Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 139
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 225
Вики - нашият репортер от първа линия! Благодаря ти!  bouquet

А това ми скъса сърцето:
...момченцата не искали да го виждат така но Парис е казала че пак иска да види татко си.Отишла е до ковчега и е носила от тези сърчица които се чупят на 2 ,сложила   е на ръката на Майкъл  едната половинка сърце а на нейния врат е сложила другата и му е казала че това ще го носи до края на живота си  Sad.

# 226
Едно интервю с шофьора му в Бахрейн http://www.thaindian.com/newsportal/entertainment/michael-jackso … rs_100215017.html=
Вики много благодаря за инфото  bouquet , може ли само да те помоля да пишеш на англ имената на предаванията за да пробвам да ги потърся в youtube,че мн искам да ги гледам.

# 227
Оооо момичета аз и преди съм го казвала но пак да кажа че за мен е удоволствие и така както вие ми благодарите аз пък благодаря на вас че ме четете -така си правим взаимна терапия....или само така си мисля Confused  Hug
Върнах се да кажа какво още се каза в предаването Екстра : близък източник е казал че Латоя е казала че когато рапорта от аутопсията излезне на яве феновете му щяли да избухнат (нещо в този смисъл) ....мен това ме разтърси и се чудя как да го тълкувам.

Serene...да това което ще е утре : ABC ,Primetime
a това от днес ...EXTRA цък  ,за СНН знаеш съм сигурна

# 228
  • Пловдив
ВИКИ благодаря ти мила за това че ни даваш информация .Аз като не знам английски и нищо не разбирам тъй че от вас получавам информацията за което ви благодаря от сърце. omm omm
Това стихотворение като го четох  ми прозвуча, че точно за Майкъл  е писано. ooooh!

Сърдечна недостатъчност

На Йордан Кръчмаров

Не го разбирах. Трябваше смъртта
да се намеси, за да обясни.
Той знаеше за нея. Затова
не влюбваше във себе си жени.

Приличаше докрая на дете.
И затова не правеше деца.
Уж все не му достигаше сърце,
а всичко във сърцето си побра.

Не правеше от всяка сламка дом.
И беше тъй оскъден на сълзи,
че стана еталон за болка - щом
заплаче – значи истински боли.

И си отнесе болката – ей там,
където вече може да прости.

Откакто си отиде, ме е срам
да плача, че животът ме боли.

# 229
Момичета, здравейте   Hug
Днес малко попътувах и съм ви поизпуснала.  Crazy Написали сте толкова много и се захващам с четене. Само исках да кажа, че красивата първа страница не е мое дело, изпрати ми я ЗИЧЕ и аз й благодаря от все сърце за труда.    bouquet
Все още се работи по нашия архив, така че простете незавършения вид на 1-вата страничка. Blush
Също искам да благодаря и на Moon Walk и desi02 за невероятните усилия, които са положили да съберат всичката информация на едно място.    bouquet
Засега работят само линковете за старите теми между букетчетата  Heart Eyes

о не, не само на нас двете а а и на  Stela2910   Hug Hug

# 230
На мен също ми е много мъчно, вече писах няколко пъти тук, но все едно съм сама. С музиката му съм запозната от '88-'89 година, веднага ме грабна.Обичах танците му! Последните години от живота му бяха много тъжни, но затова има и живот след смъртта, защото земните мъки не могат да бъдат вечни. Живот под прожектори е мъка, всяка стъпка, движение се следи, всичко се изопачава с цел пари, а хората обожават да ги лъжат, те не само че обожават, дори си плащат за това скъпо удоволствие. Именно това и беше и протеста на Майкъл Дж. да престанат хората да вярват в лъжи. Да, отиде си рано от този, но си тръгна от един жесток свят (негов), заобиколен от хиени и лешояди. Потопи феновете си в сълзи, но и те понякога минаваха границата от маниалкалната си любов. За мен смъртта на Майкъл Джаксън беше повтаряне на едно тежко преживяване, свързано със смъртта на друг и повярвайте ми не ми е по-леко, но се опитвам да не задълбавам много и  да драматизирам - все пак съм сигурна, че ще му е по-добре там горе. Има кой да го посрещне - цялата музикантска гилдия е там - Джими Хендрикс, Елвис Пресли, Фреди Меркюри, Рей Чарлз и т.н. Прекалено много са.  Толкова се зарадвах, че иматакава тема из българските форуми, но в същото време е наситена с толкова болка, че предпочитам да не чета. Не искам да страдам, защото той е прекъснал земните си мъки. И убийство да е - няма нищо случайно, нищо не се случва просто така. Аз се радвам, че най-после не е тук, където разни гущери го снимаха в най-унизителен вид - разкопчан, мръсен, с лош грим, дрогиран от хапове, в инвалидна количка. Майкъл се е интересувал много от езотерика и той гледаше света през духовните си очи, любовта му към децата нямаше нищо общо със секса, това бяха внушения, които предизвикаваха скандал и смут, а скандалът и секса винаги са издигали ниските страсти. Майкъл беше жертва на американската алчност, американската фабрика за звезди. В момента, в който спреш да им играеш по свирката започват да те засипват с хиляди мръсотии, защото те искат винаги да печелят от теб, няма значение как, важното е да има продажба. Днес всички са шокирани, а аз бяха шокирана как оцелява. Това беше съвсем естествен ход на събитията, рано или късно щеше да се случи. Може би в по-късни години хората нямаше да се обединят толкова, щеше да бъде позабравен. Смъртта му ни върна към най-важните му послания, а именно "heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race. There are People dyingIf you care enough for the living make a better  place for you and for mee".

Поздрав - Michael Jackson - Dangerous (MUSIC)

# 231
Момичета, днес в списание Браво БГ има плакат на Майкъл, 5 причини да обичаш Краля и отразяване на траурната церемония.Който иска може да си го купи.

# 232
Вики и от мен едно огромно благодаря  Hug И аз ще чакам,защото не хващам тази програма.
Това за Парис наистина е много разтърсващо  Cry Миличките дечица,какво им се случи.... Cry

kloi,ЗИЧЕ,Moon Walk,desi02,Stela2910   bouquet  Аз глупачката чак сега се върнах на първия пост  ooooh! Blush Страхотни сте  Hug

ЗИЧЕ много е хубаво и много тъжно  Sad

почитател,така е.В най - тежките моменти си казвам,че явно така е трябвало да стане.Може би пък ако беше излязал на сцената можеше и да не успее и тогава да бъде съвсем оплют и отритнат.Но просто пък не мога да повярвам,че би го допуснал.Така че това някак не ми помага.Затова си повтарям,че Бог си го е прибрал ,защото го е предпазвал от нещо много по - лошо.... И да.Така или иначе е продукт на американската музикална индустрия.Ако беше се родил в БГ....каквито и заложби да има,няма да намери да не кажа никаква,но почти никаква реализация.Но пък е оползотворил всяка една дадена му възможност по най - добрия начин,за да е в помощ на колкото може повече хора.Това е,което го направи стойностен,велик и недостижим.Затова и неговата звезда свети най - ярко.Затова и ни липсва толкова много,затова и го обичаме толкова много.
Вече приемам/не се примирявам/ факта,че се случи и явно е трябвало да се случи.И най - много сили ми дават неговите думи на награждаването в Монако - "че въпреки,че е нямал така наречения "обикновен" за всички ни живот е имал толкова много необикновени възможности,толкова много прекрасни приятели по цял свят,че не би променил нито един момент."- може би и ние трябва да осъзнаем,че независимо от всичко той е бил озарен от невероятни шансове,наистина благословен с невероятен глас и харизма и е изживял един колкото и да е "ненормален",необикновен живот - то той е бил щастлив да има именно такъв.
Michael Jackson - Music award live in Monaco 2002 - Благодаря на Лили ,че го пусна  Hug

# 233
Вики, благодаря за информацията, а на всички останали и за прекрасните клипчета.
Ето и от мен едно за добър ден: http://www.youtube.com/watch?v=cBHGzJadZxQ&feature=related
 Hug

# 234
Върнах се да кажа какво още се каза в предаването Екстра : близък източник е казал че Латоя е казала че когато рапорта от аутопсията излезне на яве феновете му щяли да избухнат (нещо в този смисъл) ....мен това ме разтърси и се чудя как да го тълкувам.

до колкото  разбрах от интервюто й - резултатите са готови, но семейството още не се е събрало за да вземе решение какво да изнесе пред медиите и феновете, явно че резултатите са доста фрапиращи Shocked

# 235
Вики благодаря много   bouquet   bouquet за всичката информация и лични преживявания, които споделяш с нас.  Hug  Hug Hug

# 236
Добър ден и от мен.Лили поемите му са страхотни,благодаря ти много.Всички сте невероятни.В нас нямам време почти да чета, Blushно пък си крадвам малко от работният ден да наваксам пропуснатото.Вики,ти си невероятен човек! newsm74

# 237
# 238
Смарайда,има..
била съм и на двата концерта и в Букорещ и в Истанбул.
Не разказвам,защото не ме бива много в приказките.
Какво стана с уговорката ни за среща?

# 239
Една истинска фенка на Майкъл Джексън разказва... цък

Общи условия

Активация на акаунт