Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 111
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 300
  • Mtl/Sf
Като гледах интервюто на Деби не mи приличаше на такова чудовище,каквото се опитват да я изкарат.Особено,когато разказваше за раждането на Принс. Разплака се при споmена за,забележете, не първото зърване на бебето,а колко е бил щастлив Mайкъл и как го е гледала в лицето.
Просто сmятяm,че е една от онези жени,които не са скроени да бъдат mайки и при други условия,mоже би не би родила изобщо,но в случая е използвала тялото си да даде на Mайкъл децата.Платено й е,това е ясно,но все пак тези деца го правеха неиmоверно щатлив.

# 301
Момичета, той не е изчезнал завинаги! Тялото му е обвивка, необоходима дреха за Земята. Духът е вечен. Наистина темата е пълна с много горчилка, нека просто се радваме на наследството му, което ще остане завинаги.

# 302
  • MJF
за разведряване на обстановката предлагам  днес пуснат клип с добро качество в туба на 30th anniversary ...

http://www.youtube.com/watch?v=3AMA0lxuJhg

Не намирам интервюто на майка му Катрин по abc от днес. Някой ако попадне на него моля да даде линк.

# 303
  • Mtl/Sf
Интервюто е тази вечер от 22.00 ч ЕТ,което е 5.00 сутринта БГ вреmе.
Поне така видях в сайта.

# 304
Ще се опитам да обесня състоянието си като се искам да бъда много прецизна.Едва ли ще успея,но...
Аз не се опитвам да превърна смъртта на Майкъл в най-голямата трагедия в живота си.Ще има и по-големи.Неизбжно е.
Мисля,че е въпрос на чуствителност,а и на моментно състояние.Може би точно сега имам нужда от това да пострадам и по причини,които нямат нищо с Майкъл.Но те отидоха на съвсем на заден план и болката за него взе връх.
Не съм посипала главата си с пепел и не плача непрекъснато.
Но имам огромна нужда да тъгувам.Да се сбогувам.Знам,че времето ще притъпи болката,защото така сме създадени.Иначе нямаше да оцеляваме,но сега тя е тук.Никой не я търси умишленно.Всеки от нас има инстинкт за самосъхранение.
Просто това е смърт.Неочаквана и без никакви видими за нас индикации.Ако беше възрастен или болен,да,но така...Сякаш ни го откраднаха малко преди да ни зарадва с нещо ново,със завръщане на сцената...
Задавам си въпроси за живота изобщо.
Майкъл живя както искаше.Беше обичан до полуда от милиони,можеше да отиде и да изживее мигове,които ние не можем дори да си представим.Беше дарен от Бог и вършеше това,което обича.Разбира се това си има своята цена.Той я плати с живота си.
Знам,че той ще живее с това,което ни е оставил,но обяснете това на дечицата му,които ще търсят обичта му, смеха му,грижите му,съветите му...
А моята болка е простичка.Всяка смърт събужда болка.

http://www.youtube.com/watch?v=Y8ln4BtgF7E

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 20:44 от liliyyy

# 305
Вики  Hug

не знам дали някой е обърнал внимание, не знам как да пусна линк към точната секунда, но в момента, в който Парис тръгва да напуска сцената, зад нея се вижда мъничкия Бланкет - жестоко разреван............не го бях видяла, а гледах много пъти Мемориала.........мъничкото дете...........толкова болка видях.......татко му го няма.......
Защо?
Защо Майкъл..........защо...........ако има нещо, което не мога да преглътна, това е, че той не се отдаде само на децата си, хубаво беше тръгнал в дън земи по Бахрейн и незнам къде, защо се върна, защо му беше пустата Америка - заради нас феновете ли..........ами тези три деца...
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex..вижте го, вижте малкото дете.........то е сирак......
това ме довърши.........

# 306
Оправих си постовете по молба на Вики,надявам се всички да го направим.
Moon Walk и трите деца се разплакаха.Малкият понеже беше най от
зад затова не си го видяла.Най големият му син когато Парис каза,че го обичат му се насълзиха и на него очите и след това и малкият започна......много тъжноАз изобщо не си правя труда да го гледам вече.Прекалено е тежко за гледане. Sad

# 307
liliyyy, разбирам те как се чувстваш. Аз лично го изживявам много тежко, защото така се случи, че имам и друга причина да бъда тъжна. Не исках да сливам двете чувства, но имам чувството, че всичко е против мен и става неизбежно и вече имам чувството, че ще експлоадирам. Направо живота ми тръгва наопаки, а и това с Майкъл ме довършва тотално. добре, че сте вие тук, че да споделя, никаде другаде не мога.

# 308
Не знам, сега долу моето дете играе с татко си - най - нормалното нещо, най - хубавото - това можем да му предложим, щастливо детсво, ами тези тримката.....майка им ги е продала, тате го няма.......не знам. Дано семесйтвото му им даде спокоен и щастлив живот, дано.....моля се за тях....много ми е мъчно, казвам ви....
Горгона, ще ни кажеш ли за това, което ще се снима в БГ Rolling Eyes

# 309
  • Варна
Moon Walk, това с "одеалцето "  Heart Eyes и аз сега го видях и ... ме довърши  Sad Sad

# 310
Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
...
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying

http://vbox7.com/play:023f4b81    Peace

# 311
Mайкъл се усмихва

Не мога да не се усмихвам с него Grinning

# 312
Някой питаше за новата книга.

Това е линк към нея:

http://www.mjlifeofalegend.com/index.html

# 313
  • Mtl/Sf
И все пак Деби не си е ''продала'' децата

Debbie Rowe, the mother of Michael Jackson's two oldest children, is keeping her parental rights, says her attorney in denying a report that Rowe reached a $4 million custody deal with the entertainer's family.

"There has been no agreement reached between Ms. Rowe and the Jacksons," lawyer Eric George says in an open letter to the New York Post. "Ms. Rowe has not and will not give up her parental rights. No determination has been reached concerning custody or visitation. And Ms. Rowe has not accepted and will not accept any additional financial consideration beyond the spousal support she and Michael personally agreed to several years ago."

# 314
Няма да и дадат децата,сигурна съм.Просто сега всеки иска интервюта  от нея и го прави леко пикантно,може би и за пари Thinking
kiara за тази книга ли пишехте,че авторът едва ли не го е изкарал гей?Ако е тази да не скачам да я поръчвам.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:01 от sisa788

Общи условия

Активация на акаунт