Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 061
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 405
 newsm10 момичета така е ,само да се организираме.Никой не е казал,че ще е само в София-може да се направи в няколко града едновременно  Peace и балоните наистина трябва да са с хелий

# 406
Между другото незная дали и ако не се обърнем и към някоя медия - ТВ,радио,вестник,няма да получим и помощ и до повече хора ще стигне и за самото организиране...Защото си мисля,че и тези балони трябва да се подготвят/да се надуят все пак.А не знаем и за какво количество ще става въпрос .Както и за музика мисля,че могат да помогнат  Rolling Eyes Другия вариант просто да си се съберем и да пуснем балони...
За Варна за къде предлагате?
Както и за другите градове - за София,Бургас,Пловдив...знам ли всъщност за кои други градове ще има желаещи/за сега Варна и София само се споменават/
Ох,някак ми дойде сега такава сила  Grinning Ужасно ми се иска да го направим  Heart Eyes

# 407
Между другото незная дали и ако не се обърнем и към някоя медия - ТВ,радио,вестник,няма да получим и помощ и до повече хора ще стигне и за самото организиране...Защото си мисля,че и тези балони трябва да се подготвят/да се надуят все пак.А не знаем и за какво количество ще става въпрос .Както и за музика мисля,че могат да помогнат  Rolling Eyes Другия вариант просто да си се съберем и да пуснем балони...
За Варна за къде предлагате?
Както и за другите градове - за София,Бургас,Пловдив...знам ли всъщност за кои други градове ще има желаещи/за сега Варна и София само се споменават/
Ох,някак ми дойде сега такава сила  Grinning Ужасно ми се иска да го направим  Heart Eyes

За Варна, имам впечатления, че медиите са много мудни. Не знам дали ще се навият. Балони с хелий се пълнят на колхозния, а може да се закупят и от това магазинче, дори си мисля, че под формата на сърце с червен цвят ще са най-удачни.
За мястото- пред ФК има едно дървено заведение и голямо пространство...., кажете и вие. А, и колко е групата от Варна, все пак, трябва да се знае.Peace

# 408
Ами до 25 има страшно много време, бихме могли да пишем на някое радио.
Има ли някоя от нас, която да пише във бг форума на Майкъл, да питаме там искат ли заедно да се организираме Rolling Eyes

# 409
Аз няма да мога да дойда,но бих пратила на някоя от вас парички за балоните.Искам по някакъв начин да се включа Tired

# 410
Живот и здраве от 18 до 26-ти смятам да размятам медузки пипала из Варна. Но, ако кажете - йок в София ще е, моля само кажете по-рано, за да знам кога да се прибера. Иначе ще е велико да спретнем нещичко, че нашия трибют пред Народния театър е доста обран (в смисъл постен).
Иначе ще гледам да не забравя да разузная каква е хавата за Eternal moonwalk.

# 411
Горгонче,не е ли по-добре да е в няколко града едновременно

# 412
на мен идеята с балоните не ми харесва толкова много  Thinking Thinking
1. колко хора ще си купят балони?20..30 и другите ще ги гледат  Thinking
2.аз предпочитам moonwalk( за него не е необходима особена подготовка-на клиповете от Paris се вижда,хората вървят на заден ход). А и така може и други (които не знаят за събирането) да се включат спонтанно.

# 413
на мен идеята с балоните не ми харесва толкова много  Thinking Thinking
1. колко хора ще си купят балони?20..30 и другите 6те ги гледат  Thinking
2.аз предпо4итам moonwalk( за него не е необходима особена подготовка-на клиповете от Paris се вижда,хората вървят на заден ход). А и така може и други (които не знаят за събирането) да се включат спонтанно.
и ти си права,на мен и двете неща ми харесват,та можем да ги съчетаем  Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 14:48 от geradost

# 414
Горгонче,не е ли по-добре да е в няколко града едновременно
Ама разбира се Simple Smile

# 415
на мен идеята с балоните не ми харесва толкова много  Thinking Thinking
1. колко хора ще си купят балони?20..30 и другите 6те ги гледат  Thinking
2.аз предпо4итам moonwalk( за него не е необходима особена подготовка-на клиповете от Paris се вижда,хората вървят на заден ход). А и така може и други (които не знаят за събирането) да се включат спонтанно.
и ти права,на мен и двете неща ми харесват,та можем да ги съчетаем  Peace
Peace Абсолютно.Едното не пречи на другото.
Да приемем,че решаваме за сега поне във Варна и в София.
За Варна - в 10.00 сутринта пред ФК,така ли?
За София - в 10.00 сутринта къде?
Всъщност и за 10.00 сутринта ли е?
Вярно,че има още 10 дни,но мисля,че е хубаво да се организираме,за да могат да се информират наистина повече хора.Не знам дали и за балоните не може да се вземат направо някакво количество,вместо всеки поотделно.

# 416
 Simple Smileтрябва да направим анкета- кой кога,къде иска да се проведе събирането. балони/moonwalk или и двете?
следващата стъпка е разпространяването на информация ( примерно в dir.bg-доста е посещаван)
ще е супер, ако успеем да се организираме и пове4е хора се присъединят

# 417
Това сигурно сте го видели вече, ама днес съвсем не мога да следя темата, че съм в някакъв луд вихър от сутринта.... Така че за всеки случай го пускам -

Бившата на Майкъл отказа да отглежда децата му :
Цитат
"Моят адвокат ми казва, че трябва да поема някаква отговорност за благополучието на децата. Дали искам тези деца? По дяволите, не, естествено! Дали ще изглежда добре, ако помоля да ми дадат правото да се грижа за тях? Разбира се. Не мога да изглеждам като жена, която е дала своите деца и просто е забравила за тях. Тези деца не са мои и никога не са били мои. Те винаги са били деца на Майкъл. А аз бях най-добрият приятел на Майкъл

# 418
да, колкото по-рано запо4нем с организацията, толкова по-добре.

PS: балоните с He вървят по 2 лв.

# 419
Това сигурно сте го видели вече, ама днес съвсем не мога да следя темата, че съм в някакъв луд вихър от сутринта.... Така че за всеки случай го пускам -

Бившата на Майкъл отказа да отглежда децата му :
Цитат
"Моят адвокат ми казва, че трябва да поема някаква отговорност за благополучието на децата. Дали искам тези деца? По дяволите, не, естествено! Дали ще изглежда добре, ако помоля да ми дадат правото да се грижа за тях? Разбира се. Не мога да изглеждам като жена, която е дала своите деца и просто е забравила за тях. Тези деца не са мои и никога не са били мои. Те винаги са били деца на Майкъл. А аз бях най-добрият приятел на Майкъл
и аз сега го чух по новините Shocked
уф дано не ги иска, дано ги остави при баба им Praynig
София 10 сутринта пред народния театър Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт