Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 966
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.
Вчера ни пуснаха водата следобяд и едва сколасах да измия и изпера.
Ходихме да сложат и последния Пентаксим и педи видя зъбче  Grinning. Той пък така плака този път, по-скоро от непознатата обстановка, отколкото от болка. Но всичко мина добре.
Вчера имахме и годишнина от сватбата и решихме да отидем на по-хубав ресторант както всяка година. Отиваме на Мистър Баба - едно корабче спряно до южен плаж. Там ходим на всяка годишнина.
Влизаме ние, посреща ни една дама и ние казваме, че искаме маса за 2+1 на палубата, за да виждаме морето /миналата година ни сложиха да гледаме крановете, а бяхме само ние двамата в заведението ooooh!/.
Оказва се, че от към морето, където е и сенчесто /става въпрос за 18.00ч/ всички маси са резервирани  Shocked. На палубата има една маса с чужденци и една маса с 2 българи. Питаме кога ще дойдат хората, за да седнем там /все пак е по- сенчесто/. Ами били резервирани и не  може да седнем  #Crazy. Донесе ни менюто, а ние си тръгнахме и повече никога няма да отида там. Може да не съм редовен клиент, но си плащам сметките. Освен това НАВСЯКЪДЕ ще разказвам за тази случка - мина времето дето се слагаше резерве на най-хубавите столове и маси в очакване на голяма компания със солидна сметка. Страшно много се разочаровахме и отидохме на плажната алея, а съм сигурна, че в четвъртък вечер не са имали голям наплив от заможни клиенти в Мр. Баба.
Та момичета, ако идвате към Варна НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ този ресторант.
Е това е от мен. Хайде лек ден на всички.

# 256
Добро утро, момичета! Минаваме набързо и изчезваме на разходка докато е хладно. Мерси за кафенцето!

Бебка Ели след първото зъбче си има и второ Simple Smile седмица по-късно изби и то. Беше доста нервна, но вече е ок. Иначе продължаваме със захранването, след нашия много лош запек почти се запече от тиквички  newsm78 , но слава богу успяхме да свършим работата снощи. Сега мисля да папкаме броколи. Избягвам запичащите храни уж, пък пак запек....

Рал4е, аз си кърмя на поискване и досега не ми е дошъл цикъла. Предполагам като се поразредят кърменията и се въведе повече външна храна ще спадне нивото на пролактина и ще се появи цикъл. Макар че имам приятелки, които са кърмили да година и половина -две и не са имали цикъл през цялото време, въпреки че отдавна за захранили.

# 257
  • Варна
Ха, здравейте! Малее как сте в тази жега...къде се спасявате? Ние сме си в къщи, ама климатика го пускам за много малкооо, че Елия на няколко пъти кашля и киха.

Ние си нямаме зъбче още, макар венеца и долу да е направо бял.

Елена, не се ядосвай. Това ми е любимия ресторант, миналото лято бяхме там след подписването на църковния брак, а и няколко пъти лятото, та когато правихме резервацията, хем беше седмица по-рано книгата им беше full от резервации. Все пак е сезона, а кораба е мн вървежен... Къде отидохте все пак? Та в тази връзка и ние днес имаме годишнина.

Вчера в Морската беше лудница от тийн-ове с фолк прически и бира в ръка - имаше концерт на Планета  Sick

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 10:31 от Мим

# 258
Добро утро и от нас ,да ви почерпя по случай нашата половин годишнина
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_a6b11492a7391a665c17e7 … 90448_mainpic.jpg

elena_d ,честита годишнина на патерици,да се обичате много дълги години.
Аз съм толкова развълнувана днес ,че ми порасна детенцето толкова много Hug
Желая ви ,много хубав и не толкова горещ ден Praynig

# 259
  • София
Здравейте, момичета
Днес тук вече много горещо стана, ние до преди малко бяхме навън, за да черпи една приятелка за именния ден на дъщеричката си, ама направо стана вече ужасно горещо...Мим- ние климатик нямаме, ама съм затворила прозореца, да не влиза горещия въздух и съм спуснала щорите и държа ЙоЙо само по боди, и аз пия много вода, а и на нея гледам да давам по-често - това правя за да се понася поне малко по-леко това горещо време.
Кибер Кет- на мене вече ми мина един цикъл миналия месец, първия след раждането, ама сега втория нещо се бави...ама четох, че докато кърмя, макар и само сутрин и вечер, хормоните пак са объркани и можело да има такива отклонения.
Елена- и аз мислех, че е минало времето вече на тази практика с табелките, ама ето, че явно не е....честито зъбче  bouquet
Деси- браво на пъпешчо Hug
Били-Били- честити 6 месеца на твоята принцеса, да е жива и здрава, много усмивки и щастливи мигове й пожелавам
Много хора напоследък ми се губят напълно от форума..... Rolling Eyes, Иники например не е писала с месеци....дано да са добре с ПреКраси Praynig

