Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 062
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 360
Ами от чуждите жълти вестници - http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2536010/Doctor-probed- … cksons-death.html

#Cussing out Много ме дразни това, че The Sun  му слагат изключително грозни снимки, гадни са!

В The Sun пише, че не е вярно, че Деби е приела пари от семейството ,за да се откаже от родителските права и няма да приеме.Битката продължавала.

# 361
Здравейте,чак сега успях да ви прочета  ooooh!
Това за балоните е супер-хайде да се организираме по градове .Можем да се свържем и с "официалния" фен клуб на Майк и да се организираме.
Platina 33,момичетата,които пишем тук не го правим,за да се оплакваме  Naughty Просто споделяме мъката си и събираме на едно място всичко по-интересно за Майкъл.
Иначе си права,Той не би искал да ни види да страдаме,но това е неминуемо.

# 362
Вчера най-накрая събрах смелост да изгледам филма на Башир. Гледала съм този филм когато излезна и спомените ми от тогава бяха единствено свързани с Майкъл. Спомням си,че бях впечатлена от него и да ви кажа изобщо не съм обърнала внимание на това какво говори Башир. Спомням си,че след филма си помислих само колко невероятен  е Майкъл и това е. След смъртта му...четейки ви как плюете Башир се учудих, защото наистина при първото гледане  изобщо не съм обърнала внимание на неговата простотия. Дори да си призная и снощи,гледайки го пак ми беше трудно да следя Башир, защото светлината на Майкъл е толкова силна,че всичко друго се губи.
Аби и аз като теб....и гледайки опровержението се светнах, какво лайно е направил онзи Бешар ли е какъв ли е.

иска ми се, тази статия да е вярна..http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=176943
mi6ence< защото казвате, че сме постни, аз не смятам така. В смисъл това, че не правим кой знае какви организации и не сме се събрали, не организирам енищо не значи, че сме постни.....знам ли, аз точно в момента не мога да празнувам живота му, мога да тъжа. Никога няма да го забравя, искам да направим нещо в негова чест но няма да се сравнявам с другите фенове. Любовта се доказва, не се показва, всичи го знаем.
И най - доброто, което моежм да направим е да следваме думите му, никога да не го забравяме, да го предадем на децата си и да ги научим да бъдат добри. Това ще е истинското празнуване на живота му, тогава, няма да ебил напразно.
Така смятама, кажете вие.
Искам много да се запозная с вас, да се виждаме от време на време, да слушаме музиката му и да бъдем приятели, казвах ви и че ще се опитам да ви приобщя и заедно да помагаме на децата, които имат нужда и сега го обмислям, какд а стане...така мога да празнувам живота му, като следвам примера му.....това е моят начин.......

# 363
Оригинален почерк на MJ

той явно е имал почерк на лекар ... Laughing Heart Eyes( но пък може и нарочно за да си ги разчита само той.. Wink)

Hug    за всички..

# 364
Стига с това име Simple Smile Жълто е но не си измисляме глупости. Ако се зачетете малко в новините ще видите, че не са щуротии.

Всеки окачествява Paparak с нещо жълто. А едни от най-големите световни сензации стават именно благодарение на папараците.

Относно новините:
Имаме сключени договори за разпространение на информация с: Ройтерс, Асошиейтед прес. и много други световни агенции от които взимаме новини и снимки.

И ГАРАНТИРАМ, ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМЕ ТОВА КОЕТО ПИШЕМ. Изградили сме си име на сериозно издание въпреки "жълтото ни име". Имаме честа дори да ни цитират водещи български медии като източник на информация. (нярочно няма да цитирам имена)

Най-накрая ще взема да смена името Sad

# 365
BTW - ако новината бе пусната от БТВ или вестник 24 часа, пак ли щеше да звучи жълто?

Новината за открития седатив в дома на джако за България беше публикувана първо от -spam040-. Същава вечер се появи по БТВ и всички други агенции, а на следващия ден в половината вестници. Е явно доста сериозни медии копират от жълтия -spam040-.

Чак се ядосвам Sad

# 366
Platina 33,момичетата,които пишем тук не го правим,за да се оплакваме  Naughty Просто споделяме мъката си и събираме на едно място всичко по-интересно за Майкъл.
Иначе си права,Той не би искал да ни види да страдаме,но това е неминуемо.
Не искам да влизам в спор, няма нищо лошо да си споделяме, но и е хубаво да направим нещо.

И най - доброто, което можем да направим е да следваме думите му, никога да не го забравяме, да го предадем на децата си и да ги научим да бъдат добри. Това ще е истинското празнуване на живота му, тогава, няма да е бил напразно.
Така смятам, кажете вие.
Искам много да се запозная с вас, да се виждаме от време на време, да слушаме музиката му и да бъдем приятели, казвах ви и че ще се опитам да ви приобщя и заедно да помагаме на децата, които имат нужда и сега го обмислям, как а стане...така мога да празнувам живота му, като следвам примера му.....това е моят начин.......

Това е мое мнение още от самото начало  Peace.

# 367
Откъде папарак.бг копира новините си? Питам защото самото име на сайта е доста жълто и не знам до колко може да им се вярва...
BTW - ако новината бе пусната от БТВ или вестник 24 часа, пак ли щеше да звучи жълто?

