Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 960
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, момичета!
Хайде да поднеса днес кафето и закуската:

Честити месечинки на Дивна и Ева! Да растат здрави и весели дечица!

Кокосче, много е хубаво столчето на Вики. Да папка послушно в него  Wink
Честито зъбче на Елина на Кибер Кат.
Евжени, честито ви пълзне. Ние пък не пълзим, обаче си ядем краката с такова усърдие  Wink Wink Wink
Ралче, много неприятно за колата. Случват се такива неща  Sad
За кашите - и аз купих на Слънчо млечна, безглутенова, но ще и дам, все пак е направена за бебета над 4 месеца, а ние утре ставаме на 6. Така че не мисля, че е проблем да и я дам.

Ние в четвъртък сме на консултация. Ще и вземат кръв за изследвания и трябва да нося урина. Купих колекторчета за урина, да видим дали ще се справя  newsm78.

# 46
момичета, аз си мислех че сте ни забравили, а вие така топло ни посрещнахте, благодаря  Hug Heart Eyes
ето снимки от нас (цяла сутрин ги подреждах, накрая пак неподредени останаха  Mr. Green) - Кръщене, други от последните месеци.

Той ако ще и пет буркана ппюре да изяде пак си иска да суче после. Имам чувството, че изобщо не го смята това за ядене, а по-скоро за забавление.
и при мен беше така. стигнах до извода, че човека е жаден след пюрето, а с кърменето е свикнал да си утолява жаждата. и понеже исках да заместя хранене и да не го кърмя му давам малко вода или чай   Peace .

П.С. разгледах всички снимки от общия албум, страхотни бебета имаме. А за следващата среща се записвам още отсега, много приятна компания сте се събрали.

# 47
Здравейте, отдавна не съм писала сигурно сте ни забравили.
Доника,   bouquet за темата.
Ние сме добре, започнах да и давам пюренца, но по малко за да ги опита. Добре върви за сега.
поздрави

# 48
  • София
Тъй...доклад след днешната консултация - Кюфтелинчо е качил за 1 месец 800 гр и вече е 8.800 и +2 см = 69...Вместо да намаляме каченото го увеличаваме, ама...Взеха му кръв - тъкмо ще се види какво е положението преди захранването(3 лъжички не ги броя от вчера за ядене Simple Smile )
Питах за АМ в зеленчуковото пюре - каза, ако е купено да не слагам. Да слагам само в тези, които аз правя. За млечните каши - да не се притеснявам - съобразени са.
Ели, Хриси как "плющеше " Слънчото...и за още питаше. Вносните така и не ги заобича. Да видим Георги как ще е.
Данче, супер снимчици Hug

# 49
Писах, писах и го изтрих  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Данче, тъкмо щях да те подканя да пуснеш сними, за да не го направя аз  Joy

# 50
Здравейте, януарски майчета! Мислите си, че ние с Ивка сме ви забравили  Grinning, но ние всеки де си мислим за вас    love001, както и ви държим строго под око  smile3521 Hug Не сме пропуснали нито една снимка на изцапана с пюренце мъничка муцунка или малка манекенка, нито едно клипче на лазещо януарско мъниче, нито една важна екзестенциална тема!

Айде познайте къде сме сегааа? smile3534
Ако сте видели кърмеща майка на новите пейки на Витошка, аз ще съм била. smile3521

След първоначалната еуфория от пристигането ни, се оказа, че ние не си принадлежим  Laughing и че няма отърване от роднини, които искат да ни видят - най- вече разбира се Ивка. Grinning А тя бързо докосва всеки един с вълшебната пръчица на чистата си бебешка усмивка и всеки един роднина или приятел е омагьосан за секунди  Crazy.

Стискам палци днес и чакам радостни новини от Буболече Мече!
За Петя много се радвам, че всичко е наред и даже вече си представям как ще носи с гордост високи токове като фина мини мацка(аз лично такива съм обувала само на абитуриенския си бал, иначе все си бях и съм по-висока от всичките ми познати мъже, освен от братовчед ми, който все пак е 210 см висок  Laughing. Значи Бърборанчето е време да се успокои и да започне да се наслаждава на чудесните мигове с бебе Петя, защото те отлитат безвъзвратно и докато се обърнем и децата ни са вече тийнейджъри  Crazy(моят даже се оказа, че вече и приятелка си имал  Laughing!) Hug Имате страхотен аватар и вие, и Любито също!
На Еспа благодарности, че отново се е сетила за нас!
Гледам някакви главни букви в мненията на Мини са се появили... Laughing А у тях е такава весела лудница с пълзящо бебе и скачащо манекенче по дивана! Crazy
На Били да кажа, да си дойдат за повечко време(примерно месец) тук и да преценят дали им харесва.
За млякото в пюретата на мен англ. сестра ми каза да слагам кърма в пюретата, като първо кърмя, после давам пюре с кърма и после пак предлагам гърда.
За маслеността на млякото ми казаха прясното мляко след годинката да е пълномаслено.
Доника, уж от 1-ви август щяхте да се захранвате...  Laughing Хайде дано да ви харесат пюренцата, както млякото на мама и да папкате без проблеми!  Hug  Последната снимка от албумчето в стил "героите са уморени", много ми хареса! Hug
Ивка май ще е най-късно захраненто бебе от януарската компания, като гледам, въпреки че баща ми вече успя да й предложи малко пъпеш Twisted Evil, но на нея не й хаареса! Борбата за поемането на няколко глътки вода в жегите продължава, за сега опитите ми са възнаградени само с оляти блузки с вода, но аз не се плаша - имам половин куфар с бебешки дрехи. Laughing, а и е чудесно дрехите на балкона да съхнат за няколко часа, както и е чудесно да се ходи бос по сандали, да се вдишва освеженият Софийски въздух след превалелия юлски дъжд... Ама хайде, че пак се отплеснах...  Laughing

