добре си се завърнала. И аз съм много щастлива от това че успях да кърмя до сега,знам за какво говориш за това във дупката да изкрещя от кефЕспа
мила както винагиЛека вечер
,
.
. Добре, че ВиК ми е далеч, досега да съм отишла да се карам с тях. Миналата година 10 дни нямаше вода, простоооо
.
. Нощем ми е ужас, защото иска да спи по корем, а като се обърне се изправя сънен на двете ръце и се чуди какво става и почва да плаче
. Цяла нощ го намествам, че иначе лежи на дървото между леглата.
Персонално за моето ис пожелавам да ми е все така послушно, усмихнато и лъчезарно
. Много се вълнувам днес и съм много щастлива, че ще й празнуваме този нейн празник 
, че последните дни са му били кошмарни.
да си седим на хлад.
)л
,мале имаме вече и седем месечни бебечета,леле как сте изтърколи времето.

За сега се храним към 11 със зеленчуково пюре и към 17-18ч. със плодово или каша.... Добре, че през нощтта поне суче! Май трябва да се храним още веднъж вече...

Анджито е 9100 и е още почти само на мляко. Давам и да опитва пюренца, да смуче плодове. Най си харесва оризовата каша, с която започнахме захранването. После след разходката ще пусна малко снимки да ми видите порасналато бебе.
И така, прекъснахме захранването за една седмица, че да си отпочине стомахчето. И сега ме е страх да и правя пюрета, въпреки че не би трябвало да е от пюрето. 

Препоръчани теми