Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 969
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Lang  Hug добре си се завърнала. И аз съм много щастлива от това че успях да кърмя до сега,знам за какво говориш за това във дупката да изкрещя от кеф
Еспа Hug мила както винаги
Лека вечер

# 241
Честита седма месечинка на Пъпешчо, Калоян и Далия и половин годинка на ЙоЙо, Алек,  Карина, Преслав и Калин

Ето по едно ледено кафенце против жега и за сабуждане

Lang,   Hug
Данче, Пепи, благодаря за споделеното за отбиването  Hug

Хубав и усмихнат ден      bouquet

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 08:53 от Espa

# 242
Добро утро.

По една закуска с кафенце:

Ах да ви се оплача, НЯМАМЕ ВОДА 3-ТИ ДЕН  #Cussing out,  #2gunfire.

Направо не искам да ви обяснявам какво е. Източихме бойлера и по цял ден вися из градинките /нещо, което не обичам особено/ и вече съм на прага да лудна. На всичкото отгоре казват, че ще пуснат вода като свърши реконструкцията  ooooh!. Добре, че ВиК ми е далеч, досега да съм отишла да се карам с тях. Миналата година 10 дни нямаше вода, простоооо  #2gunfire.
Както и да е. Марти е добре вече. Изака се на 5-я ден с голям зор, благодарение на сока от сливи. Днес ще слагат последната ваксина и към 10 съм на преглед. Предполагам тогава ще ми дадат направление за изследванията. Захранването при нас върви по осмотрение. Яде всичко, което му предложа, но на някои неща не е голям фен. След като въведа картофчето /все гледам да е в комбинация/, мисля още няколко зеленчука и месо и чак след това каши.
Вече блъска здраво по всички повърхности, обръща се, но не е запален да се върти - гледа да не се товари много  hahaha. Нощем ми е ужас, защото иска да спи по корем, а като се обърне се изправя сънен на двете ръце и се чуди какво става и почва да плаче  Joy. Цяла нощ го намествам, че иначе лежи на дървото между леглата.
Това е. Кърмнето ни продължава с пълна сила и не съм се замисляла кога ще го отбивам. В началото си мислех, че септември е ок, но сега клоня към следващия септември  Joy
Хайде лек и прохладен ден. Аз пак ще седя из градинките както изглежда.

Еспа сега видях кафето, ама днес ще имате по 2 броя  Wink

# 243
  • София
Момичета, здравейте
Влизам да почерпя, за моето ЙоЙо, което днес става на половин годинка и да честитя и половин годинката и на другите бебоци, родени на тази дата- Алек, Карина, Преслав, Калин, като Пъпешчо, Далия и Калоян им честитя седмита месечинка- да са живи и здрави, все така прекрасни, да имат щастливи очи и безгрицно детство Heart Eyes Персонално за моето ис пожелавам да ми е все така послушно, усмихнато и лъчезарно Heart Eyes. Много се вълнувам днес и съм много щастлива, че ще й празнуваме този нейн празник Heart Eyes

И едно въпросче от мен към момичетата, които кърмят и има цикъл, миналия месец ми дойде на 20 юни пърия цикъл след раждането, много обилен беше, сега този месец още не ми е дошъл...знам, че няма как да е станало нещо, просто този месец контакти не съм имала, ама все пак ми е странно защо се бави така Rolling Eyes- на вас случвало ли ви е д ае нередовен цикъла ви, макар и възтановен Rolling Eyes, ЙоЙо я кърмя все още по малко сутрин и вечер, това дали оказва влияние?

# 244
Добър ден и от мен.
Благодаря ви за съчуствието,важното е че вече човечеца не се мъчи  Sad, че последните дни са му били кошмарни.

На нас ни излезнаха резултатите и хемоглобина ни е 124, което си е ок.
Ралче  възможно е първите месеци докато се нормализира да не е е толкова редовно, при мен си е засега ок , а и най-важното е че не ме боли вече, че преди си припадах от болка.
Много хубави снимки на бебенца и майки сте качили всички сте много сладички.
Мен като не ме мързи ще ви покажа морската Габи, някой ден.
Приятни емоции на бебетата по морето и много да слушкат , а на нас тук в жегите  ooooh!  да си седим на хлад.
Дават го в събота 40-42 градуса.