Цунки, гунки от нас с Ивка! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:00 от yagodka

# 51
Здравейте!
Честити месечинки на Ева и Дивна!
Мървет,радвам се че писа Hug.Скоро си мислех за теб и че много рядко пишеш вече Rolling Eyesкакто и доста други мами Simple Smile
Ягодке,добре си дошла в Бг-то.дано престоят ви тук бъде много приятен и за двете ви!
Ние продължава ме да сме със запек.Вчера беше само на кърма,днес пак  така,но засега резултат няма ooooh!не знам как ще е караме така и ако не се изходи дали да продължавам със пюретата или... newsm78

# 52
  • София
Ягодке, и кога Викитата и Гого ще разходят Ивка из Западния или градинката на св. Троица? Ми не ми се чакаше 2 седмици още, за да захраня на 6 - не мисля, че е фатално Wink

# 53
здравейте,
да не сте ме забравили Crossing Arms
ние сме ок.Евгени вече яде всякакви пюрета, че и месце от скоро. вече смених Аптамил 1 с 2, а тия дни ще въдеда и глутена,че предпочитам да давам кашите в бурканче. опитвам и да минем на 4 хранения, но не става всеки ден.
той иначе се чекне постоянно и не застава по гръб...едва му сменям памперса.оня ден бяхме на консултация- 8кг е и е 71.5см.
хайде приятен ден, че още не сме се наканили да излизаме Laughing

# 54
  • София
Здравейте,
Дони- благодаря за отговора за кашите, щом са съобраени, ще й давам, да видим дали ще ги хареса. Браво на юнака за мерките Heart Eyes
Киша- радвам се да те видя Hug, липсваше Hug
Ягодка- това важи и за вас с Ивка, да я нацелуваш от мен Heart Eyes
Лубито- този обрив може и да е от топлото време Rolling Eyes, след като си и спряла кашата, атой продължи, значи не е от нея. Целувки на Кари от мен Heart Eyes
Да ви попитам, на ЙоЙо от вчера едната ноздра на нослето и е запушена и не може д адиша като хората, гледах, няма видими секрети, ама се усеща, че има нещо...звъннах на педито, тя каз,а че това едва ли е класическа хрема, а по-скоро наистина насъбрали се повече секрети по-навътре в каналчето и да купя някакъв физиологичен р-р на спрей да пръскам с него, в нашата яптека имаше само някакъв Римомер, взех от него, дали е хубав, някакви отзиви Rolling Eyes
Хубав ден от нас Hug  bouquet

# 55
РАДОСТТА МИ Е ГОЛЯМА,BUBOLECHEMECHE СТАНА МАМА НА ПРЕСЛАВА Heart Eyes
Веси ми писа към 13 ч.,бебока тежи 3120 гр. Да ни е жива и здрава малката Преслава!Тя днес има двоен празник,понеже е и рожденичка!Весиии и тук ЧРД! Hug   bouquet

сега ще ви прочета назад и ще се включа и по другите въпроси Blush

# 56
  • София
Еййййй, Дани, страхотна новина Grinning Grinning Grinning Grinning
Да е жива й здрава малката Преслава и да радва мама и татко  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Ей , супер са радвам за Буболече мече! Данинце да я поздравиш много и да е жива и здрава Преслава!!!
Появиха се мами, които бяха позачезнали- Мюрвет, Ягодка, Киша. Много ви се радвам  Hug Киша, аватарът ти е много купонджийски  Laughing Laughing
bili_bili , и аз четох някои мнения от темата за завръщането. Дано да вземете правилното решение за себе си, мнения иначе много.
Въпросче Аз трети ден давам ранни моркови на Хип. Постепено увеличавам количеството . Кога ( горе- долу на кой ден) се стига до цяло бурканче- малко, 125мл.?

# 58
Данинче, наистина страхотна новина. Да е жива и здрава и много да радва татко и мама!
Пепи, аз давам едно бурканче в рамките на 3 дни, като всеки ден е повече. В момента не съм дала цяло бурканче, целта ми е да я запозная с нови вкусове и да видя дали има реакция, от следващия месец мисля да давам цяло и да заместя хранене.Това е моя начин, не знам дали е правилен, но за сега всичко е наред.

# 59
Въпросче Аз трети ден давам ранни моркови на Хип. Постепено увеличавам количеството . Кога ( горе- долу на кой ден) се стига до цяло бурканче- малко, 125мл.?

Йоана още не изяжда цяло бурканче,споко Crossing Arms,а е захранена от месец вече. #Cussing out И каша следобед отказва,не я кефи и не знам вече какво да я правя,иначе цицата яко я смуче Mr. Green,така,че не знам.
Ралче,Йоана е със запушен нос и леко покашляща от няколко днии вече.Док каза фарингит.Промивам с физ. р-р (няма значение каква марка),обилно промиваш,после с аспиратор и след това Ксилометазолин 0,05% ккапя,за да диша добре,че през нощта й се запушва много.А си е ок,жизнена е няма Т,но тоя нос я съсипа Hug А за кашата...не зная..,моята е безмлечна,но пак не я иска #Cussing out.Странното е не,че не ги яде,но сякаш я мързи да яде с лъжица newsm78.Има някои,които категрично ги плюе,а други просто с 1000 салтанати ги яде,но ги яде,максимум 100 гр. Crossing Arms
Бягам,че реве Hug
Уелкъм на Мюрвет,Данче и Киша.Липсвахте ни.(Данче,супер са ти момчетата Hug Heart Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт