Дони, мерси за темата

Аз чета тия дни ама нямам време да пиша.
Мини, Преслава направо ме разби. Като я гледам тя утре ша вземе да проходи. Дано да няма алергия. ама чутох че в такива случай трябвало след 2 седмици пак да се прабва този продукт.
Йоанка калпазанка и тя натам е тръгнала явно.
Като ми раззказвате как вашите пълзят и чак се стресирах.

Любито, честити ви зъби и на вас.
Много са сладки всички дечица. Няма да изброявам, че да не обидя някой.
Никола в петък беше на консултация и направо се стреснах. За храненето едва ли не ми се скара сестрата, че не съм слагала в пюрето мляко и масло

Аз процедирах със захранването както ме посъветва и Мим. Първо по 2-3 лъжички. После към вече дадения продукт прибавях по 2 лъжички от новия и така с първите 4-5 продукта. После видях, че няма реакция и го карах по-смело. Направо сега си мешам по колкото ми падне. Ама това щото си ги правя основно, аз а готовите ползвам, когато нямам от съответния продукт. Примерно купувам си пъщърнак, тиква, моркови (понеже не мога да намеря хубави и пресни български) прибавям към това, което имам. Стават чудни манджи. Чак на мен ми харесват. Последно правих тиквичка в картоф и печена чушка. Много му хареса. Чак на мен ми се услади. Ама като сложа АМ и вече не му се кефи толкова.
Иначе наддал е около 500 гр и 3 см. за последния месец. Не се знае точно колко наддава вече, щото го мерим със мен на големия кантар при педи и е малко... Вече сме 10600 гр. Пак добре, че не е стигнал 11 кг.

Хайде до утре, че едвам гледам. Дано поне утре е слънчево, че вече ми писна от тоя дъжд.
Ние вече сме в Трявна при баба ми. Нямах време да пиша, че то докато стегна багажите и.... нали се сещате. Пък после докато се установи катуна....