# 245
  • Варна.....
Момичета,
Благодаря Ви за поздравите към моето половингодишно бебе (и аз доста се вълнувам всъщност).
Наистина излетя това време.....
Честити месечинки и на останалите месечинковци и половингодишни бебоци!!!
Елена, ама това е направо кошмарно- не ви ли пускат вода поне за няколко часа?? (дали няма да се засечем днес на консултация  newsm78
И при Преслав захранването върви с пълна сила- ми той по едно бурканче омотва, от вчера и лъжичка- две плодово пюре, и за още е питал каза майка ми. Ама пък и не е глупав само Хип иска да яде- опитах Семпер, Нестле, цък. Ще видя с кашите кек ще се подкара...... Днес личната ще каже.
Обачеее, такъв манипулатор е станал  Twisted Evil Ама така, все има кой да се завърти у нас и да го вземе, та възпитателните ми мероприятия увяхват в зародиш.
Като спасение от днес сложих вече скачалката и се замислям дали да не взема и паяк- с уокър се обзаведох, и за това не ми се купува и паяк. Ако продължава да вряка обаче ще купя.
А иначе днес следобяд се спасяваме от жегата към Балчик, да разхвърляме къщата на свекървата  Mr. Green

# 246
Честито на всички месечинки Hug,мале имаме вече и седем месечни бебечета,леле как сте изтърколи времето.
А много мами се загубиха никакви ги няма,Иники, Радостчо и много други ,ей каде сте да се появявате бързо в строя Hug
Елена,съчувствам ти за водата, ама как може такова нещо посред лято да ви спрат водата това си е направо подсъдимо ужас е #2gunfire
Хайде лек и по-прохладни дни ви пожелавам ,на нас тук ни е добре към 22- 23 градуса супер е. Ще го мислим като си ходим до Бг към края на август на Габи как ли ще и се отрази такава жега незнам newsm78

# 247
честити месечинки на всички бебоци
малее наистина времето лети неусетно кога бяхме бременни
при нас е страшна жега незнам малката как спи вече 2-ри час чакам я да се сабуди и ще ходим да видим малките братовчетчета (близначета) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13704472 приятен ден на всички

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 13:46 от sisa2780

# 248
Здравейте и от нас!  Hug
Честити месечинки на всички ! Наистина много бърза мина това време! - Гого вече навърши 7м.! Shocked
И да се оплача от него - през деня почти отказва да суче! Предлагам често, но суква мъничко и се дърпа  Thinking За сега се храним към 11 със зеленчуково пюре и към 17-18ч. със плодово или каша.... Добре, че през нощтта поне суче! Май трябва да се храним още веднъж вече... newsm78
Сиси, съжалявам за загубата ви! Sad
Били  честито! И аз иииискаааааааааам! Wink
Абе, я кажете, в кой месец се правят тези изследвания....на нас май няма изглед да ни правят.. newsm78

# 249
И ние вече сме тук...
честито на днешните месечинковци!Да са живи и здрави!
Нещо напоследък покрай изпити и домашни работи все не стигам до форума.

Иначе сме добре и дебелеем...за съжаление и двете Heart EyesАнджито е 9100 и е още почти само на мляко. Давам и да опитва пюренца, да смуче плодове. Най си харесва оризовата каша, с която започнахме захранването. После след разходката ще пусна малко снимки да ми видите порасналато бебе.

