Хей лъжичка, хей ги две, хапва си пюре януарското дете

• 16 980
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
набързо да кажа за ушите - НЕ се чистят! само се обира леко с клечка излязлата навън ушна кал, без да се бърка навътре в ушния канал. с бебешките клечки само проблем може да си докарате, те бутат навътре ушната кал. мариголд, кажи на педиатърката че не го намираш туй изписаното, пък ако мислиш че ще си по-спокойна, направо искай направление за унг, че ушите хич не са за подценяване. (в момента и аз съм с ушни проблеми, нищо сериозно, но мнооого неприятно и дразнещо)

ставам, че Спас си чака манджата, после ще коментирам и друго Simple Smile

# 211
  • София
Здравейте, момичета
Благодаря ви за милите думи за двете Йо-та, наистина Йоанка на Данинцето е истинска принцеса, а моето ясно, че щом си е моето гардже, за мен си е хубаво Mr. Green
Искам да ви попитам- дали мога да й давма вече на Йойо пасиран пъпеш, тоест пресни плодове Rolling Eyes, тя е вече на 6 месеца....защото много ми се иска д ай дам, и то точно пъпеш, че сега му е сезона newsm78
Деси- честито зъбче  bouquet, ЙоЙо няма още нито едно Crazy
Данче, дано да с еоправят бързо всички
Добре дошли на Сусу и Сиси  bouquet
Мери- аз нали имам везна, и меря от време на време ЙоЙи и тя е наддала смао 200 грама за 25 дни, ама явно е нормално вече по по-малко да наддават.
Хубав ден от нас  bouquet

# 212
хапна ...Simple Smile

по повод на снимките на коконут и евжени - страхотни са, някои деца ме изумяват с умения.

деси, честит ви 4ти зъб, на Спас 2та ги чакам от 2 месеца  Crossing Arms

дони, твоя инструктор не е ли на ясла  Grinning

ралче, и аз мисля да пробвам пресен пъпеш, хубу ме подсети  Peace

бейбибой, не съм я чувала тази ваксина  Thinking

пепи, и на вас бързо оздравяване. аз още не съм почнала аб, правим инхалации и до утре се надявам да има подобрение (или поне да не се влоши   Praynig)

и последно, Спас за 20 дни е качил 20 грама  Crossing Arms ще увеличавам дозата на манджите.

# 213
Десисладка, доста се е озъбил Марио  Laughing Безпроблемно ли му излизат зъбките?
merrygold , нали ще споделиш после с нас какво си избрала  Wink ? Рим или Виена???? Аз бих избрала 1-во Рим и после Виена ама кой ме пита всъщност
Аз ушите много рядко й ги чистя и гледам да не ровичкам навътре.
Исках да ви питам дали ще слагате новата ваксина Синфлорикс?
Аз сега я чувам, за какво е ?
Едни педиатри казват, че била задължителна за деца,които ще ходят на градина
Това не ми звучи много убедително. Има деца и вкъщи да стоят , пак се разболяват.

# 214
  • София
Тая ваксина пък за сефте я чувам... newsm78
Данче, на ясла е, а в петък ще е и абитуриент, понеже го изписват от яслата. В неделя заминава командировка при нашите Simple Smile

# 215
За почистването на ушите - аз на баткото всеки ден след баня му чистех ушите, после четох във форума, а и от едно друго място научих, че въобще не се чистела ушната кал, а сама си падала. Сега при Ивка само избърсвам хубаво ушенцата след баня, а иначе от време на време забелязвам, че от ушенцата си излизат малки топченца ушна кал.
merrygold, това лекарство по всяка вероятност разтапя ушната кал, така да се каже. Моят мъж имаше такъв проблем веднъж, даже не можеше да чува добре с това ухо. Един препарат му помогна за минутки, мисля, че и този, вашият e нещо подобно. Иначе Ивка обича да си мачка ушенцето, докато суче, но аз също съм го правила като бебе и не го отдавам на ушна кал. Peace
За количката, тази за мен е дъ бест! Peace С баткото количката ми беше втора употреба и дръжката ми беше до колената  Laughing, толкова ниска, че ужасно се прегърбвах. Тази я видях в един магазин, когато бях в края на 6-тия мес. и си казах: тя е! Ивка я хареса от първото поставяне в нея. До края на 2-рия си месец спеше ден и нощ само в нея. Сега с удоволствие продължава да заспива в нея и вкъщи, и навън. Единственото й неудобство е, че е доста тежка и в БГ установих, че на много места се налага да се вдига, за да може да се премести, или слезе по стълби, както е и доста широка, т. е. едвам се побира в асансьор за 4-ма човека. А и да ти кажа нещо смешно: ние първо количката бяхме купили, а после колата я избирахме с голям багажник, за да може да се побере количката в нея. Laughing
За Рим или Виена, (да не пропусна да си кажа мнението  Laughing), аз във Виена не съм ходила, но Рим е моят град, така да се каже - толкова история на едно място, толкова много забележителности, толкова много красоти, толкова много топлина и разбира се паста и пица...  Grinning Peace
ral4e:), Ивка пък миналия месец само 360 гр. беше наддала, но казаха, че е нормално. Peace
Кокосче, Вики голям сладур!  LaughingНаистина не се знае какво може да се очаква от тези малки човеци! Peace

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 17:29 от yagodka

# 216
малко морски снимки от нас

цветя за мама
манекенка
бански на цветчета Simple Smile
кърмачката

поздрави на всички, връщам се да ви чета

# 217
Здравейте момичета!
Не съм влизала в темата от няколко дни, че си имахме гости - сестра ми, и по цял ден бяхме по разходки, вечмер на коктейлчета с бебка до 10 часа, не по-късно  Wink Много добре си изкарахме, а Александрина така се радва на леля си. Сега пък ми предстои голямото приготвяме на багажи, заминаваме за месец на Разлог при родителите ми и сами си представяте колко багаж ще имаме - количка, столче, вана, дрехи, играчки, абе чудо.

Кокосче, опасен е твоя Виктор, как така е успял да излезе от количката, идея си нямам, страшно акробатично дете, моята буболечка няма никакви намерения да обръща изцяло, правим го само на страни, каму ли да излиза от където и да било  Laughing

Усмихнатото Сиси, и аз много се притснявах от първоначалното въвеждане на пловоде, зеленчуци, голяма каша ми беше. Аз процедурах така, изредих няколко зеленчука, после плодовете, след това взех да ги редувам - 2 дни плод, после зеленчук, а след месец от началото на захранването почнах да давам зеленчуково на обяд и плодово като десерт следобяд. Както и да направиш няма да сгрешиш. Дано бързо да минава хремата на Калоян, много силни прегръдки на сладкото момченце от нас  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug.

Двете Йоанки са много сладки, куклички малки  Heart Eyes

За почистването на ушите - след баня с клечка с ограничител лекичко почиствам , без да бъркам. Тази ваксина и аз не съм я чувала, ще попитам педиатърката за нея  newsm78
Излезе ни изследването на урината - в първата имаше белтък, бактерии и какво ли още не, но аз я занесох в лабораторията близо час след като бебка се изпишка. Преупредиха ме, че няма да е точен резултата, ама аз им казах да я изследват, та освен притеснения, друг не постигнах. Днес пуснахме втора урина, чиста е, няма проблем, слава Богу.

Ох, момичета, като чета вашите деца по колко зъба имат, ние още нямаме, кога ще никнат тия зъби не знам  newsm78

Сега видях снимките на Мини - леле страхотни сте, голяма бонбона е Стефания , как позира само, а Преслава какво кротушанка сладка е Heart Eyes

# 218
Миниnewsm74 са твоите бонбони!
Ох, момичета, като чета вашите деца по колко зъба имат, ние още нямаме, кога ще никнат тия зъби не знам  newsm78
Ели, има време, спокойно! За мен лично, колкото по- късно, по- добре, особено като кърмиш.
 Както ще те няма цял месец , не виждам скоро да си направим срещичка  Grinning, но здраве да е .

# 219
Кокоске , опасен този Вики  Hug

Деси , много бързо му изкочиха зъбките на Марио , браво . А плачка ли много , беше ли раздразнителен , когато му никнеха ?

Мини , к' во ще ги правите тези манекенки ,не знам. Прекрасни са ! Приятна почивка !

Патилинка не се е включвала скоро , но се засичаме да четем  с нея тук Hug

susu , добре дошла . Покажи малко ваши снимчици , за  да сложи Доника на първа страничка  Hug

Дони , зажиждам ти за инструктура и  за фигуртата Hug .Теб съм те сънувала ,че ми идваш на гости ,ама в България  Laughing

Ние днес сме на преглед + ваксини ,ама май с ваксините ще се разминем ,щото още имаме сополки .И на мен  ми  се струва, че Алекс не е наддал много този  месец. Започна да ака всеки ден , явно стомхчето се научи да работи добре  и с други манджички .

Исках и друго да пиша,ама забравих  Blush Crazy

# 220
здравейте,
аз докато блея баирите, съм изтървала срещата #Cussing out
Евгени иначе е ок, има 2 зъба, едва днес успях да му взема урина и кръв и утре ще видим как е. той пълзи упорито и едва му сменям памперса. вече въведох и глутена и понякога му давам и от бисквитките на Плазмон...много ги харесва Heart Eyes

# 221
Здравейте ,момичета.
Да се отчетем и ние след днешната консултация ,Габи вече е 7180 т.е + 500грама.
Нас ни измъчи едно зъбче голям рев ,ама накрая изби и мирна вече.
Иначе сме добре ,пъзли,скача си на бънджито.
Аз след два дни почвам да я захранвам и смятам да почна с оризова каша ,така ме посъветва педиатърката днес.
Мини ,Стефания е прекрасна както винаги ,голяма сладурана,май ще става манекенка като порасне Hug
Относно пътуването ни до Бг ,взехме ,че си взехме една каравана ,та да ние по-удобно по пътя Joy
Ами това е засега ,исках още ,ама забравих  bouquet

# 222
момичета,може ли някой да обясни как мога да добавя снимки към постинга си,че досега не ми се е налагало и нещо не се оправям Embarassed

# 223
момичета,може ли някой да обясни как мога да добавя снимки към постинга си,че досега не ми се е налагало и нещо не се оправям Embarassed
1. избираш си картинката, която ще вкарваш в поста.
2. десен бутон върху нея и избираш пропъртис. от там копираш адреса.
3. след това започваш да пишеш пост. щракни върху иконата "вмъкни изображение" и ще видиш това [ img ] [ / img ]. между двете скоби копирай адреса на снимката, който си взела от стъпка 2. Резултат ще бъде това напрмер  [ img ] http ://bgphoto.net/photos/2256/t633752927684723750. JPG [ / img ]
4.публикуваш отговора

# 224
Добрутро,
ужас, нямаме вода  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
и то от вчера в 7.45 сутринта, добре, че хванах и бях напълнила малко,ноооо. може ли такова нещо, и не е авария, не може в 21век да не намерят начин да уведомят хората. сигурно са го казали по точката....

Били-били - пусни една снимка на караваната - и ако може да кажеш ориентировъчно какви са цените, на мен мн ми се иска. с малко дете на път - Кемпър е най-добре - караваната се прикача към колата, но Кемпъра си е каравана и кола в едно и е много готино.... искам да си вземем кемпър, защото имам една идея да си вземем земя, и тъй като е скъпо с къща - Кемпър е ок за първо време....

за зъбите - и ние сме все още от компанията на беззъбатите.... и май няма изгледи да успеем скоро.

а за урина с момиченцата ка процедирате? не мога и не мога да взема и това е, хахахахах.

лек ден, a ето и кафето

Общи условия

Активация на акаунт