Новината за открития седатив в дома на джако за България беше публикувана първо от -spam040-. Същата вечер се появи по БТВ и всички други агенции, а на следващия ден в половината вестници. Е явно доста сериозни медии копират от жълтия -spam040-.

Чак се ядосвам Sad

# 368
Стига с това име Simple Smile Жълто е но не си измисляме глупости. Ако се зачетете малко в новините ще видите, че не са щуротии.

Всеки окачествява Paparak с нещо жълто. А едни от най-големите световни сензации стават именно благодарение на папараците.

Относно новините:
Имаме сключени договори за разпространение на информация с: Ройтерс, Асошиейтед прес. и много други световни агенции от които взимаме новини и снимки.

И ГАРАНТИРАМ, ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМЕ ТОВА КОЕТО ПИШЕМ. Изградили сме си име на сериозно издание въпреки "жълтото ни име". Имаме честа дори да ни цитират водещи български медии като източник на информация. (нярочно няма да цитирам имена)

не го сменяй, ок си е така, знам сайта от преди и само там клюките са се оказвали истина, дерзай.......

# 369

Относно новините:

не го сменяй, ок си е така, знам сайта от преди и само там клюките са се оказвали истина, дерзай.......

Moon Walk благодаря ти! Радвам се, че поне някой чете първо какво пише преди директно да плюе.

# 370
Ама наистина много грозно е пишел, почти колкото мен Laughing
аз с такъв неразчиатем почерк си изкравах 6-ци в училище на контролни по литература - нищо не можеше да ми разчете госпожата Grinning
NeZiRuS тук не са те плюли, момичето само попита достоверно ли е.....е малко кофти го попита, ама сега всичко ще е ок Peace

# 371
Moon Walk съжалявам,че е прозвучало така.Имах предвид,че много малко хора са се събрали както и че примерно нашите медии отразяват основно жълтините.Колко от ТВ каналите го почетоха,колко от тях се сетиха за 13.07....Аз също нямам нужда да "празнувам".Аз също имам нужда да си изстрадам цялата мъка,която е в душата ми.При мен е нямало други обстоятелства,които да повлияят допълнително и пак имам чувството на моменти,че аз ще умра.
Споделих с приятелка,че се чувствам ужасно,все едно си е отишъл най - близкия ми приятел от детството ми,с който съм израстнала....А тя ми отговори"Ами то си е така".През целия ми съзнателен живот Майкъл е присъствал по един или друг начин.Кога повече,кога по - малко.Но винаги е бил част от него,а сега....Искам да виждам усмивката му и да чувам смеха му от нови интервюта и нови снимки.Искам още и още и още....Но ....
А колкото до идеята с балоните по - скоро го приемам като изразяване на мъката ни,като изразяване на благодарността ни.Дори като начин да помогнем душата му да направи своя полет....Как ми се иска да мога да изразя всичките си мисли и чувства по начина по който успяват голяма част от вас.Но явно само се лутам в търсене на думи и всяка една,на която се спирам ми изглежда не достатъчно силна.....
И често осъзнавам,че постовете ми са много далеко от това,което всъщност искам или имам нужда да кажа  Embarassed

# 372
Откъде папарак.бг копира новините си? Питам защото самото име на сайта е доста жълто и не знам до колко може да им се вярва...

Новината за открития седатив в дома на джако за България беше публикувана първо от -spam040-. Същата вечер се появи по БТВ и всички други агенции, а на следващия ден в половината вестници. Е явно доста сериозни медии копират от жълтия -spam040-.

Чак се ядосвам Sad
Не се ядосвай! Не може да се каже кой от кой копира в този интернет свят, където новините се разпространяват светкавично.И името не сменяйте, то не е жълто, а самото занимание на папараците навява такива асоциации у четящите.По- важно е как е представена информацията и дали е достоверна, защото едно име се изгражда не от буквите , а от съдържанието.Успех! И продължавай да ни информираш. newsm10

# 373

Чак се ядосвам Sad

Няма нужда да се ядосваш  Wink...сам знаеш какво означава думата Paparak и естествено и нормално да буди подозрение статия публикувана в сайт с подобно наименование.Самата аз имам няколко сайта и знам колко важно е "името" на сайта.
Идеята ти е добра да го промениш .Така поне ще взимат на сериозно новините публикувани в него.

# 374
MI6ENCE АЗ добре те разбрах, не се притеснявай мила, но на мен и от бг медиите не ми пука, те никога с нищо не са били в час. Толкова ми помага английския - по принцип гледам CNN, защото ми омръзна тук всичко или да е в информационно затъмнение, или да е тотално сбъркана новината, независимо за какво.
Аз и не очаквам, някой в Бг да почете Майкъл....той не случайно не дойде тук, просто тези, които можеха да го организират не го направиха, а пари щяха даизкарат, цяла България щеше да отиде, виж какво става с Мадона........
както и да е
аз съм ок за балоните, харесва ми идеята и просто ще купя и ще пусна балони с детето, но предлагам ако искате тези от София - на 25-ти пред народния театър.............ще пускаме балони и ще се запознаем, после ще запалим по свещичка и така..........

Общи условия

Активация на акаунт