Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 960
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
elena_d
Да аз имах в предид първия ден една втория две и т.н.
Радостчо май и аз ще направя като теб ,за втора храна ще взема да и сваря картофче.Благодаря ви за отговорите Hug
Ние заминаваме малко на океана да се разходим и може ако не духа много да си полежим на плажа Praynig

# 286
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285746.225

дано ви достави удоволствието, което донесе и на мен...

# 287
  • София
Elena_d, много съжалявам за падането на Марти, представям сиа как сте се почувсвали #CrazyНапрово като си помисля и ми се обръща всичко, макар, че знам, че няма да мине без това CryДано няма никакви проблеми Марти  Praynig
Хрис, Честита половин годинка:hug:Да сте много щастливо семейство Peace
Радсотчо, аз пюренцата сама ги приготвям-варя зеленчуците на пара-купих си едно приспособление за целат от магазин за 1 лев, (за 3 лв)  Simple Smileи съм много доволна. Ето го и него: .
Слагам в една тенджерка малко вода, отгоре това нещо, нареждам измитите зеленчуци, кто картофчето го беля след като се свари, за да се запазят по-добре съставките. Чушката не я беля. И така, всичко под капака и за има няма 20мин. всичко е готово HugПосле с пасатора, малко смелен сусам, масалце и пшеничен зародиш   chef
Лорини, включвай се по-често, много ще се радвам  bouquet
http://kurmene.com/
Хубава вечер Heart Eyes Peace

# 288
Добро утро!
Завърнахме се тази сутрин в 7.00ч. благополучно. Ако не беше ваксината на малкия и изследванията още щях да си постоя при мама и тати, ама не става... Макар, че ми се върти в главата идейката в скоро време пак да се затътрим на там, че ще им е много тихо, спокойно и подредено без нас Mr. Green
Иначе сме добре, като изключим факта, че малкия беше с разстройство няколко дни,но вече се пооправи - пихме смекта и специално АМ и вече сме по-добре.
Сега трябва да довършваме ремонта, че го зарязахме на половина и хукнахме по села и паланки, но се надявам в скоро време да приключим, че ми писна вече от неподредената къща ooooh!
Връщам се да чета, че съм изпуснала цяла тема Wink
Лек и усмихнат ден ви желая Hug

# 289
  • Варна.....
Добро утро и от мен  Heart Eyes
И ние сме в отбора на завърналите се.
По диагонал четох, ще се задълбоча като имам време.
Елена, заведи Марти на лекар и настоявай да го снимат / повръщало е все пак детето/. Дано всичко е наред.

# 290
Елена, заведи Марти на лекар и настоявай да го снимат / повръщало е все пак детето/. Дано всичко е наред.

Ами аз как бих разбрала дали всичко е наред след като той си повръща перманентно  newsm78

# 291

Ами аз как бих разбрала дали всичко е наред след като той си повръща перманентно  newsm78

Ами според мен ако повръщането е непосредствено след падането или пък много кратко след това  newsm78 Ама знам ли и аз  newsm78

# 292
здравейте момичета
ние сме със запушен нос от събота насам и преди малко бяхме при педи изписа ни оспамокс и някакви капки за нос казах и че няма температура но имало страшен вирус и за това трябвало да пие АБ,питах я и за морето категорично ми забрани да ходя с нея била е много малка за плаж гледам че почти всички вие бяхте кажете малко по вечко до колко часа седяхте на плажа със какъв крем ги мажехте как ги обличахте.Елена дано Марти да е добре наблюдавай го,да не е прекалено сънен,и моята кукла беше паднала и то от допста високо заплака веднага това е било много важно
приятен ден на всички

# 293
  • Варна.....

Ами според мен ако повръщането е непосредствено след падането или пък много кратко след това  newsm78 Ама знам ли и аз  newsm78
Повръщане, когато е до 1-2 часа след падане е симптом, на който трябва да се обърне внимание.
А ти как би разбрала??? Друг симтом например е, че детето е отпаднало, пребледняло, има промяна в зениците. Това обаче задължително лекар трябва да го каже!!!
/Алекс беше паднал преди време и ходейки по лекари ги чух тези неща/.

# 294
  • София
Ееее, ама много слаба активност. Аз си викам, че докато се прибера ще сте изписали темата, пък то...
Данинце, не остана време за Ненада този път, че в събота не беше за хора на вън. Сватбата беше в комплекс Ливадите - до Пазарджик(Дебращица по-скоро се водеше селото май) Беше супер като поразхлади вечерта. Как ми се искаше да се топна в басейна...Прибрахме се посред нощите, после едно цедене до 3 сутринта...събрах за 3 яденета Rolling Eyes И на сутринта в 7 бях събудена от галене по главата с песен "Мила моя мамо"...е как да му се скараш...От вчера ми е малко кофти, че бати е командировка при нашите. До сега не се е делил от нас и май ние повече драматизираме , отколкото той...Само веднъж се е сетил за мен и бебе(вървим в комплект Joy )
Със захранването вървим бавно и славно - определено броколито не е неговата храна. Всичко си омита доброто прасе, но на броколите такова плюене удря...Хем днес се опитах да го забаламосам - дадох първо тиква и после тях, ама тц. Чукчи умен, усети се...Вчерашно плюене го има и документирано от леля му Joy
Ми аз да пускам новата тема тогава...Сори, че не се включвам с коментари, но не съм чела Sad Embarassed

# 295
Смайлинг, Калата голям левент  Laughing  Hug
Тайс и Бубченце , добре дошли!  Hug
Monick , и аз го имам това приспособление и даже първия път пробвах с него, но по- бързо става без него ( поне при мен е така). Абе вие не си ли бяхте купили кола скоро?  newsm78 ... или пък се бъркам.
Аз също давах чушка, домашно приготвена, и не я беля, а я пасирам. Давах я в комбинация с картоф и тиквичка. А за тиквичката- нищо особено в приготвянето- режа я на кубчета и варя.
Копривке, радвам се за вас , че се забавлявате на моренцето и особено госпожицата.
Със захранването ние добре се движим- засега яде всичко. Гадното само е , че ака по- малко, а вчера за първи път, откакто се е родила, не е акала. Давах и круша на Хип, но няма очаквания ефект.
Доника, по колко максимум изяжда Гого? ( щото горе - долу заедно почнахме и да си сверя часовника  Wink)
Въпросче към тези, които са заместили кърмене. Колко след започването на захранването заместихте едно хранене ?
Лорини, радвам се ,че се включи, дори и за кратко.

# 296
Ох, и ние добре бяхме със захранването, ама 3 дни не беше акал и се наложи да минем на кърма. Та много назаднахме дет се вика (или дето не се вика  Laughing). Едва днес му предложих 3-ти зеленчук (броколито преди кърма-паузата не го броя, щото беше само за един ден..) - тиква. Ми кво да кажа - картофчето и морковчето най-много си ги харесва и толкоз  Laughing Иначе и броколито си омете като му го дадох, и тиквата си я омете днес, ще видим как ще е през следващите дни. Като я свърша тиквата трябва да вкарам ориз и месо, но не съм решила още в каква последователност. Може би ще му дам първо ориза, че да мога да менкам после докато му предлагам месото. Месо с тиква иначе как ви звучи  Laughing Абе уж бързо щях да го вкарвам това месо, то ей го на - почти месец си мина откакто почнахме със захранването и пак сме доникъде. Леле, педката ако ме чуе ще ме гръмне сигурно - според нея трябваше вече да съм заместила кърмене  Rolling Eyes  Laughing Е де го то..

И за да спра с безсмислиците ще напиша нещо по-така.

Адашче, ние 2 пъти ходихме на плаж, но все пак да ти кажа какво правихме - от 8.30-9.00 до 10.30-11.00 стояхме, той беше все под чадъра. Като му топвахме крачетата в морето му слагах тениска и шапка, иначе си стоеше гол под чадъра. Мазах го с Мустела 50-тката. Абе според мен ако правиш така няма проблеми да ходите на плаж, ама си е твое решение де  Peace (на Кало кожата му все пак не е от най-нежните, ако такова определение съществува за бебетата  Laughing)

# 297
Здравейте и от мен.
Аз много набързо - Таис, мисля че е добре. Знам че повръщането е симптом, но то беше малко, незначително количество. Освен да го снимат, друго не знам дали могат да направят  Sad. Иначе зениците му са наред, както и двигателната активност. Като цяло няма промняна в поведението изобщо. Утре съм при педи ще питам.
Сиси, при нас също проблем със запека  ooooh!. Сега ще питам как точно се захранва, за да не правя глупости .
Това е за сега.

# 298

Общи условия

Активация на акаунт