Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 17 020
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
Аз "уж" стягам багаж, но само "уж". Много жега и ме мързи та ме боли чак...

В понеделник рано сутринта пътуваме. Мислим да тръгнем  5-6 часа, че по-голямата част от пътя да я изкараме със спящи деца по хлад.

Натали, питай в кърмаческия и не се вкрвай в някакви филми защото паниката е лош съветник.

Евжени, и аз съм така с Калоян, но вече претръпнах да ти кажа...не обръщам внимание, намесвам се само, когато разреве Ани и го пращам в стаята му наказан. Незнам дали е педагогично, но определено нейният рев намаля, което за мен означава, че е по-внимателен. Иначе обожава да я забавлява. Това да и се криви, да и пее и да и танцува...няма по-голям кеф и за двамата. тя го гледа като захласната и се забавлява истински с него. Само забранявам да я пипа. Не за друго, но са му малко мечешки ласките, да не и направи нещо....

тя е вече 7600, въвеждам каша, след 10-15 дни, като въведа хубаво кашата започвам жълтък и 2 седмици след жълтъка започваме месото...

Педи каза, че е добре детето, зъби да не чакам скоро, даде няколко указания за морето и така...
Надявам се всичко там да е ок и да няма причина да се прибираме  по рано. Ако всичко върви добре ще остана там 1 месец...стискайте палци.

отивам да свърша нещо полезно...

# 166
Здравейте и от нас. Много ни е мъчно за вас, ама нямам възможност на този етап да следя редовно форума, за което съжелявам, че от една страна немога да се включа в това, което коментирате и от друга страна, че изпускам ценна информация. Ама дано скоро наваксам.  Praynig
Ние се захранваме 9-ти ден. Започнах с морков, сега сме на морков и картоф, а от утре на картоф и тиква. Приема всичко с удоволствие ама нещо ми повръща  newsm78 Пюретата с нищо не ги разреждам.
Днес за първи път си налапа пръстчето на крачето и цял ден с това се занимава, много му се радвам. Чудя му се как успя да си свие коремчета и да го налапа- такъв шишо е станал...  Grinning
В понеделник сме на мерки и теглилки и ваксина и ще видим как е положението.
Копривка, приятно изкарване на морето, и ние тръгваме във вторник и вече нямам търпение.
Това е за сега от нас, до скоро Simple Smile

# 167
Сладурки, казвайте какво трябва да е нивото на хемоглобина на нашите бебоци?

На Анчето и е 110. Сего го пратих на педи на мейла, но нямам търпение та затова и тук питам.

# 168
Хайде и ние да се включим с новата придобивка на Габи ,много и се кефи и само скача Joy
http://bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_d4ecfd857382a1b29203f79cf6 … 3d115_mainpic.jpg
Направих едно страхотно видео как пъзли обаче немога нещо да го кача в Youtube и не се сещам сега каде да го кача за да го видите и вие. newsm78

# 169
  • Варна
Копривке, в норма сте. Нашият е 114.. 105 - 145 са референтните стойности при деца.

# 170
  • Пловдив
Привет и от нас!

Аз чета редовно,но нещо нямам време да пиша..............абе гони си ме мързел да си призная  Embarassed
Копривке-супер да си изкарате на морето!И Сиска 8607-приятно изкарване!Мноооого послушни да са бебоците!

Ние сме добре,Гери се върти във всички посоки,яде си крачетата,опитва се да пълзи,изопщо доста е подвижна.И вече е християнче!

Ето да ни видите   

Кръщавахме ги заедно с племенницата ми,която също е януарче.Гери през цялото време се оглеждаше любопитно,а братчетка и заспа Joy

Лека вечер на всички!  bouquet

# 171
kali-m-g ,честито християнче!
Сиска 8607 и Копривке, забавна и безпроблемна почивка ви желая! Попечете се и заради мен! Grinning
Евжени, при нас  няма изразена ревност, само в самото начало. Дори понякога го карам да я занимава, а той отговаря , че е зает  Laughing , но в крайна сметка се включва. Не знам, може би защото не е чак толкова голям. Със сигурност обаче ще отмине.

# 172
Честит седми месец на Елия и Анджелика
Лорини, Честит Рожден Ден /на патерици/
kali-m-g, честито християнче
Много са ви сладки дечизата на всички, страхотни снимки Heart Eyes
Копривке, siska8607, приятно изкарване на морето.
Пепи, чашката е 3 доста големи дупки и доста пуска – аз я пробвах, обаче на Сами му харсева и го забавлява като потече силно, чак се хили като пие. Днес в жегата изпи 50 мл.
Били, честита придобивка
Ангелче, за желязото е хубаво да комбинираш желязо от храни с растителен произход и желязо от месо. Например телешко със спанак или броколи.
sladur4esta, Сами е на периоди, примерно седчица заспива само на гърда, после седмица си заспива самичък, отдавам го на зъби или на скок в растежа. Мислех си онзи ден дали да не му дам залъгалка да пробвам newsm78, но мъж ми вика 6 месеца без залъгалка е карал – сега да му дадеш, след 6 месеца пък от нея да го отучаваме. Прав е, та се отказах
Иначе и той цица не отказва, направо ако може по цял ден да бозае ще му е най-добре. Като яде пюрета, може 30 минути преди това да е сукал, но задължитебно след пюрето пак трябва да суче. Станал е ужасен шишо
yagodka, лек път
natali81, бързо оправяне на вас с малкия. И моят съвет е да питаш в кърмаческия и да не се тревожиш излишно, най-вероятно е нещо съвсем безобидно. Ти не се ли беше оплаквала преди някалка месеца пак  от подобно удебеляване и докторът те беше успокоил, сега по-различно ли го чувстваш? newsm78 Виж тази статия на Хедра http://xedra.wordpress.com/2008/09/07/bliste/ да не е нещо такова
Били, съжалявам за кученцето Hug
Ето ви две снимки от денс

Хубава и прохладна нощ, аз едва дишам Tired

# 173
Espa, Сами вече е голямо сладко момче! Heart Eyes Втората снимка е много заразяваща  Laughing не може да не се усмихнеш, като гледаш как се радва Самито  Hug Абе Сами с дълъг ръкав ли беше днес?  Thinking
Хайде, да лягам, че утре си идват моите мъже от село.

# 174
Пепи, благодаря за хубавите думи Hug
С дълъг ръкав беше – бяла памучна широка блузка – държи хладно и за да не изгори, пък и ние бяхме мнооого рано сутринта

# 175
  • Варна
Добро утро!

От мен само закуската:)

# 176
Честит седми месец на Георги и Вероника и половин годинка на Настя, Ада, Георги, Боян и Божидар

Мим, мерси за закуската

От мен кафето!

Хубав и прохладен ден  bouquet

# 177
Здравейте. Мим мерси за закуската
Нека и аз почерпя за половин годинката на моя палавник Божидар.

честити месечинки и на останалите дечица

# 178
  • София
Siska 8607, да е жив и здрав Божидар Hug HugЧестита месечинка  bouquet Пожелавам весело моренце, чакаме снимки Hug
Кали, честити християнчета Hug PeaceМного хубави снимки
Espa, Сами вече е голямо сладко момче! Heart Eyes Втората снимка е много заразяваща  Laughing не може да не се усмихнеш, като гледаш как се радва Самито  Hug
Копривке,много да си починете, разнообразите и веселите Peace.
Целувки Heart Eyes

# 179
здравейте и от мен в тази жега се чудя къде да се скрия

Общи условия

Активация на акаунт