към тях, че после много ще ми е мъчно. Представям си пък ти как се чувстваш като си гледала едно кученце толкова години и сега завинаги се разделяш с него. Но приеми, че такъв е живота и ние не сме вечни.

Сега наблюдавам 2 котки, които си имат малки котенца, скоро родени. Майка им ходи да ги кърми и са много смешни, като отиде при тях и те почват да се катерят по нея и да търсят да сучат. Майка ми казва, че Никола е точно като тях  hahaha.  Още малко и ще се научи да ме съблича  hahaha. Малееее, от една страна ми е смешно, ама от друга.... Като си помисля, че тази година ще трябва да се върна на работа.....

Елена, и Никола така отваря уста като види лъжицата. Само че като не му се яде вече и лапва и почва да се хили или да вика "бръъъъъм" и следва едно порядъчно омазване. Накрая замезва и с един крак. Общо взето след пюрето трябва да го къпя почти целия  hahaha. Обаче иначе зяпа, ако не му се спи, де.

Евжени, сега като говориш за вашата кака, направих аналогия с нашата. Само че тя е на 7 години и не реве за внимание. Но пък иначе не се отлепя от малкия и нон-стоп го мляска. Той се кефи, ама до едно време след това и на него му писва. И аз си мислех, че е от любов към Никола, ама може би действително има малко и ревност. Щото пък ми прави впечатление, че иска и нея да я разнасяме като Никола, да правим самолетче и т.н.  и се сърди, като и кажем, че не може. Да де ама тя е 31 кг., та не можем да и обясним, че няма как освен ако аз или баща й не станем културисти  Simple Smile. Предполагам, че тези периоди отминават с времето.

Натали, да не би да е запушено каналче или нещо такова. Пробвай с цедене, компреси, масажи. Недей да мислиш глупости и да си поставяш тежки диагнози.
Тя обаче идва при нас един път на 2 седмици, така че

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 10:54 от sladur4esta

# 164
  • София
Да се разпиша за днес с една снимка  bouquet

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт