Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 977
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
хайде да се разпиша и аз, яе пак ще ме домързи Simple Smile

сусу, добре дошли!

моите мъже пак са болни ... и 3мата  #Cussing out Бебо е леко хремав, а Иван и мъжа ми се надпредварват да кашлят. Иван е и с Т, та май пак ще пие антибиотик Sad
Ние ходихме с компания в едно троянско село, и бебо беше с нас. хубаво си изкарахме, а той се показа какъв кротушко ми е, всеки го мачка, гуши, едно куче му хареса крачетата и играчките, а вечерта се вмъкна и в стаята, беше полегнало на леглото и го пазеше. добре че бебо си спи в преносимата кошара. топнахме го в басейн, но май се поуплаши. ще покажа снимки като кача Simple Smile

приятен ден!

# 196
Не мога да се сдържа да не споделя това:

Ето така намерих Вики тази сутрин!!!!!  Crazy Продължава да ме шашка това дете. Да не си мислите, че съм го оставила там... Неееее!!!! Спеше си най-кротко ВЪВ количката!!!  Laughing По едно време отивам да го видя. Надзъртам първо през леко открехнатата врата и що да видя - количката се мести напред-назад  Shocked тварям вратата и от земята ми се е хилнала физиономията на Вики  Mr. Green Еййй изтръпнах. А дори не съм го чула да е паднал, не е ревал....  newsm78 Човека е бил толкова заинтригуван от гумите на количката, че е забравил да реве  hahaha Нямам идея как я е постигнал тази акробарика  ooooh!

# 197
# 198
Привет за малко искам да ви почерпя за нашата половин годинка  като се върна  в София ще се включа пак че тук в Якоруда нямам компютър . Сега съм при една приятелка за да ви пиша Hug Hug Hug HugДоста има да чета.

# 199
Kokonut,разказът ти ме развесели.по този повод да попитам нещо-вашите мъничета пълзят ли вече или само се местят по земята,търкаляйки се?София прави някакви упражнения,с които успява доста добре да обиколи цялата стая,но не мога да го нарека пълзене.иначе си надига дупето,но все още не се е досетила,че трябва малко и краката , и ръцете да включи.

# 200
Kokonut, е направо отрепахте рибата    Joy Joy Joy
susu, Тони лази всячески и се изправя на колена постоянно, това му е фикс мания
Вчера го слагам да се къпевъв ваната, кака му го пази и почва да крещи. Отивампри тях и какво да видя

и си се  клати напред-назад. Еее нищо общо с акробата на Kokonut
Доника, очите са като на сестра му. По тава си ги познавам децата.

# 201
Евжени, много сладък Антонио!
Ралче, и Йотата не отстъпват  Wink

бебче , Честита ви половин годинка!
Кокосче, направо ме изуми  Shocked с разказа си за " пътешествията " Вики! Гледай да не излезе някой път на улицата, докато ти си в другата стая  Laughing
susu , добре дошла! Ние не пълзим, само се обръщаме от гръб по корем.
Данче , дано бързо да се оправят твоите мъже. И моят батко още е болен, не подейства единият антибиотик и сега сме на по- силен. Ох, много е гадно с тези болести.
Със захранването и аз мисля по- смело.
Вече имаме опит 9 дена и засега е яла морков, картоф и тиквичка. Следващото мисля да е тиква, а след около седмица да дам и някой плод.

# 202
  • Варна
Добро утро! Напоследък май сте по разходки или на море. Многооо слаба активност! А ние си стоим в къщи, че многооо жега:)

# 203
Добро утро момичета!
Честито на всички месечинки  bouquet
Мим,мерси за закуската.
Данче и Пепи,да оздравяват мъжете ви бързо.
Евджени,голям сладур Антонио,как се е хванал здраво за коритото Heart Eyes
Ралче,адашките са супер мацки Heart Eyes
Мила,Вики много палав Crazyнаправо ме изуми Crazy
Добре дошли на новите маметаСусу и Сиси.
Иначе с Марио сме добре,ходим на разходки   по хладното,миналата седмица се видяхме и с Green eyes,Анчето голям бонбон  Heart Eyes
Имаме си вече трето зъбче/горен резец/ toothчакам и това до него скоро да пробие венеца,опитва се да пълзи, но дупето му пречи,:mrgreen:успешно се търкаля,
Със захранването-от 2-дни давам месно ,заешко и зеленчуци,прави едни физиономи Mr. Green,но определено си харесва кашата отколкото пюретата,след 2 седмици ще включа и жълтъка.
Лек и прохладен ден на всички Hug
Редакция:Сега напипах венеца,и 4-тото зъбче е избило Crazy Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:44 от desisladka

# 204
Здравейте, момичета,

наистина слаба активност тука, много разходки, вече повече занимавки с бебоците... и  и ние така. аз си ви чета, да не мислите, че изпускам нещо да не разбера, хахахаах.

страхотни снимки на бебоци и Коконът - значи Виктор вече ти показва колко активен ще е. Евжени - малкият е страхотен и много подвижен, ние сме малко по-мързеливи.

Ягодка - видях, че си със Силвър Крос количка - и аз така, ти доволна ли си?

Доника - много добре изглеждаш - отслабнала си много - от преди съм те виждала по снимки, а малкия мно000го прилича на теб.

Сусу- добре дошла. Каза, че живееш във Виена. не съм ходила още там, но за септември искам да направя една почивка по забележителности и се чудя между Рим и Виена - изборът ще бъде решен от цената на билета, хахах.

Данче - съчувствам ти, дано скоро да се оправите.

Елена - Марти има ли резултат с изакването? Аз ходих вчера на консултация, че утре заминаваме на свобода за 2-3дена. ако знаеш как от вчера дебна за урина, хаха, без успех....

имам едно питане и много се надявам да споделите ако имате идея - Дивна много често си перва ушите с ръка и педи каза, че е ушна кал. Предписа ни едно лекарство, но е много ново - CERUMEN. търсих го по аптеки и няма, няма. ще и звъня да каже някой илач - лекарство, че не искам да експериментирам за ушите с нещо толкова ново, че чак не са чували за него фармацевтите. Някой да има опит?

ние сме добре иначе - малката за месец е сложила само 200грама и сега е 7300, но педи е доволна и каза, че е нормално лятото. иначе сме 68см - та супер в норма. днес дадох маааалко каша - био каша с плодове и киноа. тя иначе моята кукла отваря уста като и давам, но аз давам микродози. а днес и дадох около лъжичка - голям смях. жалко, че батерията на апарата ми беше изтощена...

леле, стана роман, лек ви ден

# 205
  • София
Доника - много добре изглеждаш - отслабнала си много - от преди съм те виждала по снимки, а малкия мно000го прилича на теб.
Заслужи си почерпката Laughing За отслабването - ако има желаещи - давам фитнес инструктор под наем. В смисъл на мен пари няма да давате, а на него за въртележки, колички и тн...В процес на учене на каране на колело сме и...някой трябва да го бута по баира, и да тича след него надолу, че що е спирачка не знае, а улицата ни е стръмна  Joy...
Деси, вече знам какво ще готвиш за вечеря - пържолиии. Тия 4 зъба трябва да се използват Simple Smile
Бебче, като спомена Якоруда и нахлуха едни спомени в мен за хижа Трещеник...Бяхме на екскурзионно и беше голям купон тогава...
Аз съм леко попритеснена, защото точно когато не трябва моя Убавец пише, като му давам бутилка с вода...А точно в събота ще е изцяло на хранене от шише, че ние с тате сме сватбари в Пещера...Довечера ще го пробвам едно ядене от бутилка, че малкия цицоман имитации не уважава - какво ще правя не знам.Е, в краен случай ще го вземем с нас...

# 206
Здравейте и от мен!Приспах София и сядам да се разпиша.Забравих да ви се похваля,че преди 4 дни се появи първото зъбче-долу вдясно,слава Богу без проблем.
merrygold,със самолет ли мислите да пътувате като говориш за цената на билета?по този повод sky europe редовно правят намаления,така че може да си потърсите от сега ако знаете точно кога искате да пътувате.ние летим редовно с тях към бг.относно забележителности и Рим,и Виена имат какво да предложат,така че сега едното,а после другото Laughing.относно лекарството за ушна кал,досега не бях чувала,че има подобно нещо,но много пъти съм чувала,че даже не трябва да се прекалява с клечките за уши,ушната кал сама излизала като се събере повечко.при София ми се случи на 2-3 пъти да изпадат топченца с ушна кал от ушенцата й,въпреки че аз й ги чистя с бебешки клечки за уши.явно някъде навътре се събира,незнам.вече какво ли не измислят.
При нас днес е топличко,около 30градуса,което за тук е жега,това лято има повече дъжд отколкото слънце.лек ден на всички!

# 207
сусу - със самолет, да, то как иначе да се подложим на нечовешко пътуване през родната държава, после Румъния... само ако имам каравана или кемпър бих тръгнала така на път.

за ушната кал - педи каза, че няма как да се маха с клечки защото се образува много навътре, но то и аз съм си виновна - всчка вечер след баня ги чистя и по този начин не съм позволила на ушната кал сама да излезе. чистене на уши казват, че не трябва да е повече от веднъж седмично....

Дони - значи такава била работата, хмммм, да взема да се огледам по улиците за някой фитнес инструктор ли, не за друго ама си ми далече, хехе

# 208
  • София
Кокосче, жестока история, че и документирана-браво, браво, голям майтап Joy
Desisladka, честито 3-то зъбче Hug
Данче, дано бързо оздравяват твоите мъже Praynig
Хубав ден  bouquet

# 209
Привет! Исках да ви питам дали ще слагате новата ваксина Синфлорикс?Едни педиатри казват, че била задължителна за деца,които ще ходят на градина, а други пък казват, че излишно натоварвала организмът. Аз в четвъртък ще се консултирам с нашата педиатърка.

Общи условия

Активация на акаунт