Вчера ни пуснаха водата следобяд и едва сколасах да измия и изпера.
Ходихме да сложат и последния Пентаксим и педи видя зъбче
. Той пък така плака този път, по-скоро от непознатата обстановка, отколкото от болка. Но всичко мина добре.Вчера имахме и годишнина от сватбата и решихме да отидем на по-хубав ресторант както всяка година. Отиваме на Мистър Баба - едно корабче спряно до южен плаж. Там ходим на всяка годишнина.
Влизаме ние, посреща ни една дама и ние казваме, че искаме маса за 2+1 на палубата, за да виждаме морето /миналата година ни сложиха да гледаме крановете, а бяхме само ние двамата в заведението
/. Оказва се, че от към морето, където е и сенчесто /става въпрос за 18.00ч/ всички маси са резервирани
. Донесе ни менюто, а ние си тръгнахме и повече никога няма да отида там. Може да не съм редовен клиент, но си плащам сметките. Освен това НАВСЯКЪДЕ ще разказвам за тази случка - мина времето дето се слагаше резерве на най-хубавите столове и маси в очакване на голяма компания със солидна сметка. Страшно много се разочаровахме и отидохме на плажната алея, а съм сигурна, че в четвъртък вечер не са имали голям наплив от заможни клиенти в Мр. Баба.Та момичета, ако идвате към Варна НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ този ресторант.
Е това е от мен. Хайде лек ден на всички.
седмица по-късно изби и то. Беше доста нервна, но вече е ок. Иначе продължаваме със захранването, след нашия много лош запек почти се запече от тиквички
, но слава богу успяхме да свършим работата снощи. Сега мисля да папкаме броколи. Избягвам запичащите храни уж, пък пак запек....

. Днес е много жега, но има лек ветрец и е поносимо.
, досега не е вдигала и направо здраво се притесних, сложихме й свещичка ефералган и спадна, не кашля, водихме я на лекар, леко зачервено гърло, но каза, че няма нужда да даваме нещо. Знам ли и аз от къде е тази температура, дали от смяната на климата