Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 17 005
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Да е жива и здрава мъничката Преслава, а мама Буболече да се възстановява бързо  Hug Буболече чакаме снимки  Hug Hug Hug
Ягодке, добре дошла в БГ  Hug
Дени, не знам до къде сте със захранването, но магическото пюре за запека на Петя се оказа броколи + тиквичка!
Киша, много готин аватар Hug Как е Евгени? дай да видим колко е порастнал малкия мъж, не го крии  Joy
Пепи, аз се ръководя от Петя ако и хареса още на 2-3 тия ден давам цяло бурканче.
Какво друго да ви кажа...освен, че Петя днес беше участник в екшън сцена. Полицията дойде, защото група от  3 майки с 3 деца (включая мен и Петя) нарушаваха обществения ред, седейки в градинката пред съседния блок  Joy
Мюрвет  Hug Зарадвай ни с някоя снимка на Ада  Hug

# 61
Честита радост на Буболече Мече! Да й е жива и здрава малката Пресвала, да расте щастливо и безгрижно дете!

Киша, Данче, Мюрвет, определено липсвахте в темата. надявам се да сте по-активни  Wink Wink Wink
Ралче, промивки прави с физиологичен разтвор, какато ти е казала данинчето, без значение е марката. Аз си купувам една банка и после с малка спринцовка слагам в ноздричките. Когато имаше повече секрет и слагахче капки от урбазон и физ.разтвор, но все пак това ни го предписа док. Така че, ако се задълбочи хремата, се консултирай. Дано бръзо да се оправя малката Йойо.

Данинче, и Александрина покашляше така преди 2-3 дни. водих я на преглед нищо й няма, нито на гърдичките, нито гърлото. Давах едно билково сиропче беба Ц и да чукна на дърво почти изчезна кашлицата. Дано всичко да е наред, че нали имаме ваксина в четвъртък.
Данинче, и ние не харесахме особено вкуса на оризовата безмлечна каша. Аз довабях в нея няколко лъжици плодово пюре и така я ядеше. Но в крайна сметка от цялата кутия, ако е изяла 1/3 не повече и понеже мина месец откакто я отворих, няма как да и давам повече от нея, се чудя сега за какво да я използвам, нещо може в някой сладкиш да и намеря място  Wink

Пепи, аз захранвах по същия начин - първия ден 2-3 лъжички, после 6-7, после 10-12. Горе-долу месец след захранването изяде цяло бурканче моркови на Хипп. Сега на обяд яде по 120-130 гр. зеленчуково. Имам чувството, че ако продължа да и давам, няма да откаже  Wink.

# 62
Ех, че хубава новина... БобулечеМече, да сте много щастливи с малката Преслава!

Данче, добре дошла. Аз имам таен агент, от когото съм се осведомявала за вас Wink Тук Гери може да се разпознае в ролята на агента  Mr. Green

Ягодке, Витошка Витошка,... ама тука си имаме по-големи красоти по нашия край - Света Троица, Западен парк Wink Като ви се нарадват роднините и ви пуснат за някой час свиркай да се организираме  Peace

Пепи, според моята педи като започна захранването със зеленчук например, трябва до 7-10 дни да съм заместила хранене и да давам 150гр. пюре. На мен това ми се вижда абсурдно. А и Виктор не мисли така Simple Smile От месец и 1-2 седмици се захранваме и сме до под кривата круша. А и ако увеличиш много бързо твърдата храна има голям шанс да се запече (както стана при нас въпреки не чак толкова големите количества).

Данинце, да не би пък да и е безвкусна кашата като е безмлечна? Аз взех млечна на Милупа и му хареса горе-долу. А добавяла ли си мляко/кърма да пробваш как е? Или пък плодово пюре някои слагат....

Киша, какъв е този аватар  hahaha Пиянка такава Simple Smile Чакай да коментирам аз снимките, които показа преди време, че тогава не успях. Евгени и Дари изглеждат пораснали, а ти една слаба ми се видя Simple Smile пу-пу  Peace

# 63
Какво друго да ви кажа...освен, че Петя днес беше участник в екшън сцена. Полицията дойде, защото група от  3 майки с 3 деца (включая мен и Петя) нарушаваха обществения ред, седейки в градинката пред съседния блок  Joy
Laughing и какво точно правехте???  Party
Благодаря за отговорите, ще търся златната среда  Wink Отворена съм и за други мнения  Grinning

# 64
Честита дъщеричка на Буболечето, да и е жива и здрава   bouquet Какъв по-хубав подарък Simple Smile

Пепи, значи по книга количеството е следното - 1ца отпред, 0 отзад, ж средата месеца на бебето, т.е за нашите 6месечни - 160 грама е дажбата Simple Smile Като заместваш хранене то се прави за 10тина дни - 1 лъжица, 2 лъжици и т.н. до достигане на цялата дажба. Предполагам знаеш, а и на етикета пише, че отворено пюре е годно до 3 дни в хладилник. Разбира се това е на теория, на практика - каквото детето каже Wink

Кокосче, Гери е и мой таен агент, осведомяваше ме с новини от форума Simple Smile

# 65
  • Русе
Ягодка,  welcome! Честита радост на Bubolechemeche! Ралче, мерси, много целувки и от нас на Йоанна! А сега да се похвалим с какво се сдобихме вчера:

на мама морячето  Heart Eyes

# 66
lubito , много сте морски, пу- пу  Heart Eyes

# 67
lubito , много сладко моряче си имаш, хайде, да не ви мислим, готови сте за моренце  Hug.
Като сте почнали със снимките ето една и от нас, с една нова шапка, която обаче хич не и хареса и всячески се опита да си я махне. Явно нещо моделът не е достатъчно фешън  Wink Laughing

# 68
lubito, eli страхотни кукли  Hug
Пепи, ще опитам да разкажа накратко, че Петя се събуди и си иска своето Simple Smile
Пред съседния блок има градинка, в която се събираме маиките с бебчета. Днес аз, Данчето и още една съседка отиваме в градинката, а от балкона на 3тия етаж  една лелка,крещи да се махаме, защото това е частна собственост и и пречим. Ние културно я помолихме да не крещи, защото бебетата спят и и казахме, че няма да се махнем защото това е обща собственост. Навлязохме в безмислен спор, в който тя размахваше нотариален акт ( в който пише, че като собственик наапартамент има идеална част от дворното място) и заплаши, че ако не напуснем ще извика полиция. Излезе и човек от рекламната агенция (намираща се на приземния етаж на блока) и попита госпожата, с какво точно и пречим. А тя отговори, че който има деца да си ги гледа, тя не била длъжна да ги слуша (подчертавам, че никога никоя от нас не е оставяла бебето си да реве и да плаче). Госпожата отиде да извика полиция, а човекът от рекламната агенция ни донесе кутия бонбони 'в знак на несъгласие със становището на госпожата". Госпожата продължаваше да виси и заплашва от балкона, а една майка от същия блок я помоли да млъкне и каза, че ние сме нейни гости. След малко дойде полицията. Полицаят попита ние ли сме подали сигнал за нарушение на обществения ред, а ние му казахме, че ние сме нарушителите. Той се изсмя, но запази самообладание и обясни на госпожата, че нарушение на обществения ред не е констатирано. А ние се чудехме да плачем или да се смеем...Единствените посетители на тази градинка сме ние, разбирах да мърсяхме и да си разхождаме кучетата, а ние водим бебета в количките си....С такива хора в БГ за къде сме  #Cussing out

# 69
Бърборанче, нямам думи , какви ли не  Twisted Evil  хора има.
Ели , голяма кукла си имаш. Сладурана голяма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ние имаме шапка, и си я търпим, трябва да направя някоя снимка.

# 70
Честито на Буболече! Да е жива и здрава Преслава и много радост да носи!

Ама големи нарушители на реда в тоз форум, беее Joy Бърборанче, да не ви арестуват следващия път hahaha

# 71
Мда, унизително беше, смешно и тъжно. Направо я съжалих тая жена, да дойде да гони майки с деца  Rolling Eyes

Двете сладуранки по-горе са страхотни!

# 72
Здравейте, честито бебче на Буболече - мече и много да я радва дългочаканата щерка  Hug

Благодаря за честитките по случай половингодишнината на Дивна, по тоя повод правя едни индийски сладкиши, но виртуално ви черпя  

Престъпнички си имаме в редиците значи, какви хора, ей, ще си разхождат бебоците навън, тц,тц,тц....

ето и малката кукла как папа крачета

а тук на плажа, с големите хора и кучета

лек ден

# 73
Честито на Буболечемече,да сте живи здрави и много да ви слуша и да папка малката сладурана.
Хубаво е когато мечтите се сбъдват нали Hug

# 74
Честита половин годинка на Дивна и Ева!

Бубулече Мече, да ви е жива и здрава малката Преслава! Много да ви радва! Бързо възстановяване!

Cyber_Cat, честито ви зъбче
Kokonut, честита придобивка
Evjeni, браво на малкото момче
Данче, много са ти сладки дечицата. А последната снимка в столчетата, дето си държат ръчичките е адски мила
murvet, успех в захранването
Доника, защо пък в купешките да не слагаш, а в твойте да слагаш мляко? Нещо ми се губи логиката newsm78
Оуууу, Ягодке, добре сте дошли!
deni_d81, дано бързо му се оправи коремчето на малчо. Би трябвало от кърмата да се оправи, или може би с някое разхлабващо пюренце – тиква, круша newsm78
barboran4e, лелее, не знае човек да се смее ли да плаче ли.  Какви хора има! Малко ми стана жал за жената – болна е явно
lubito, страшна морячка си имаш
Ели, страшен бонбон е Александрина
Мери, месечинката ти много пластична. Как само сладко смуче краченце

Я да питам аз – в кашите какво рафинирано олио слагате? Аз нещо рапично не мога да открия, ама може би не съм гледала добре

Хубав и усмихнат селдобед  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт