Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 140
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 210
  • MJF
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/07/13/michael.jackson. … ncerts/index.html
Току що прочетох тази статия. Добре че цитират фенове а не преразказат само.

# 211
leka nosht
Otivam da se sreshna s nego

# 212
Добър вечер момичета.Искам и аз да се запиша при вас.
Прегледах набързо старите теми и се ядосах,че не съм ги видяла по-рано. Cry
От известно време насам не съм на себе си от мъка за Майк...По цели нощи седя пред компютъра и гледам негови клипове,интервюта,концерти...и сълзите не спират...
Не знам за някой това може да е супер глупаво,лигаво и т.н. но за мен е факт.Майкъл беше уникален,единствен,неповторим...
Шоутата,концертите му-никой не е правил такива...
Не мога да спра да плача...  smile3518
Толкова съм ядосана на всички смотаняци,който изписаха толкова гнусотии за него.Гледах му и филма и интервютата и се питам как може хората да са толкова слепи и да не виждат колко чиста и невинна душа е имал.Той е бил едно голямо дете...Не е имал детство,бил е лишен от това и е искал да си навакса,както сам казва,чрез Невърленд и постоянните му контакти и игри с децата.Докато гледах клипчетата видях как се преобразява,когато е с тях.Как става дете и играе типично по детски...
А баща му,който го е биел и му се е подигравал за носа и пъпките...нищо чудно,че милия се е подложил на операции...Собственият ти баща да ти създаде комплекси за цял живот,да те накара да се отвращаваш от външноста си...Разбирам го и ми е толкова болно....
В момента едва си сдържам сълзите и сигурно пиша несвързано,но се надявам,да ме извините....  Cry

Ето това клипче ме накара да плача с глас през цялото време!Дори нямам сили да го изгледам пак...  newsm45
http://vbox7.com/play:f406a378

А това ме кара да настръхвам цялата.Колко хора е събрал,колко любов...и какъв глас и излъчване...
http://vbox7.com/play:f280b84a

И за последно ето тази песен,написана в памет на Майкъл  Cry
http://vbox7.com/play:34f94984 - за всички вас  cry cry cry

Опитвам се да събера всичко най-запомнящо се за него,ето да видите до къде съм стигнала за сега
http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/26 ...

# 213
Оле на какво попаднах  newsm68
This section is FREE to download and available for all Michael J … kson's fans!

MICHAEL JACKSON UNRELEASED SHORT FILMS

♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ Страхотно е това,което си направила  smile3501
Тъгувай си с нас  Hug Плачи си с нас.И ние сме така.Току се поусмихнем,току си поплачим...

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 01:37 от mi6ince

# 214

http://www.youtube.com/watch?v=fHRm6wQF1As&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=LA6afVSmwl0&feature=related
ОТ "Dancing the dream"

RBABY1,много хубави клипчета си показала,а и колекцията ти си я бива.Давай все така.На мен ми е безмисленно,защото никога вече няма да има нови снимки,клипове...Сърцето ме боли от тази загуба...Ужасно е.

# 215
  • На брега на реката
Момичета, здравейте   Hug
Днес малко попътувах и съм ви поизпуснала.  Crazy Написали сте толкова много и се захващам с четене. Само исках да кажа, че красивата първа страница не е мое дело, изпрати ми я ЗИЧЕ и аз й благодаря от все сърце за труда.    bouquet
Все още се работи по нашия архив, така че простете незавършения вид на 1-вата страничка. Blush
Също искам да благодаря и на Moon Walk и desi02 за невероятните усилия, които са положили да съберат всичката информация на едно място.    bouquet
Засега работят само линковете за старите теми между букетчетата  Heart Eyes

# 216
Момичета, здравейте   Hug
Днес малко попътувах и съм ви поизпуснала.  Crazy Написали сте толкова много и се захващам с четене. Само исках да кажа, че красивата първа страница не е мое дело, изпрати ми я ЗИЧЕ и аз й благодаря от все сърце за труда.    bouquet
Все още се работи по нашия архив, така че простете незавършения вид на 1-вата страничка. Blush
Също искам да благодаря и на Moon Walk и desi02 за невероятните усилия, които са положили да съберат всичката информация на едно място.    bouquet
Засега работят само линковете за старите теми между букетчетата  Heart Eyes

Благодаря на теб и на ЗИЧЕ,Moon Walk и desi02

По-скоро с гледане трябва да се захванеш newsm10

Лека нощ на всички от мен.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:04 от liliyyy

# 217
mi6ince , liliyyy  Hug
liliyyy да,така е никога няма да има нова снимка или клип там,но искам да събера всички спомени за него!
Не се сдържах и пак си пуснах онова клипче...
Чудя се как ли се чувстват всички онези момичета,които са имали невероятния шанс да го прегърнат,и той тях...
Господи...  smile3518

# 218
  • Mtl/Sf
Извинете,че връщам темата малко назад,но Вики и Лили ме върнаха в едни от най-вълнуващите ми моменти Hug
Аз бях на онова корабче,когато видяхме Катрин седнала на стъпалата на един дворец до водата.Последваха неистови писъци и за една бройка да обърнем корабчето,защото всички в един миг се озовахме на единия борд LaughingЗа съжаление снимките ми са в БГ и не мога да ви ги покажа.
На другия ден в 6ч.сутринта Mr. Green успяхме да предадем по един от хората на Майкъл (вече не помня кой) една специална кутийка,в която имаше послание от български фенове дълго няколко метра и сгънато на хармоника.После човекът ни каза,че Майкъл много го е харесал.Иска ми се да вярвам,че наистина го е видял Praynig
Вики,Лили,имате ли снимката,която си направихме двата автобуса фенове през нощта на път към Турция на един паркинг в Любимец?
И още нещо- има ли тук още някой от Букурещ '92?
Благодаря на всички ви,че сте тук и вдъхвате живот на темата Hug

# 219
Смарайда...да сетих се и аз за посланието Simple Smile ...лелеее колко неща убягват от спомените,помня че така казахте някои от вас че човека го взел и го предал и Майк го харесал.
Аз снимки имам от хотела но вече не си спомням  със кого точно ,но ние нали с моята приятелка 93та година ходихме сами само с баща и,не бяхме с фенските автобуси та при всички положения нямам снимките за които питаш.А от Румъния 92 от началото на темата само ти се обади...явно няма друг тук.И аз си търся някой от групата хистори'96 но никой не се е обадил,виж така как е хубаво да си опресняваме паметта.
И на мен всички снимки са ми в БГ и полудявам ,тук си имам само тази на която съм със Майкъл.И снимките ми от 2001ва от НЙ  от концерта по случай 30 години Майкъл.Така искам да си ги видя всичките сега и има хора които могат да ми ги донесат но не се доверявам и ще чакам някой от родителите ми като идва...иначе не ми се рискува че ако изгубя и това и вече....

Мерси и аз момичета ,страхотни неща  bouquet ,някои отварям някои НЕ,много е болезнено Sad. Отворих линка на Rbaby1♥ там където танцува с девойките на сцената и само като го гледам как страхотно танцува с тях,толкова нежно ,толкова джентълменски ,толкова красиво ...наистина беше невероятен джентълмен,и това му е явно природно заложено...нямало е от кой да вземе пример с такъв баща... Sad

----------
Нещо важно  : утре по АБС във предаването Праймтайм ще има 1 час интервю  със Катрин от къщата и , също баща му Джо и ще покажат къщата на майка му ...от откъса видях една стая ...като таванска цялата облепена в плакати ,забелязах много бяха на  Джанет и Майкъл  .Също казаха че Джо щял да каже какви са му доводите и защо казва че Майкъл бил убит...Който може да гледа ,ако не аз ще разкажа подробно и ако трябва пак ще ви преснимам най интересното.

# 220
  • Варна
Вики, ще чакам да разказваш, тази програма я нямам и няма как да гледам, а сигурно ще е интересно .

# 221
сега гледах лари кинг ето какво се говори :
там беше кореспондентак от един британски вестник която е взела интервю на Ла Тоя  :
Тя каза че Латоя е убедена че е убийство че е видяла 4 пресни убоцквания на врата на Майкъл в болницата ,както и на ръката.Казала е че Майкъл се е опитвал да спре предозирането с лекарства и е бил успешен и че някой явно му е бил силна доза и тялото му не е издържало защото вече не е взимал такива високи дози .Латоя е тази която се разправя със следствието  след смъртта му,семейството я е упълномощило ,тя е тази която е подписала смъртният акт.
Разказала е на журналистката че в понеделника преди мемориъла Майкъл е бил в отворен ковчег и са питали децата му дали искат да отидат,момченцата не искали да го виждат така но Парис е казала че пак иска да види татко си.Отишла е до ковчега и е носила от тези сърчица които се чупят на 2 ,сложила   е на ръката на Майкъл  едната половинка сърце а на нейния врат е сложила другата и му е казала че това ще го носи до края на живота си  Sad.
Латоя е казала че Майкъл още не е погребан и че във никакъв случай няма да е Невърленд ,и тя потвърждава че Майкъл го е намразил след като 2003та  60 коли със следователи са му тършували във къщата,казала е че гроба ще бъде на много прайвът и спокойно място ,такова каквото Майкъл не е можел да има когато е бил жив.
Казаха още че много хора не си искат парите обратно от концертите и АЕГ са доволни явно!Казаха че деби искала правата за децата и явно преговарят в момента,казаха че Латоя е казала че  самата деби ги е виждала  само на няколко пъти по ваканции и че сама не е искала да бъде представена като нищо  друго освен просто Деби и Латоя казала че всъщност всеки път когато се появела искала пари.
За Латоя казаха че била доста адекватна не е това което е била в младините си ,знаела за какво говори и определено вмъквала смисъл в думите си.
----
В едно друго предаване наречено Екстра (само за звездите ) показваха интервю със шофьора на Майкъл ,той каза че М. винаги е имал инсомния и че много пъти е казвал "ами снощи не спах",той обясняваше как едно време  Майкъл   се е разправял с Бъбълс в колата ...разни ей такива неща.
после показаха кадри от тези 60 коли със следователи когато са влезнали в къщата му какви са ги вършили,всичко заснето на видео камера.Показаха как тършуват и как пробиват всичко със бормашина,сейфа му ,шкафчета със файлове ,заключени врати,показаха спалнята му .Цялата покрита със сребърно брилятно покритие ....завивките и възглавниците имам в предвид...светкаха много ...вътре много статуи много нещо ,много играчки ,просто претрупано от вещи...явно така си му е харесвало.И показаха камериерката която е трябвало да им сътрудничи и те само я питат "има ли тайни стаи тук" и той нали е имал една за да се крие в случай на опастност..което е много умно според мен ...но така наблягат когато говорят за тази мъничка за 1 човек стаичка като че е странно...тук е разпространено да имаш паник стая ако си богат или известен та дори и нормални хора които могат да си позволят...но те наблягат ли наблягат....

Оххх сигурно пропусах нещо но така имате представа поне.

# 222
  • Варна
Виктория, много благодаря че се стараеш и тук да сме информирани, чакам търпеливо ежедневните ти репортажи Grinning,дано наистина е адекватна Ла Тоя, защото имам все още някакви резерви към нея, но сестра му е, и нея я боли...

# 223
Вики, моля те гледай ABC, тук ж смотанярската ни държава не го хващаме повечето, пак сме на гъза на информационното затъмнение, пак само клюки и простотии има в БГ, баси мразя я тази скапана държава, мразя я, честно......
Нямам думи да ти благодаря за това, че ни пишеш всичко ново, което излиза, за мен твоето е достоверната информация.
Мисля си.............семейството му се надига, щом Катрин ще пусне репортери при нея, значи наистина нещата са сериозни и щом те смятат, че Майкъл може да е убит, аз с страхувам, че наистина може да е така мамка му Cry
Наистина ли умрял струва повече............човека, който с песните си искаше един по - добър свят, едно по - добро човечество, убит заради материалното.......
Да им го беше дал, да му ги бяха поискали шибаните пари..............

# 224
  • Под тепетата
Благодарни сме всички май на Вики за редовните "доклади" и все пак ми е толкова мъчно,че така са му осквернили най-милото което е притежавал SadДано сега е на-по хубаво място и да е в мир душата му!

Общи условия

Активация на акаунт