Били и аз много се радвам че успях да кърмя до сега, въпреки че беше мноого трудно в началото.
За отбиването, ще трябва да почета малко из кърмаческия, че като му дойде времето да съм подготвена...но надявам се няма да е скоро. Тя малката е направо пристрастене към сукането. Като засуче и пражи едни блажени физиономии,
 забелва очи и почва да мърка Joy

Забравих да ви разкажа- по миналата събота аз като майка героиня сварих ябълки и направих много вкусно пюренце. На малката ушите и плющяха докато хапваше. После сука, спа,игра...и три часа по късно повърна всичко на фонтан. Накърмих я и пак повърна и като килна главата и се отпусна...изкарахме си акълите. Общо четири пъти. Извикахме линейка и ни закараха в болницата. В крайна сметка нищо и нямаше, казаха че можело да е вирус, ама какъв вирус без никакви други оплаквания newsm78 И така, прекъснахме захранването за една седмица, че да си отпочине стомахчето. И сега ме е страх да и правя пюрета, въпреки че не би трябвало да е от пюрето.

Ще изчезвам, че дзверката ми се кара-иска на разходка LaughingПосле пак ще се включа, че искааам още мнооого да пиша!

# 250
  • Варна
Привет и от нас. Малее голяма жега е! Стоим на климатик, макар и малко да ме е страх за малката. В този ред на мисли, Елена, направо не знам как издържаш без вода. Ужасно е просто!

Радостчо, Елия преди две седмици така повръща 3 часа след като яде каша с плодово пюре. Ама на фонтан - 4 пъти, и след всяко повръщане се хилеше. Аз се побърках да я пипам има ли Т и дали и е наакан памперса. Е, само това беше, после се навечеря и заспа блаженно. Може от топлото да и е станало тежко.

Утре с мъж ми имаме годишнина, а аз нито съм мислела, нито купувала подарък...

# 251
  • Русе
Ехоо! Съвсем набързо минавам да почерпя от името на Карина, която стана на 1/2 година. Дори има рима ха-ха Wink
Честито и на астралните ни близнаци- така ли се казва като са родени на нашата дата  newsm78
Ето и почерпката:

Чакаме гости, стягаме багажа за морето и.т.н. Утре в 5ч. сутринта отлепяме.
С картофеното пюре все още претърпявам неуспех- с големи кандърми изяжда около 60гр. и то омесено с ябълка. Иначе вчера омаха цяло бурканче тиква на Хипп. С кашите нещата са по-добре. Следобедното хранене вече сме го заместили. Надявам се докато ни няма бабите да я научат да яде картофи  Mr. Green Да си призная действам доста хаотично със захранването, но се водя по самото дете. Като не ще да замества обедното хранене не бързам. Все пак е малка и има нужда от доста мляко. Сусу, добре дошла! Чудесни са ти дечицата. Елена, съчувствам ти за водата. Аз се чудя как ще караме с беба лятната профилактика- по 1-2 седмици нямаме топла вода, обикновено август- пък не мога да си представя и студена да нямаме..
Това е от нас. Напоследък нещо ме мързеше да пиша, но днес нямаше как да пропусна.

# 252
Бреййй мислех, че има 3 нови теми , а то още същата  Grinning Явно всички отмарят някъде. Ако може да се каже почивка.... "с деца на море"  Joy

# 253
Мале Радотчооо, сега прочетох ,ужас. Сигурно много сте се стреснали,надявам се малката да е добре сега и да не е някой вирус.Аз каквато съм паника щях да полудея.
Нали ни се случи една случка като беше на 10 дни се задави много лошо ,беше повърнала ,а аз бях до вц-то и като се връщам и я виждам как се е разпенила ,почервеняла и опитваща се да си поеме въздух.Тогава за секунди живота ми мина на лента щях да умра.Дойде линейката за точно 3 минути ,а тя продължаваше да диша трудно,закараха ни до болницата и тя вече беше заспала в линейката (нали обича да се вози),та от тогава имам обица на ухото,просто никога не я оставям сама Laughing

# 254
Включвам се набързо Mr. Green
Мерси за честитките за пъпешчо,честито и на останалите месечинки HugMr. GreenВече сме на 7месеца bowuu/как лети времето/
Резултата от консултацията ни е 9кг. и 70см.
Ние днес си заминаваме на село,ще има събор,2-3дни сме там и после пак ще се включа Hug

Общи условия

Активация на акаунт