Аз "уж" стягам багаж, но само "уж". Много жега и ме мързи та ме боли чак...
В понеделник рано сутринта пътуваме. Мислим да тръгнем 5-6 часа, че по-голямата част от пътя да я изкараме със спящи деца по хлад.
Натали, питай в кърмаческия и не се вкрвай в някакви филми защото паниката е лош съветник.
Евжени, и аз съм така с Калоян, но вече претръпнах да ти кажа...не обръщам внимание, намесвам се само, когато разреве Ани и го пращам в стаята му наказан. Незнам дали е педагогично, но определено нейният рев намаля, което за мен означава, че е по-внимателен. Иначе обожава да я забавлява. Това да и се криви, да и пее и да и танцува...няма по-голям кеф и за двамата. тя го гледа като захласната и се забавлява истински с него. Само забранявам да я пипа. Не за друго, но са му малко мечешки ласките, да не и направи нещо....
тя е вече 7600, въвеждам каша, след 10-15 дни, като въведа хубаво кашата започвам жълтък и 2 седмици след жълтъка започваме месото...
Педи каза, че е добре детето, зъби да не чакам скоро, даде няколко указания за морето и така...
Надявам се всичко там да е ок и да няма причина да се прибираме по рано. Ако всичко върви добре ще остана там 1 месец...стискайте палци.
отивам да свърша нещо полезно...