# 260
Здравейте,майчета!Най-после се добрах до компа да драсна два реда.Гледам коментирате цикъла след раждането.При мен след първото раждане ми дойде за първи път,когато Павел беше на година и половина,но аз кърмех активно през цялото време.Но,да ви кажа честно,много добре ми беше без цикъл.След като ми дойде веднъж,на следващия месец-нищо и аз реших за всеки случай да си направя тест за бременност.И...резултатът е София Laughing.Сега още не ме е навестила гостенката ама има време.Някой назад питаше за отбиването.Синът ми беше пристрастен към кърменето.На 6 мес.опитах да го захраня-оризова каша,тиква,тиквичка,не искаше.Явно не беше готов още.Прояде късно и много бавно.Кърмен е до 2 год.,може би щях и още да го кърмя,но вече бях бременна в 4.месец и гърдите ми бяха станали много чувствителни и кърменето беше неприятно.Отбих го сравнително лесно,без да давам мляко,с много гушкане.Сега имам намерение пак да кърмя дълго,дай Боже да се получи.
При нас снощи вилня голяма буря с ураганен вятър и градушка колкото яйце.Беше доста страшничко.В такъв момент човек се усеща колко е нищожен пред природата.На всички днес желая един прохладен ден!

# 261
Ей здравейте.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА .

ЕДНА ПОЧЕРПКА И ОТ МЕН ДНЕС СТАВАМ НА 27 ГОДИНКИ.

# 262
sisi_8227  Честит рожден Ден, да си здрава,щастлива и много обичана жена Hug
Аз да ви пусна малко снимки на Габи,че май отдава не съм Wink
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_b47ece36716044e844f143 … d5a86_mainpic.jpg
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_8d335e59c259f8dd70cc1c … 51786_mainpic.jpg

# 263
Честит рожден ден, sisi_8227 !
Пожелавам много здраве, любов, късмет и щастие!  bouquet

# 264
сиси честит рожден ден,желая ти много щастие,здраве и любов
искам да ви попитам някой знаели нещо за арсен стоматологично лекарство за омйртвяване на нерв,дали може да се кърми след като се използва благодаря ви предварително

# 265
Eй, че много поводи днес....

Били, да ти е жива и здрава порастналата госпожица! Много да ви слушка и радва! Ама каква фръц-фръц торта си има само куклата Grinning

Сиси, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!

честити годишнини на Мим и Елена! Желая ви дълги години семейно щастие и хармония!

Забравих да ви се похваля че ние си имаме от две седмици зъб. Много е голям и остър Laughing Сега започна и втория да излиза Shocked

Мим, стана ми интересно че и вие сте имали като нашите преживявания с ябълковото пюре. И аз го бях комбинирала с оризова каша.
Явно на нашите Стрелчета нещо не им понася на стомахчетата тази комбинация Heart Eyes

Ух, тъкмо се оправихме да излизаме и загърмя...

# 266
  • София
Честити годишнини на Мим и Елена  bouquet
Честит рождне на Сиси
  bouquet
Всичко най хубаво пожелавам от сърце Hug

# 267
bili_bili ,честита ви половин годинка!да ви е жива и здрава малката сладурана и Бог да я пази!

sisi_8227 ,честит рожден ден!с пожелание за много здраве,любов и сбъднати мечти!весел празник! Hug

# 268
Здравеите момичета!
И аз наи-после да намеря малко време за форума, нали сме на гости на нашите, почти нямам време за компютъра, все сме на двора, на райграса под дебелата сянка, а вечер палим камината, печем си месце и зеленчуци и пием студена бира, а на бебка и е толкова хубаво  Party. Днес е много жега, но има лек ветрец и е поносимо.
Да честитя годишнините на Мим и Елена, рождения ден на Сиси и разбира се месечинките на сладките бебчета, прастващи с още един месец! Много здраве и щастие на всички!  newsm51

Александрина вчера и тази сутрин имаше температура  Sad, досега не е вдигала и направо здраво се притесних, сложихме й свещичка ефералган и спадна, не кашля, водихме я на лекар, леко зачервено гърло, но каза, че няма нужда да даваме нещо. Знам ли и аз от къде е тази температура, дали от смяната на климата  newsm78 или пък са зъби, макар че венецът й не е подут, само да е добре и да не вдига повече.

Усмихнато Сиси, свате мило, ама то това нашето сватосване хич не е случайно, я виж - моята бубка има баба и дядо в Разлог, вие пък къща в Добърско, което е в нашата община, е и това ако не е съдба  Wink Wink Wink. Ама вие се стягайте да оправите къщата, пък и ние ще нагласим прилична зестра  Mr. Green

За цикъла - на мен ми дойде за първи път началото на юни, т.е. 5 месеца след като роди, тече ми много облино, но не ме е болял корема, за разлика от времето преди да родя. Този месец ми закъсня, някъде след месец и половина, може би е нормално докато се нормализират хормоните.

Момичета, кога се дава жълтъкът  newsm78, че забравих да питам педиатъра.

# 269
  Честито на месечинковците днес. На рожденичката. На Мим иЕлена за годишнината.Здравейте момичета как я карате в жегите.На мен в Якоруда ми беше добре но си доидох че днес бяхме на консултация.Пораснали сме с 300гр и 3см.казаха че е добре.Относно цикала може когато се кърми да е нередовен поне аз така знам.Как сте със захранването Денис в началото не искаше давах му готови зеленчукови пюрета но сега му ги приготвям аз и си ги хапва.На мен за жълтъка днес ми казаха че още рано да продължа със месни пюрета заешко и пуешко за пъпеш някои питаше също не защото бил мъхес.Лека вечер за сега Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт